Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:18 27. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Podtemno vs povrch
PostPosted: 15:31 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Viem co je ECL a myslim ze k tomu mate i adekvatne urobene lokacie a ten postih co ECL prinasa nijako nepocitite ... urcite nie tak silne ako ked si da hrac na povrchu napr aasimara ktory ma tiez ECL2 ...

4 skreti naraz--opakujem mal som zaklinaca na 1.lvl a slo to hrat uplne v pohode

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 15:35 26. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

No ked je to podtemno take vymakane, preco tam vsetci nehrate? :roll: Ked to tam tak lahko ide preco si tam nezostal hrat? A dalej som radsej ticho bo inac by som povedal nieco co by mohlo niekoho mrziet.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.

Reply with quote  

PostPosted: 15:40 26. Apr 2008 
Velmistr
 WWW  ICQ  Profile

Podtemno je moc depresivni nemuzu tam vydrzet jako hrac, natoz jako postava...

creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe

Reply with quote  

PostPosted: 15:40 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Daanri wrote:
No ked je to podtemno take vymakane, preco tam vsetci nehrate? :roll: Ked to tam tak lahko ide preco si tam nezostal hrat? A dalej som radsej ticho bo inac by som povedal nieco co by mohlo niekoho mrziet.

Poviem ti preco ... pretoze sa mi na povrchu paci, mam radsej tie lokacie a cely zivot tam, nez zit niekde v jaskyni .. nezostal som tam hrat preto lebo mam na povrchu rozrobenu postavu v ktorej hodlam pokracovat (a sami hovorite ze hrat aj tam aj tam je svinstvo-s tymto suhlasim bolo by vela veci OOC co by som ako hrac vediet nemal) -preto som nezostal tam hrat (chcel sem to len skusit aby som videl ake to tam je)

Len hovorim ze podtemno ma viac vyhod, bol som ticho a bolo mi to jedno ale uz sa nemozem pozerat ako hraci z podtemna ihned ostro reaguju na nejake podotknutie tohoto faktu hracom z povrchu a idu sa tu lutovat a stazovat ake to tam maju tazke,ked opak je pravdou.

EDIT :
Kiri wrote:
Podtemno je moc depresivni nemuzu tam vydrzet jako hrac, natoz jako postava...

presne

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 15:52 26. Apr 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Marvin wrote:
Len hovorim ze podtemno ma viac vyhod, bol som ticho a bolo mi to jedno ale uz sa nemozem pozerat ako hraci z podtemna ihned ostro reaguju na nejake podotknutie tohoto faktu hracom z povrchu a idu sa tu lutovat a stazovat ake to tam maju tazke,ked opak je pravdou.

Prosim jake vyhody konkretne?

K obchodum: Obchody se predelavaji, jen Daanri nema ted cas, tak se to zdrzi. Nejsme stroje, kdo tohle nechape, tak by mel vyhledat odbornou pomoc. Jestli je v podtemnu neco navic, za lepsi cenu, tak se to bude predelavat a je to prace nejmenovaneho cloveka.

XP: Konkterne skreti a dost jinych potvor tam ma stejnou obtiznost a jsou to nekde dokonce KOPIE potvor z povrchu. Tedy jakou maji vyhody pri expeni???

RES wrote:
Prasata jsou ty co delaji nefer svet a zvihodnujou jednu stranu :roll:

Mily RESi, stale vic a vic mi presvedcujes, ze bavit se s tebou opravdu nema smysl. Obchody jsem s tebou uz resil, ale stale nam ustedrujes dalsi a dalsi kopance z tve strany...

Reply with quote  

PostPosted: 16:00 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
K obchodum: Obchody se predelavaji, jen Daanri nema ted cas, tak se to zdrzi. Nejsme stroje, kdo tohle nechape, tak by mel vyhledat odbornou pomoc. Jestli je v podtemnu neco navic, za lepsi cenu, tak se to bude predelavat a je to prace nejmenovaneho cloveka.

XP: Konkterne skreti a dost jinych potvor tam ma stejnou obtiznost a jsou to nekde dokonce KOPIE potvor z povrchu. Tedy jakou maji vyhody pri expeni???

Obchody: ja chapem ze sa na nich pracuje, ale ty asi nechapes jedno slovo a to je "sucastnost" ... mna zaujima ako sme na tom teraz, to ze oni maju tie veci dole uz dlhy cas a my si ich teraz nemozeme nikde zohnat-toto je ta sranda..ze oni ich maju a stazuju si na tazku hru dole ... to ze my ich budeme mat za xy dni/tyzdnov/mesiacov ma neutesuje... opakujem sa uz niekolky krat= nevadi mi ze tie veci nemozem zohnat, mne vadi ze oni ich mozu zohnat ale aj tak sa idu stazovat ako su znevyhodneny maju tazsi zivot oproti povrchu .. to je to o co mi ide

XP : fajn tak konkretny pripad ked po tom tak prahnes:
* 1.lvl aasimar boj s jezevcami: jeden jezevec na dva vystele kuzla 3-4 xp , za liteho okolo 30 xp ...
* 1. lvl drow slechtic boj so skretami: jeden skret na jeden vystrel kuzla 6xp - 7 xp ...
-boj v stokach: slize, boli sme dvaja jeden valecnik a ja zaklinac obaja prve lvle ... za slabsi sliz (ziadny problem zlozit) 30xp ..za velky 99xp ... --> EDIT: mozno to nebol sliz ale nieco podobne,mozno mrchozrut alebo tak nejak..podstatne to nie je myslim

dufam ze ta uz moja konkretnost potesila ...

Last edited by Marvin on 16:05 26. Apr 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 16:01 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

skarbi wrote:
Jo jinak pro zajímavost.. (vytrženo z textu reálií , sry phottere) - ...první se nachází zhruba 300 stop pod hladinou moře a každá další přibližně 500 stop pod předcházející. Nejhlubší vrstva u samých kořenů země je tedy asi 2300 stop hluboko... Myslim, že tam ty postihy sou fakt celkem čekaný a obhajitelný..

sice oneskorene ale predsa sa musim vyjadrit, ak teda my z povrchu mame postihy dole kvoli tlaku (300 stop pod hladinou asi to nebude kvoli svetlu) tak aj drowovia zo spodu tym padom musia mat postihy kvoli tlaku na povrchu + postihy za svetlo na ktore niesu zvykli -takto by to malo byt podla reality, cize my sme ti kto by mal byt nanajvys zvyhodneny ale nieje to tak.. lebo reality sa uplne drzat neda (kvoli hratelnosti) tak prosim uz ju sem netahajte (tu realitu).

//edit: ak to je kvoli vzduchu plati preto to iste co pre tlak, cize drowovia zvykli na vzduch v jaskyniach niekolko kilometrov pod povrchom by nemali byt zvykli na vzduch na povrchu .. to pre pripad reakcie typu : neni to tlakem, je to vzduchem ;)

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Last edited by Neithan1 on 16:06 26. Apr 2008, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 16:04 26. Apr 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
...mna zaujima ako sme na tom teraz, to ze oni maju tie veci dole uz dlhy cas a my si ich teraz nemozeme nikde zohnat-toto je ta sranda...

Stejnej sortiment co je na povrchu je i v podtemnu. V palete nevidim zadne mega drowske veci.

Quote:
* 1.lvl aasimar boj s jezevcami: jeden jezevec na dva vystele kuzla 3-4 xp , za liteho okolo 30 xp ...

V podtemnu je zvire se statistikama jezevce.

Quote:
* 1. lvl drow slechtic boj so skretami: jeden skret na jeden vystrel kuzla 6xp - 7 xp ...

Uplne ti sami skreti jsou v Dorenskym hvozdu.

Quote:
-boj v stokach: slize, boli sme dvaja jeden valecnik a ja zaklinac obaja prve lvle ... za slabsi sliz (ziadny problem zlozit) 30xp ..za velky 99xp ...

Uplne ty same slizy jsou v karathskych stokach.

Nechapu v cem je problem...

Reply with quote  

PostPosted: 16:12 26. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

1. Hrat zaroven na povrchu a v podtemnu je prasarna. Pokud RESI tvrdis, ze nekdo z podtemna hraje na povrchu, tak rekni kdo. Jinak to jsou z ve strany sproste lzi.

2. Pokud si myslis, ze jsou v podtemnu tak super veci, rekni jake. Jinak jsou to z tve strany opet jen lzi.

3. Zajimalo by me, podle ceho nekdo usuzuje, ze je to v podtemnu snadne, kdyz to, jak sam rika dotahl jen na 2. lvl.

4. Postihy v podtemnu jsou protoze je tam jiny vzduch, jine klima, jiny tlak. To vse je popsano v realiich, pokud si je prectes. Pokud ne, doporucuju zopaknout par trid zakladni skoly (coz bych ti i tak doporucil).

5. Jo, mame vsichni v podtemnu vysoke levely. Chapu, ze to nemuzete prenest pres srdce, protoze hrajem casto a hrajem spolu radi. Mozna si jeste vzpomenes, jak byl obdobny flame, kdyz mnozi zavideli lvl tobe.

6. Pokud si fakt, myslite, ze je to v podtemnu tak snadne, vysvetlete mi, proc z podtemna tolik hracu odeslo na povrch s argumentem, ze je to dole tezke a nehratelne.

RESi chapu, ze jsi zklamany, ze i v podtemnu nejsi supermanem a nemuzes chodit solo na lov drowu, ale zvykej si, s timto pristupem zazijes v zivote jeste mnoho zklamani.

@Neithan : Rasy z podtemna jsou puvodne zavlecene z povrchu. Maji postihy na svetlo a ono neni uplne sranda nacasovat si cestu skrz nekolik dungu na povrch, abysme se trefili do tmy, nahore se rozkoukat a prchat zpatky.

@Marvin: Dochazi ti, ze to jsou stejne potvory jako na povrchu? Pokud ne, tak preslapni.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:15 26. Apr 2008 
Měšťan
 Profile

Rejty cet si vse co pisu a proc ?Ja tu neresim obchody vim ze se nanich dela ja jen napsal ohledne postihu co znevihodnuje hrace nahore ale jako vzdy zase holt RES rek neco co se nema resit a hned se to otocilo to s obchodama a vecma co maji jen dole a levne je jen takovej malej dodatek co se myslim zmeni casem ale jde o postihy povrchu.Forum je nato at se tu resi co je dobre a co ne a zda se neco zmeni.Ja tu neco napisu a prvne co se tu resilo je ze to tak neni a kdyz dokazu ze to vim z vlasnich zkusenosti kdyz ja testoval podtemno dole ne pro informace tykajici se nepratel drowu ale jen pro zajimavost jak to tam vypada tak me to proste znechutilo co jsem se dozvedel.Rikejte si tomu Daanri a spol jak chcete nikde neni v pravidlech napsano ze nemuzu hrat dole i nahore to zaprve ja hraju jen nahore to zadruhe a dole so jen o jiz zminovanou chut videt nove udelana mesta zda to nekdo bere jako poruseni tak at si to bere hlavne ze se tu neresi hrube porusovani pravidel a podvody hracu ale RES prasak je vzdy vytanou obeti :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 16:26 26. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Marvin: jesli si dal druhej lvl na povrchu za takovou dobu tak seš docela loser, ještě před wipem když sem se snažil se mi povedlo si nahodit do 3 lvl za denní hru, to že to ty nedokážeš nesváděj na systém hry :? , a jak žekl Rejty, skřeti máte na povrchu i vy

zajímavý je jak každej vidí jak jsou ty věci drahý ale vůbec se neozval, proč to třeba neříct DM? jak to že jsou tyhle věci za tolik ukázet na ně a tak, třeba by se potom opravili, víš kolik tam je věcí? podtemnani nevědi jaký ceny máte vy tak si to sami nezjistěj jesli jsou pod cenou nebo nad cenou, tak se sklidněte.. a DM zas nebude prolejzat celou paletu aby našel nesrovnalosti, stačilo napsat že dole máme pitomou skřínku a vy nahoře ne, a třeba by se dodala a nemusíte hned okolo sebe házet blesky

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 16:28 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

kucik wrote:
A: 3. Zajimalo by me, podle ceho nekdo usuzuje, ze je to v podtemnu snadne, kdyz to, jak sam rika dotahl jen na 2. lvl.

B: 4. Postihy v podtemnu jsou protoze je tam jiny vzduch, jine klima, jiny tlak. To vse je popsano v realiich, pokud si je prectes. Pokud ne, doporucuju zopaknout par trid zakladni skoly (coz bych ti i tak doporucil).

C: @Neithan : Rasy z podtemna jsou puvodne zavlecene z povrchu. Maji postihy na svetlo a ono neni uplne sranda nacasovat si cestu skrz nekolik dungu na povrch, abysme se trefili do tmy, nahore se rozkoukat a prchat zpatky.

D: @Marvin: Dochazi ti, ze to jsou stejne potvory jako na povrchu? Pokud ne, tak preslapni.

A-- podla toho ze skarbi hovoril :"tazke je to hlavne na zaciatku" ked nieje zaciatok prvy a druhy lvl a trochu vyssie tak potom uz neviem co je zaciatok

B+C--ine klima,iny vzduch,iny tlak je i na povrchu,takze by povrch mal takisto vadit podtemnakom ako povrchnanom podtemno (i cez den)... a s tym ze rasy boli do podtemna zavlecene-je to uz davno, i podla zakonov prirody, ked sa tam uz narodili a ze sa ich tam urco narodilo pekne vela, podmienky povrchnu nikdy nezazili na vlastnej kozi takze na ne nemozu byt prisposobeny, tvor sa adaptuje na prostredie v ktorom sa narodi sam, to na co boli adaptovany jeho predkovia sa neprejavi vo velkej miere ak neprichadza do kontaktu s tym prostredim....a ak boli zavedeni tam tak aj oni tam potom museli mat postihy-ano zvykli si, ale tym ze si zvykli na podmienky podtemna a dlho dlho dlho nevydeli povrch si odvykli na podmienky povrchu ...
Pripad z praxe: vazen ktory je dlho zavrity vo svojej cele po prepusteni dostane motaky,takmer zavrate z nahleho privalu bariev, svetla,ovzdusia .... a podtemno-povrcho je ovela ostrejsi zlom nez vaznica a sloboda.....

D: ano doslo mi to predstav si :roll: (tymto chcem povedat: ok rejty v tomto mas asi pravdu) ... a k tebe kuciku: ty preslapni, na teba som si uz nazor spravil :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 16:29 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Krata wrote:
Marvin: jesli si dal druhej lvl na povrchu za takovou dobu tak seš docela loser, ještě před wipem když sem se snažil se mi povedlo si nahodit do 3 lvl za denní hru, to že to ty nedokážeš nesváděj na systém hry :? , a jak žekl Rejty, skřeti máte na povrchu i vy

Som looser co vsetko zvadza na system hry ... :wink: presne tak

EDIT: nechal som sa uniest.. vysvetlim ... hovoril som dva dni ale neber to ako plne dni hry... na upresnenie dole asi za cas mozno necela hodina a hore tak za 2 a nieco hodiny (cize kazdy den asi ta hodina)... ked som looser tak prosim som, priznam si to ... ale dobre tu ustupujem, po tom co napisal rejty ok.

Reply with quote  

PostPosted: 16:35 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="kucik"]1. Hrat zaroven na povrchu a v podtemnu je prasarna.

4. Postihy v podtemnu jsou protoze je tam jiny vzduch, jine klima, jiny tlak. To vse je popsano v realiich, pokud si je prectes. Pokud ne, doporucuju zopaknout par trid zakladni skoly (coz bych ti i tak doporucil).

@Neithan : Rasy z podtemna jsou puvodne zavlecene z povrchu. Maji postihy na svetlo a ono neni uplne sranda nacasovat si cestu skrz nekolik dungu na povrch, abysme se trefili do tmy, nahore se rozkoukat a prchat zpatky.[quote="kucik"]

1. Hrat na povrchu a v podtemne, preco by to bola prasarna.. ak je hrac koko* a nevie rozdelit OOC a IC tak prosim, ano je to prasarna ale stretol som uz hracov ktory vedia rozdelit OOC a IC. Aj ja som hral cierneho orka v podtemne ..sice iba do 2. lvl ale hral som to a ziadne IC ani OOC informacie nevynasam. Robi to zomna prasa alebo svinu, len preto ze som chcel vidiet ako je to tam robene ? Hagol premna vyzera ako samotne peklo (kompliment) ale prestal som dole hrat nie kvoli obtiaznosti ale kvoli tomu ze momentalne chcem hrat radsej ze povrch a pokusit sa svojim dielom vyrovnat sily na oboch stranach.

4. viz moj prispevok

@Kucik : Aj ked su zavlecene z povrchu tak ktomu aby vyzerali tak ako vyzeraju potrebuju velmi vela rokov a myslim ze pocas tych rokov asi na 199% sa prisposobia aj ostatne zivotne funkcie k zivotu v takej hlbke, v takom vzduchu a v takom tlaku, nehovorim ze budu ako hlbinne ryby zijuce na dne oceanu ktore ked vytiahnes na povrch vybuchnu, ale urcite im cerstvy vzduch povrchu nebude robit dobre ked pluca maju prisposobene na ten humus tam dole. Urcite ako ked pocas kratkeho casoveho intervalu radikalne zmenis tlak v ktorom sa nachadzas mozu nasledovat horucky a tazke zdravotne problemy - sice nie trvale ale predsa. A nazaver chcem povedat ze sa nesnazim utocit na vase podtemno (ktore je podla mna pekne, sice depresivne ale presne take ake by podtemno malo byt) , akurat argumentujem niektore teorie ze postihy pre drowov a ostatne rasy z hlbky su postavene na cistej realite - podla mna niesu, ale aby to bolo hratelne tak su upravene tak ako su, cize vysledok : realita 0, hratelnost 1 (OPAKUJEM : nehovorim ze to ako su postihy nastavene je zle, hovorim len ze to nieje realne, cize prosim nehovorte ze postihy su uplne logicke)

jo a na zaver by som rad povedal ze na stret podtemna a povrchu sa tesim, sice nas rozdupu v prachu cesty coz je uz snad kazdemu jasne ale aj tak to bude lepsie ako nic ktore sa dialo pred wipom. Dufam len ze podtemnaci nebudu celu dobu robit vypady s velkymi druzinami na jednotlivcov.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 16:46 26. Apr 2008 
Bůh
 Profile

No třeba ty dokážeš rozdělit OOC a IC, ale to nadokáže každej, a někdo by tam mohl vlítnout jenom tak aby se podival jak to tam vypadá a pak našel vchody nahoře.. každej není anděl :wink:

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]