|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 07:53 11. Jun 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Krysak wrote: 1. Nenalíčená neznamená ošklivá. 2. Vysoká neznamená ošklivá. 3. Silná neznamená ošklivá.
Minimálně ve fimu má výbornou postavu, žádnou pomerančovou kůži, čumáček ucházející. Celkově je vzhledově nadprůměrná...... , četla jsi knihu na rozdíl ode mne, nebo kde je zakopanej veveřák? Netroufám si říct, že je ošklivá (to je relativní a o ženách se to neříká  ), ale asi máme trochu jiný vkus. Většinou se ta herečka ale líbí spíš holkám. Podobně jako třeba Meryl Streep. A knihy jsme četli oba, Braenn i já, a tam opravdu jako ošklivá popsaná je. Přímo je tak označena vypravěčem a opakovaně.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 09:03 11. Jun 2013 |
|
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 09:35 11. Jun 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Absinthorix wrote: Má krásné oči, jinak nic Edit: tentokrát myslím skutečné oči  , aby nedošlo k mýlce. Její postava stojí za houbeles Mohli by jsme prosím vidět tvé já a případně tvou drahou polovičku v plavkách, aby jsme viděli toho přísného soudce? 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 09:59 11. Jun 2013 |
|
|
Fotku v plavkách chtěj po G.R.R. Martinovi, ne po komkoli tady. On je ten, kdo ji vytvořil a on je ten, kdo ji označil za ošklivou. Herečka sama je v obličeji zajímavá, herečka přestrojená za Brienne už o dost méně, ale to bylo nakonec cílem maskérů i režie vzhledem ke knižní předloze. A jestli se ti líbí, no - tak se ti líbí, není důvod ani způsob, jak se hádát, že jako se ti líbit nemá. Mně se třeba fyzicky nelíbí a nemáš způsob ani důvod mi vnutit, že se mi jako líbit má. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 10:22 11. Jun 2013 |
|
|
A když jsme u toho, koho byste označili z postav v seriálu za největší fešandu/fešáka? Bráno i s vystupováním, symaptiemi a tak, čistě podle seriálu, ne knihy.  Samozřejmě subjektivně, jak jinak...
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 10:48 11. Jun 2013 |
|
|
Z ženských postav-hereček mi přijdou nejpřitažlivější Natalie Dormer (Margaery Tyrell) a Emilia Clarke (Daenerys). Asi i v tomto pořadí. Ale jinak je tam celkově dost hezkých hereček.
Mužské postavy těžko posoudím, ale odhaduju, že za největší fešáky budou asi nejčastěji označováni herci Jaimeho, Robba a Jona.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 11:03 11. Jun 2013 |
|
|
Krysak wrote: Mohli by jsme prosím vidět tvé já a případně tvou drahou polovičku v plavkách, aby jsme viděli toho přísného soudce?  Imaginární postavu z knížky, kde je popisována záměrně jako ošklivka ti jaksi nedoručím, tak daleko technologie ještě není, že by obraz Brienne z Tarthu rovnou vycucla z Martinovy hlavy. Takže se budeš muset spokojit s popisem autora, že Brienne je hromotluk, větší a silnější než většina běžných chlapů s poďobaným obličejem s tupým výrazem a jediné pěkné na ní jsou krásné modré oči.  ( http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2012/ ... 532o60.jpg ) Tady máš přibližné umělecké ztvárnění autorovy představy. Takže pokud o mě někdo napíše knížku, doručím i kreslený obrázek  slibuju Edit: co se seriálu a herců týče, tak u mě královna vede na plné čáře a za ní pak ty mladší slečny v neurčitém pořadí. Edit2: portrét tvrdého soudce, co si přečetl popis v knížce - tj. mne (fotku v plavkách až na druhém rande, jsem přece jen ze staré školy)
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Last edited by Absinthorix on 11:12 11. Jun 2013, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 11:05 11. Jun 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ygritte. Mám psát i důvody, nebo je to zřejmé? 
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 11:12 11. Jun 2013 |
|
|
kucik wrote: Ygritte. Mám psát i důvody, nebo je to zřejmé?  Ty nevíš nic, kuciku!
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 11:44 11. Jun 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
Ygritte, Missandei........Lady Melissandra a Cersei jsou pěkný ženský, ale ten charakter brrr
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 11:53 11. Jun 2013 |
|
|
Ještě jsem si vzpomněl, že se mi celkem dost líbila Doreah - služebná Dany, co ji učila "jak na Droga" a pak (v seriálu) skončila s Daxosem.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 11:53 11. Jun 2013 |
|
|
Absinthorix wrote: Má krásné oči, jinak nic Edit: tentokrát myslím skutečné oči  , aby nedošlo k mýlce. Její postava stojí za houbeles Imaginární postavu v knížce soudit těžko. Hérečka slouží za skvělou studii o umění líčení a holyvůdskýho maskování  S vlasama  S vlasama vožužlanejma nakrátko, zato v plný polní 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:00 11. Jun 2013 |
|
|
...když už sme u toho, ty herci sou tam přestárlý. Dany, Rob, snad i můj oblíbenej Žofrey (i když zrovna ten je asi nejblíž), mladý Starkové...
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:23 11. Jun 2013 |
|
|
Ygritte je kráska (charakter snižuje jen její výběr chlapů), tak ji mám zatím taky první. Z chlapů Jamie (od druhé série výše), Jorah a fešák Gendry. Trochu mi připomíná jednoho kamaráda. A jestli něco ne ani tyčí, tak Melisandra, Lancel Lannister a hlavně ten Daenyrisinin nový žoldácký kamarád, to je slizoun na ntou. V knize byl přitom vcelku sympaťák.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Píseň ledu a ohně/Game of Thrones Posted: 12:32 11. Jun 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
 aneb obsazení v tomto případě byl asi celkem fail
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|