|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Shaman88
|
Post subject: NT - master Posted: 22:00 19. Jun 2013 |
|
|
Co všechno přidat do master modulu na začátek? Zatím tam jsou základní systémy: - loot, exp, subrasy... - lodě - nechal jsem tam nástěnky - muly, a koně
Co dalšího tam nutně přidat, dejte dohromady seznam. Některé věci ze současné Thalie jsem tam nepřidal protože jsou spíš doplňkové a lze je přidat dodatečně a celkem snadno např. skladby pro hudební nástroje....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 23:32 19. Jun 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Persistence, loot, nastenky, corpse* (prace s mrtvolou), ku_dlg, a ku_dmfi, barvir, najem, subrasy
Na zbytek asi prijdem
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 00:17 20. Jun 2013 |
|
|
Aha, takže mi chybí corpse dmfi.... ktere ale spojim s novyma hůlkama z vaultu ku_dlg - to jen ten universální dialog že? Používá se on k něčemu z toho seznamu jmenovaných systémů?
Akorát barvíře ještě pozdržím... našel jsem k tomu nějaké nové změny na vaultu... tak si to celé projdu....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 09:40 20. Jun 2013 |
|
|
Barvíř je dělanej ručně. A obsahuje hlavně docela rozsáhlý seznamy platnejch modelů. ku_dlg jsou universální dialogy většinou na DM hůlky.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 18:11 20. Jun 2013 |
|
|
Barvíř - tím se myslí změna zbrojí?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 18:56 20. Jun 2013 |
|
|
Jo, predelavani satu a zbroji.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 06:14 21. Jun 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
+ barveni plášťů a kapucí 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 15:44 25. Jun 2013 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 15:48 25. Jun 2013 |
|
|
Lokace současného barvíře a scripty ku_taylor_* a ku_dye*
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 16:00 25. Jun 2013 |
|
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 09:46 26. Jun 2013 |
|
|
Nahrál jsem ho na test server.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 23:02 01. Jul 2013 |
|
|
Půjčovala jsem si od Shamana master modul a dělala pár změn: - úprava lokací Podtemna (Kahzetu) - měnila jsem jména NPC v některých interiérech, protože by mělo jít o jiné postavy v jiném městě - taky jsem měnila vzhled doupěte rozkoše a hostince Olath Deis, které se po domluvě s Aulem vzhledem k plánům na NT změnilo na kahzetský hostinec s názvem Namba lueth Keeshe (v drowské řeči "Kladivo a dýka", symbolizuje to spojené město duergarů a drowů, přímo v lokaci jsou na to teď odkazy pro snadné pochycení pointy); pokud někde ještě uvidíte starý název, změňte ho prosím (na mapce Kahzetu jsem už ho přepsala a na cedulích taky) - různě po světě použitelné placeably, které měly anglické popisky (hlavně židle) Nepodařilo se mi otevřít lokaci Karathy dolního města, notebook odmítl spolupracovat na tak namáhavé činnosti. Někdo tam prosím opravte, že přechod z karathské radnice ven do Dolního města přemístí postavu ne na ulici, ale na ochoz budovy do výšky 5 m, z něhož nedokáže sama slézt a je zaseknutá.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 15:23 02. Jul 2013 |
|
|
Amber wrote: Nepodařilo se mi otevřít lokaci Karathy dolního města, notebook odmítl spolupracovat na tak namáhavé činnosti. Někdo tam prosím opravte, že přechod z karathské radnice ven do Dolního města přemístí postavu ne na ulici, ale na ochoz budovy do výšky 5 m, z něhož nedokáže sama slézt a je zaseknutá. Ono se to otevírá třeba půl hodiny, chce to čekat a na nic neklikat, a tak na třetí pokus se to otevře... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 15:32 02. Jul 2013 |
|
|
Rejty wrote: Amber wrote: Nepodařilo se mi otevřít lokaci Karathy dolního města, notebook odmítl spolupracovat na tak namáhavé činnosti. Někdo tam prosím opravte, že přechod z karathské radnice ven do Dolního města přemístí postavu ne na ulici, ale na ochoz budovy do výšky 5 m, z něhož nedokáže sama slézt a je zaseknutá. Ono se to otevírá třeba půl hodiny, chce to čekat a na nic neklikat, a tak na třetí pokus se to otevře...  Ale TY máš aspoň jistotu, že tvůj komp to rozjede!  Jinak, těch angl. popisků židlí apod. nacházím víc. Projdu si všechny lokace, sepíšu si to na papír a pak to někdy zas hromadně upravím, jestli mi to ještě svěříte. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: NT - master Posted: 16:49 02. Jul 2013 |
|
|
Tak to by bylo, přechod opravený. To je poprvé co vidím že nefunguje normální přechod dveře - dveře.
|
|
Top |
|