Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 20:43 28. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Obchody
PostPosted: 12:23 26. Apr 2008 
Rytíř
 Profile

Pěkné poledne, zřejmě tu již takový to podobný topic byl , ale já ho nenašel tak zkusím něco vytvořit. Dlouze přemýšlím jak to napsat abych někoho neurazil.
Vím nabídka v obchodech se bude obměňovat ale to se přímo nového sortimentu netýká. Myslel jsem si že na to abych si mohl něco co je v nabídce koupit musím mít za A - dostatečný lvl B - dostatek prostředků. zlata.
Bohužel tady to nestačí, prostě to v obchodě nekoupíte protože to tam teď momentálně není a nebudete mít štěstí ani za dva , čtyři čí více dnů . Já sháním už třetí den mistrovské kožené brnění, ano kdysi jsem ho viděl stálo 60 000 zl a bylo v Dobrodruhově krámku . Za chvili bylo ale fuč a já na něj neměl ani zlato a ani lvl - teď mám všechno ale mám smůlu, už tu není. Ptal jsem se jiných jak to řeší , no oni naštvaně ale tiše trpí, jeden shání mithrilovou sekeru , druhý mithrilovou halapartnu a třetí no to je už fuk co. Já se snažím po tom nedobrovolném 5 týdením oddychu od hry , dohnat co se dá tak se ozývám.
Prosím Vás vedení - ruku na srdce - kdyby se takto chovali politici v Praze už by jsme je všichni podezřívali z korupce protěžování (nadržování) a dalších nekalích aktivit. Jsem přesvědčen že toto není jistě případ Thálie a je to jen
vedeno snahou o zpestření života na Thalii, ale je tu to ale . Hráč běhá - nespí
maká aby si něco pěkného koupil a nemá šanci. Dříve když byli hráči na nižších lvlech tak to ani nevadilo že se to objevilo občas, ale dnes je už velký tlak-poptávka na
výstroj a výzbroj pro střední lvly . Napadlo mne když už to nechcete jako lepší material dávat jen tak - tak by se mohlo udělat třeba z Avarielu město trhu kde by mohli být ty lepší věci. Banka je tam také tak no problem. Chtěl jsem tam zajet , ale utratit ještě zbytečně 1000 zl a zabít hrací den to by mne asi už dorazilo :roll: děkuji za jakoukoli pomoc
Jachym

Reply with quote  

Post subject: Re: Obchody
PostPosted: 12:28 26. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Jeeee :roll: .. mě se tohle zdá jako pro PG "nemám nejlepší zbran co jde na serveru sehnat a ještě se nedá koupit, server je na nic a je to jeho chyba" mě se to takhle líbí, aspon hned nezískáš vše, dole si ještě nikdo nestěžoval, každej si na tu svou zbran čeká a když má mithrill tak si toho sakra váží než aby si na to jen našetřil a koupil bez problémů.. kontrolujte sortiment a jednou se dočkáte, a jak bylo řečeno, obchody se předělávaj tak aspon počkej jak to bude vypadat potom :|

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:30 26. Apr 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Jachym wrote:
...

Jo, řeší se to tady pořád dokola. Obchody dělá Daanri, kterej tu už minimálně 2x psal že má za pár dní (9.5.?) těžkou zkoušku ve škole, tak na to nemá tolik čas. Taky se tu pořád dokola píše, aby se obchody neřešili, protože budou celý předělaný. Já mam taky u mnicha jen +1 rukavice a běham v obyčejnejch hadrech, protože jiný než do přesvědčování nejsou.

Reply with quote  

PostPosted: 12:33 26. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Mě se líbí že je Mithril vzácnej, a Mitrilová zbroj a kdo bude mít adamit tak už bude frajer :)

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:54 26. Apr 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

No adamantitovou prilbu jsem v krame obevil ve ctvrtek, celkem jsem nani valil zraky. Jinak me s to takhle libi, jsou to opravdu cenene kousky a aspon v nich nebehakazdej trouba

Reply with quote  

PostPosted: 13:27 26. Apr 2008 
Šlechtic
 ICQ  Profile

HAHAHAHAHA Uz 4dny? ja lovim mitrilovej two blade uz mesic :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 13:38 26. Apr 2008 
Rytíř
 Profile

Pokud se považuješ ty za troubu tak s mithrilem nebojuj, nikdo ti ho nenutí, jinak já jsem mluvil o brnění o zbroji ne o zbrani , ale to je asi jedno.
Že se obchody předělávají to jsem pochopil nejsem tak blbej jak vy v Plzni jste chytří. Proč má teda Bersek ( to bude asi vám neznámý nováček) mithrilovou sekeru, nedělejte ze mne vola jo ! Já viděl chrániče +1 OC + kryt +akrobacie za 12 000 a také tam byli jen půl hodiny atd. Tahle diskuse je pod mou úroveň až budu chtít lítat po obchodech tak budu hrát The Sims nebo půjdu do real města . Teď je situace taková že nemůžu ani s partou do dungu protože hlídám a lítam po obchodech - uděsná zábava, ale to už není ani tvůj a ani můj problém.
Darien tu také už nehraje, máte krásný server ale asi na něm budete zcela sami a pak si můžete ten Mithril rozdávat mezi sebou.
Daanrimu se omlouvám myslel jsem že hodit víc lepších brnění do obchodu nebude problém.

Reply with quote  

PostPosted: 13:52 26. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Myslim, ze uz to bolo jasne vysvetlene aj inde. Takze ja to zopakujem este raz a pre vsetkych a dufam, ze to potom bude jasne potom kazdemu.

CHYBY OBCHODOV SI UVEDOMUJEME. ROBI SA NOVA PALETA VECI, NA ZAKLADE TOHO SA PREROBIA VSETKY OBCHODY PO CELEJ THALII. PRESNY TERMIN NOVYCH OBCHODOV ESTE NIE JE JASNY, ALE PRVE SA MOZU OBJAVIT V HRE KONCOM BUDUCEHO MESIACA. TAKZE DOVTEDY JE BEZPREDMETNE RIESIT OBCHODY. DAKUJEME ZA VASE POCHOPENIE A STRPENIE.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 14:02 26. Apr 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Jachym wrote:
Proč má teda Bersek ( to bude asi vám neznámý nováček) mithrilovou sekeru, nedělejte ze mne vola jo !

zadnej blbej Bersek ...BerseRk si vyprosuju :mrgreen: jinac ja mitril sekeru nemam protoze sem nani proste zrovna prachy nemel a raci sem si koupil mitril platovku :wink: to jen tak pro poradek :twisted:

Erik The Viking

Reply with quote  

PostPosted: 15:03 26. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Když víš že se ty obchody předělávaj a nejseš blbej tak si to uvědom a nevykřikuj když to ještě není hotový :roll: , Berserk si třeba na ty věci čekal až se dočkal, a nemusíš pořád lítat po obchodech, stačí se jednou za res mrknout do obchodu kde se může objevit a pak si dělat co chceš.. to že tady nikdo nebude hrát je tvůj názor, já o tom pochybuju

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 15:37 26. Apr 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Mne uz prijdou nektery lidi jako natvrdly...

Reply with quote  

PostPosted: 16:17 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Tak v tomto suhlasim s tymom a ostatnymi hracami, ja som tiez cakal na mitril vecicky celkom dlho a kamos trpaslik tiez okolo mesiaca a ako tu spomenul tusim Igor aspon si tie veci budu ostatny viacej vazit ked uz nedokazu mat v hre respekt pred cudzim clovekom (postavou), ktoreho nepoznaju aspon nech teda sleduju jeho vybavu.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 06:41 27. Apr 2008 
Rytíř
 Profile

Shifter wrote:
No adamantitovou prilbu jsem v krame obevil ve ctvrtek, celkem jsem nani valil zraky. Jinak me s to takhle libi, jsou to opravdu cenene kousky a aspon v nich nebehakazdej trouba

Samozřejmě jsem se rozčílil po tom troubovi můžeš tady napsat tři jména hráčů které považuješ TY za trouby.

Vidím že vám schází doba kdy to že jsi bezúhonný občan , máš občanku, patřičná oprávnění , doklady a peníze ti nestačí na koupi věci, předmětu a musí se vystát šílený pořadník nebo o tom musí někdo rozhodnout že si to můžeš koupit. (mluvím o reálu)

Ostatním se omlouvám , že mi ujeli nervy ale nenadávejte hráčům do troubů a vše proběhne slušně a v klidu.
Z tohoto nepovedeného topicu bych prosil vedení aby nedělalo závěry nic proti nim nemám , jejich práce si hluboce vážím a mrzí mne že jako v případě Theogila okamžitě někdo stočí debatu na to že ten co něco napíše je vlastně proti vedení a neváží si jejich práce a tím je naprosto veškerá možná tvůrčí diskuse okamžitě mimo .

Máte ale mé slovo že na forum už nic nenapíšu a nebudu se tu ničeho účastnit.

Reply with quote  

PostPosted: 09:41 27. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Toto nie je tvurci debata, ale zbytocne rypanie kedze vytahujes temu na ktoru bolo odpovedane, ze sa natom dela a preraba sa to, ale ocividne ti to nestaci a potrebujes to mat hned.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 10:36 27. Apr 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

Doprcic to tady musi bejt kazdej tak vztahovacnej? Proc bych to mel myslet na nekoho konkretniho?
Mysleno tak, ze je to raritni kousek vyzbroje, da se rict artefakt a veta:"Aspon v nich nebude behat kazdej trouba" je myslena, ze v tom nebude behat kazdej valecnik (myslim samozrejme i jine povolani), kteremu jeste tece mliko po brade, pripadne kterej neni schopen si UNIKATNI vyzbroj sehnat. Kdyby byli na kazdym rohu, ztraci vec nasvoji hodnote

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]