|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:16 22. May 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Hehe to já dneska koukal na Velkou červenou jedničku a dostala mě scéna... "Tiger!" A na scéně se zjevil sherman s trámovými kříži 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:39 22. May 2013 |
|
|
Jo to jsem taky videl, scena kdy behem vystrelu tanku sundaj skopcaky?
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:58 22. May 2013 |
|
|
Diemo wrote: Jo to jsem taky videl, scena kdy behem vystrelu tanku sundaj skopcaky? Ano ano, ale ten samí tank je tam víckrát 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 18:14 23. May 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Molly23 wrote: Diemo wrote: Jo to jsem taky videl, scena kdy behem vystrelu tanku sundaj skopcaky? Ano ano, ale ten samí -ý tank je tam víckrát  ...asi šetřili na "komparzu" 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 06:06 06. Jun 2013 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 19:11 18. Jun 2013 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 00:02 20. Jun 2013 |
|
|
Úplně se mi vybavil můj ruský průzkumníček v kopcovitém terénu. Toto je ale trochu těžší váhová kategorie. Titulek praví: Flying Cromwell II, czyli brytyjska odpowiedź na Messerschmitta Me 262. 
Attachments: |

935577_201009306716608_717649560_n.jpg [ 30.98 KiB | Viewed 3845 times ]
|
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:27 20. Jun 2013 |
|
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:56 20. Jun 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 23:22 20. Jun 2013 |
|
|
Já jsem celkem štastný, místo 4kového francouze ted mám 5kového francouze...
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:13 21. Jun 2013 |
|
|
kucik wrote: Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela. Ted při přesným zamíření, můžeš artinou zas sestřelovat na jednu ránu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 08:57 21. Jun 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: kucik wrote: Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela. Ted při přesným zamíření, můžeš artinou zas sestřelovat na jednu ránu  Potvrzuji, dvě rány z VI artiny do mé E75 a bylo vymalováno, tvůrce úpravy jsem označil za lehkou děvou a její nádobíčko a vypnul jsem hru.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 09:41 21. Jun 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Theogil I wrote: -darkvision- wrote: kucik wrote: Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela. Ted při přesným zamíření, můžeš artinou zas sestřelovat na jednu ránu  Potvrzuji, dvě rány z VI artiny do mé E75 a bylo vymalováno, tvůrce úpravy jsem označil za lehkou děvou a její nádobíčko a vypnul jsem hru. Tak s mojí 3jkovou ruskou jsem totálně nas...nasr...rozlobený  na "nerf" (nevím jak vyšší artiny, ale tuhle to pohřbilo). Jednak mě to začalo posílat na trojkové tanky, takže (relativně) velký kruh zaměření artiny vůči malým a rychlým tankům posílá tuhle artinu do...šrotu. Navíc cca 1/4 výstřelů, kdy se trefím CINKNU!!! A pokud necinknu, tak dmg je zoufalá. A proti velkým tierům cinkám s 50% (pokud se už trefí). S tímto mi soudruzi můžou zvysoka. A střílet díky tomu zlatejma, abych probíjel jim nebudu. Jako tank (T29) si od patche chrochtám, neznám slovo "strach" z artiny. Nejstrašnější věco co mi nízký tier artiny udělá jsou rozbitý pásy a pokud to proti mě nasadí 9tkovou artinu, tak je to to samý jako potkat 9tkový tank. Bolí to, ale to je tak všechno. Vyndá mě na tři rány...ale to mi udělá i 9tkový "lehký" tank, díky jeho kanónu. P.S. Mám u tý trojkový artiny 100% posáku (zatím) bez perků. P.P.S. Očekávám, že kluci vopálený ještě poladí artiny - osobně to vidím na průbojnost děl nebo dmg.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 21:25 21. Jun 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
kucik wrote: Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela. Nevím jak s GW Pantherem, ale co jsem si vyjel poprvé po patchi se SU-14-2, tak jsem byl celkem spokojený. Ze čtyř střel (SU-14-2 nabíjí celou večnost, to zůstalo nezměněno) snad dopadly na cíl všechny a to i když mi přišlo, že se ubralo (graficky u zaměřovače) na přesnosti. Mám taky pocit, že se nějak zmenšila výseč při zaměřovacím módu, takže toho není vidět tolik co předtím.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 17:41 23. Jun 2013 |
|
|
Fryn wrote: kucik wrote: Co to sakra udelali s tema artynama? S GW pantherem nez mi zamiri na jedno misto, tak je skoro konec bitvy. S plne vyexpenou posadkou a pohonem dela. Nevím jak s GW Pantherem, ale co jsem si vyjel poprvé po patchi se SU-14-2, tak jsem byl celkem spokojený. Ze čtyř střel (SU-14-2 nabíjí celou večnost, to zůstalo nezměněno) snad dopadly na cíl všechny a to i když mi přišlo, že se ubralo (graficky u zaměřovače) na přesnosti. Mám taky pocit, že se nějak zmenšila výseč při zaměřovacím módu, takže toho není vidět tolik co předtím. Některé artiny změnily tier (Grille je V a Hummel nyní VI). Ale slevili některé tančíky takže jsem si koupil konečně Tiger
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|