|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 15:10 24. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sorow: jo ve skutečnosti je to tak ale tohle je hra, taky se mi zdá trchu divný aby si postava čekala na velkej lvl aby si mohla zacraftit.. třeba kouzelníci, 10 lvl dosáhnout není sranda a chvíli to trvá a kouzelník bez alchymie... to prostě není ono  , a omezovat takhle hráče... co kdyby na těch nízkejch lvlech zvládla postava jen málo vyjímečnejch lektvarů, a ne moc vyjímečnejch (nevim co plánujete) a ty pořádný šli až od vysoké úrovně alchymie
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 15:19 24. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Krata wrote: ... Vzdyt muze. Nikdo tomu nebrani, ale: Musi si dokazat sehnat ingredience. Musi bud trochu riskovat pri zkouseni lektvaru, nebo si na to sehnat "lidi".
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 15:21 24. Apr 2008 |
|
|
Jo tak pohoda 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 15:37 24. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: Krata wrote: ... Vzdyt muze. Nikdo tomu nebrani, ale: Musi si dokazat sehnat ingredience. Musi bud trochu riskovat pri zkouseni lektvaru, nebo si na to sehnat "lidi". Presne tak a ne tady brecet, ze na 3 levelu to je nehratelne a ze porad umira.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 16:07 24. Apr 2008 |
|
|
Na rozdíl od monsterovy sandry nemám statisíce, ani 15 level, takže mi postav ještě navíc umírá jako na běžícím pásu. fakt mě to neba.[/quote]
Sandra si poctivě vydělala své statisíce, ale nehodlá je investovat do takového šílenství, jakým se jeví tato alchymie. Již do ní investovala hodně, času i peněz, a zhnusena z Thalie odchází !
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 16:21 24. Apr 2008 |
|
|
kucik wrote: Vzdyt muze. Nikdo tomu nebrani, ale: Musi si dokazat sehnat ingredience. žádnej problém, k tomu jsem nikdy nic neřek. to je boj postavy, jestli si je sežene nebo ne. kucik wrote: Musi bud trochu riskovat pri zkouseni lektvaru, nebo si na to sehnat "lidi". pokud to pujde, dobra. to sorrow: naříkal jsem, když to šlo zkoušet jen na sobě... a ano, já nemám čas trávit na serveru tolik času co ty. pro srovnání - za dobu, co jsem s postavou obdržel 3 lvl doteď, Wall Vlci kuze postoupil z 17 na 19 a Solomon ze 16 na 18.... takže ano, pro mě je to rok nebo více.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 16:46 24. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
monstera wrote: Sandra si poctivě vydělala své statisíce, ale nehodlá je investovat do takového šílenství, jakým se jeví tato alchymie. Již do ní investovala hodně, času i peněz, a zhnusena z Thalie odchází ! Prestoze je to velmi podnetny prispevek k diskuzi a jiste bylo nezbytne ho sdelit, myslim ze neni bezpodminecne nutne, abys sem jednu a to samou vetu postovat den co den. I tem natvrdlejsim jiz jiste doslo, co se svymi vykriky snazis rici.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 16:58 24. Apr 2008 |
|
|
monstera wrote: Již do ní investovala hodně, času i peněz, a zhnusena z Thalie odchází ! Diky za podporu a za duveru!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 07:32 25. Apr 2008 |
|
|
Rejty wrote: monstera wrote: Již do ní investovala hodně, času i peněz, a zhnusena z Thalie odchází ! Diky za podporu a za duveru! Myslím, že s důvěrou to nemá co dělat ... tohle je o zábavě a možnostech, přiznám se že včera večer jsem si taky odskočil na DH, natěžil si platinu a celý večer koval až byla kovadlina rudá. A víš co, vznikli z toho krásné kousky věcí ze kterých jsem byl u vytržení - povedly se poprvé ... betálné voddech. Jakou podporu myslíš? Něco jako že si namalujeme transparenty, oprášíme mávátka a 1.5. vyjdeme do ulice s hesly "stojíme na stejné straně barikády" nebo "smrt manufakturám a vykořisťovatelům".  Myslím, že všichni tady si váží toho co děláte, ale to přece neznamená, že budou na všechno kývat a vše se jim bude líbit. Hned se nečíl, něco tu prostě chybí, co víme všichni a spousta lidí si myslí (není to z mojí hlavy mám to od jiných), že to co chybí mělo být nachystáno před wipem v Beta verzi, pak provést wipe zkoušet a odlaďovat a zkoušet a odlaďovat a zkoušet a odlaďovat - pořád dokola. Kolik lidí teď testuje alchimii - vím o dvou (myslím povrch - stavy v podtemnu neznám) a jeden z nich se rozhodl vyzkoušet štěstí na DH, kde může dělat co se mu líbí a co ho baví. No a jeden člověk na 3lvl který umře víckrát za den po požití vlastních spatlanin a jež se vyjadřuje na fóru ve smyslu, že s tím brzo sekne taky no nevím zda to je ten správný způsob testování novinky, ale mě neberte vážně já jsem pako a nerozumím skoro ničemu. Přesto si myslím, že by nebylo na škodu se ohlédnout kde je zakopaný pes a popřípadě zavolat veterinárního zřízence. Jeden vedle druhého tu pracujeme nebo chodíme do školy, někteří oboje (Daanri ty palce jsem si zatím nepustil a pořád je držím ... jen mám trošku obtíž když du ráno na velkou, nevím jak použít WCpapír  ), všichni víme že nic není hned jak si pískneme, ale všichni rádi vědí na čem jsou ... vznikly krásné topiky "co plánujeme" objevily se v nich první příspěvky, jež vlily spoustu lidem krev do žil, "máme se na co těšit" od té doby tam nepřibyla ani čárka a to tam lezu několikrát denně a kochám se. No to je asi tak vše co jsem chtěl říct - jak by mnozí řekli vylít si srdíčko - co jiného čekat od plyšáka, že jo. Nic co je napsáno není útokem na kohokoli, jen názorem jednoho ... v jednom případě více lidí. Prosím nehledejte v to nic co tam není. S úctou Theogil.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Last edited by Theogil I on 08:53 25. Apr 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 08:24 25. Apr 2008 |
|
|
Kdyby se čekalo na Craft tak by Thallie nemusel běžet ještě ani ted, nevidim v tom problém že se craft dodělává za chodu, aspon už hra běží.. alchymii sem sice nedělal tak do toho kecat nebudu ale už se dělaj další crafy tak stačí vyčkat a budou, děláte jako kdyby byla jen alchymie a ni jinýo nebude 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 08:31 25. Apr 2008 |
|
|
Krata wrote: Kdyby se čekalo na Craft tak by Thallie nemusel běžet ještě ani ted, nevidim v tom problém že se craft dodělává za chodu, aspon už hra běží.. alchymii sem sice nedělal tak do toho kecat nebudu ale už se dělaj další crafy tak stačí vyčkat a budou, děláte jako kdyby byla jen alchymie a ni jinýo nebude  Mohla běžet stará ... svět by se nezbořil. Já v tom jistou obtíž vidím, nevím jak se zabavit, stahovat, lootit, kecat pořád o tomtéž v hospodě (a to pouze večer) - přestalo mě to bavit ... zkus se lognou kolem páté ráno .. je tam většinou jen Jachym a toho ani nepotkám a tak po 100 probíhám kanály Karathy a nakonec to stejně vypnu.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 09:15 25. Apr 2008 |
|
|
Stara bezat nemohla, svet by se totiz vazne zboril. Stary craft totalne narusoval a rozhadzoval ekonomiku. Ty si si to mozno nevsimol a ani neuvedomil, ale ked sme ako DM videli, co za zverstva niektory stvaraju a kolke prachy zarobia na crafte, tak to bolo az neunosne. Takze kedze sa zaviedol novy system ekonomiky, tak sa musel zmenit aj craft aj vsetko ostatne, avsak cely model nie je ani zdaleka hotovy a vyladuje sa. Pracuje natom zopar ludi vcelku usilovne a venuju tomu svoj volny cas, ver ze nikomu z nich nejde o to kazit zabavu druhy, ale holt niektore veci sa nedaju vyladit inac ako za behu. A ako vravi Krata, keby sa cakalo na craft tak Thalia stale este nebezi, ale holt niektorim ludom sa zavdacit neda. A najlepsie je kritizovat pokial clovek nic neudelal. A reci o prikyvovani a podobnych blbostiach si vazne mozes odpustit, pretoze myslim, ze vcelku dame na nazory a kritiku druhych a kazdy sa tu moze slobodne vyjadrit a nazor hracov sa hodne zohladnuje.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 09:17 25. Apr 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Mohla běžet stará ... svět by se nezbořil. Já v tom jistou obtíž vidím, nevím jak se zabavit, stahovat, lootit, kecat pořád o tomtéž v hospodě (a to pouze večer) - přestalo mě to bavit ... zkus se lognou kolem páté ráno .. je tam většinou jen Jachym a toho ani nepotkám a tak po 100 probíhám kanály Karathy a nakonec to stejně vypnu. v zásadě souhlasím s tím, co Theogil napsal v předchozím příspěvku. Tady bych jen řekl, že jsem rád, že je nová alchymie, protože mi přijde jako dobře vymyšlená. To jak je teď nastavená a že jsou tam nějaké pochybnosti a možná i opravdu nesrovnalosti je věc jiná. Někdo se zabaví ve hře vybíjením dungů nebo něčím jiným. mně to neba. těšil jsem se na quest, ale DM OneIceOne odešel a ačkoli Daanri slíbil, že se toho ujme (za což mu blahořečím), chápu, že to bude až za čas, protože teď má dost starostí (mám je taky). No a tak jsem rád, že existuje alchymie a je se čím zabývat, protože to kouzlo nově objevovaného je pro mě prostě nezbytné, obzvláště, je-li v pozadí, jak kucik tvrdí, funkční logický systém. Je možné, že jsem nepochopil některé návody (je také možné, že nebyly jednoznačně srozumitelné) a je možné, že jsem narazil na nejhorší možné efekty (smůla). To, jak mne to rozladilo, bylo zejména ve spojitosti s předchozími výpadky časových XP. Domníval jsem se, že pokud je alchymie k dispozici, mají tvůrci zájem na jejím otestování a tak jsem se snažil (snažím a budu snažit) pro to něco udělat. Že bych byl radši, kdyby u toho postava neumírala, je asi každému jasné. Prostě, pokud jsme v testovací fázi, mohly by se ty nepříznivé efekty trochu omezit a dostupnost trochu zvýšit... a později, ve fázi praktické, zase uvést na původní nastavení. to je jediné, co bych od toho čekal, protože pokud jsou tam skutečně side efekty nebo nedostatečné systémové možnosti, nejde s tím nic dělat, jen riskovat. Nic víc.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 09:48 25. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
mne nova alchymie uchvatila. Libi se mi vazne moc. Hlavne ta potreba testovani.. skoda ze ted momentalne neni v podtemnu zadnej testovaci otrok, ale obcas se naskytne prilezitost neco nalit do nejakeho valecnika *mrkne na crazse*. System kombinuju a uvidim jak to dopadne se mi vazne libi. Uz se tesim, az uvarim neco, co bude k pouziti.. dost mne fascinuje, ze dovedu varit jen trivialni lektvary.. urcite tam nekde bude nejakej fajnovej, ktery by sel namichat uz z tech veci co mam u sebe.. jen na nej prijit  P.S: jen jedina vytka. kdyz destiluju ci melu suroviny, tak se tak nejak divne stackujou a mam pak plenj inventar blbosti, jde to nejak opravit, nebo je to dany tim ze se vyrabi po jedne?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie Posted: 09:50 25. Apr 2008 |
|
|
nomis_b wrote: P.S: jen jedina vytka. kdyz destiluju ci melu suroviny, tak se tak nejak divne stackujou a mam pak plenj inventar blbosti, jde to nejak opravit, nebo je to dany tim ze se vyrabi po jedne? k tomu bych podotknul, že některý suroviny se po zpracování stackujou normálně a ukládaj se na už existující hromádky v inventáři, zatímco jiný (houba bělofous, aloe) se ukládaj po jedný do slotu, nicméně následně dát na hromadu jdou.
|
|
Top |
|