|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Barbar321
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 11:00 31. May 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: ...o to ale vůbec nejde. Musel jsem zanechat pro názornost podmínky prvního paskvilu, aby tu byla nějaká objektivita. Mimoto, nejsou to novoty, ale pěkně zašné staroty (to že ty je neznáš je holt jiná) 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Hassan
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 14:52 01. Jun 2013 |
|
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 09:01 02. Jun 2013 |
|
|
Omlouvám se, že ještě navazuji na předchozí diskusi. Opravdu mechaniku hry neznám, nechci zkoušet nic, co by nebylo v rámci pravidel, nebo záměru stavby craftu očarování. Můžete ale alespoň naznačit, zda je vůbec možné chytit do legendárního kamene duši o síle přesně 200 % ? U menších kamínků to jistě jde, naplnit je přesně např. na 120 % nebo 160 %, ale jde to opravdu u 200 % Je chyba, když se nastaví očarování zbraně na přesně 200 % (je otázka, zda při nastavení v trubici ale nenaskočí automaticky, aniž by řemeslník se o to snažil nastavení 200 % + 20 %) a použije se kámen s duší třeba jen o jedno či dvě procenta silnější? Jde vůbec tedy očarovávat velký meč z meteoru s jakýmkoli očarováním na těch přesných 200 %? Nebo to mám brát tak, že postava, která používá velký meč z meteoru, má prostě smůlu a očarovaný meč na maximální úroveň nemůže mít?
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 09:11 03. Jun 2013 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Maximální úroveň má být 200% očarování. Tedy na kameni by mělo být omezení, že prostě více nabít nelze, takže se na 200% zablokuje sám, stejně jako menší kameny se zablokují např. na 120%.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 17:12 03. Jun 2013 |
|
|
nomis_b wrote: Maximální úroveň má být 200% očarování. Tedy na kameni by mělo být omezení, že prostě více nabít nelze, takže se na 200% zablokuje sám, stejně jako menší kameny se zablokují např. na 120%. Ano to by bylo ideální řešení, pokud by to šlo nastavit, zřejmě to tak ale není, co jsem tak pochytila od ostatních hráčů.
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 17:18 06. Jun 2013 |
|
|
Tohle sem nejspíše docela nepatří, ale stalo se vám to někomu někdy? Ty kameny dole na obrázku jsou jakoby s chycenou duší, ale není uvedeno kolik procent. Také nejdou použít pro očarování zbraně. Nejspíš je to moje chyba, asi moje postavička nemá na chytání pro tento kámen dostatečný levl, ale stává se mi, že se mi při chytání objeví hláška typu:"zaměřená duše je pro tento kámen příliš malá" nebo že naopak je moc velká, nebo je příliš těžké ji chytit a kámen praskne. Ale případ na obrázku je jiný a přijde mi to divné. Je to jen náhoda, nebo moje chyba? Attachment:
legendární kámen jakoby s duší.JPG [ 16.86 KiB | Viewed 2441 times ]
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 17:30 06. Jun 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nebude to problém potvory? Tzn. nestává se to pravidelně u určitého NPC?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 17:48 06. Jun 2013 |
|
|
kucik wrote: Nebude to problém potvory? Tzn. nestává se to pravidelně u určitého NPC? si nejsem jistá, při boji moc nestíhám sledovat hlášky a všimla jsem si toho až později, ale zkoušela chytat u vlkodlaků, bez úspěchu a u kamenných obrů taky bez úspěchu (kamínky praskly), ale byly spojené v jednom políčku, původně jich tam bylo 5, o dva přišla při tom neúspěchu ale teprve později jsem si všimla, že ty zbývající 3 jsou jakoby očarované, možná se do nich dostalo jakési zbytkové fluidum z těch prasklých dvou? Možná nemám chytat dušičky do kamínků, které mám poskládané po více kusech v jednom políčku, ale s těmi ostatními (menšími než legendárními) jsem to dělala běžně, tak mě nenapadlo, že se to možná nemá dělat.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 18:06 06. Jun 2013 |
|
|
Zkus jestli s nějakým kamenem z těch tří očarovávat můžeš.
edit: Myslím si že jde jen o estetickou chybu.
edit to aulus: jo aha, tak už mlčím.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Last edited by -darkvision- on 18:12 06. Jun 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 18:08 06. Jun 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
-darkvision- wrote: Zkus jestli s nějakým kamenem z těch tří očarovávat můžeš.
edit: Myslím si že jde jen o estetickou chybu. Aillen wrote: Tohle sem nejspíše docela nepatří, ale stalo se vám to někomu někdy? Ty kameny dole na obrázku jsou jakoby s chycenou duší, ale není uvedeno kolik procent. Také nejdou použít pro očarování zbraně.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 18:22 06. Jun 2013 |
|
|
teda je to zvláštní - po rozdělení těch tří kamínků do samostatných políček dva z těch tří vypadaly jakoby normálně, bez dopsané hlášky o chycení duše, ta zůstala jenom u jednoho z těch tří. Attachment:
legendární káme s duší či ne.JPG [ 17.42 KiB | Viewed 2438 times ]
ale ty zbývající dva nejdou spojit s čerstvě zakoupeným novým legendárním prázdným kamínkem, takže možná v nich něco přece jenom je, těžko říct
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 18:26 06. Jun 2013 |
|
|
v jiný den, ne dnes jsem chytala dušičku do dalšího legendárního kamene, chycení se zdařilo, v okně u kamene se objevila informace o síle chycené duše, ale zase tam chybí, že ji chytila Fiona, očarovávat s tímto kamenem asi půjde, ale zřejmě se to chytání projevuje různě, nebo to taky může být chyba v mé instalaci hry Attachment:
legendární kámen s chycenou duší.JPG [ 17.3 KiB | Viewed 2437 times ]
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby při očarovávání zbraní Posted: 20:07 06. Jun 2013 |
|
|
Zkus u tam těch tří kamenů, když je rozdělíš, zda půjdou očarovávat 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|