Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 09:12 27. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Podtemno vs povrch
PostPosted: 16:49 26. Apr 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Jo a k těm lvlům..to se dá opodstatnit celkem jednoduše. Je nás tu dost na celkem malym prostoru..tudíž se často potkáváme,sem tam překonáme rasovou nenávist a z toho plyne, že chodíme na těžký dungy společně a z toho se dá zas usoudit, že je většinou prošmejdíme celý = kýžený expíky. Žádná tvrdá matika :lol:

Reply with quote  

PostPosted: 16:50 26. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Marvin wrote:
A-- podla toho ze skarbi hovoril :"tazke je to hlavne na zaciatku" ked nieje zaciatok prvy a druhy lvl a trochu vyssie tak potom uz neviem co je zaciatok

Zkus si tam 3-5 lvl. Potom prosim sud.

Marvin wrote:
B+C--ine klima,iny vzduch,iny tlak je i na povrchu,takze by povrch mal takisto vadit podtemnakom ako povrchnanom podtemno (i cez den)... a s tym ze rasy boli do podtemna zavlecene-je to uz davno, i podla zakonov prirody, ked sa tam uz narodili a ze sa ich tam urco narodilo pekne vela, podmienky povrchnu nikdy nezazili na vlastnej kozi takze na ne nemozu byt prisposobeny, tvor sa adaptuje na prostredie v ktorom sa narodi sam, to na co boli adaptovany jeho predkovia sa neprejavi vo velkej miere ak neprichadza do kontaktu s tym prostredim....a ak boli zavedeni tam tak aj oni tam potom museli mat postihy-ano zvykli si, ale tym ze si zvykli na podmienky podtemna a dlho dlho dlho nevydeli povrch si odvykli na podmienky povrchu ...
Pripad z praxe: vazen ktory je dlho zavrity vo svojej cele po prepusteni dostane motaky,takmer zavrate z nahleho privalu bariev, svetla,ovzdusia .... a podtemno-povrcho je ovela ostrejsi zlom nez vaznica a sloboda.....

Z ceho usuzujes, ze drowove "dlho dlho dlho nevydeli povrch"? Zkus nakouknout do realii. Napriklad nedavno byla jista valka, vis? Navic v Podtemnu se nutne musis pohybovat v ruznych hladinach. Podtemno se rozklada vyskove na 3000 metrech, tudiz je tam nutnost, prizpusobovat se takovym zmenam. Ale to ti jiste doslo, kdyz jsi cetl predchozi prispevky.

Marvin wrote:
D: ano doslo mi to predstav si :roll: (tymto chcem povedat: ok rejty v tomto mas asi pravdu) ... a k tebe kuciku: ty preslapni, na teba som si uz nazor spravil :wink:

To jsem rad. Priste nad tim zkus popremyslet driv, nez napises podobny nesmysl na forum. Jsem rad, ze mame mezi sebou jasno.

Stale mi nikdo neodpovedel, coze jsou ty super veci, ktere v podtemnu mame a kteri jsou tedy ti hraci z podtemna, co hraji na povrchu. A dodam jeste, ze dost hracu hrajicih v podtemnu nikdy nehrali na povrchu.

@Neithan:
Ono se da vsude najit mouchy. Myslim, ze v tom, co pisu vys v tomto prispevku, se to da celkem obstojne vysvetlit. Tezko o necem takovem muzem realne rozkladat, kdyz to nemuzem s nicim srovnat. Jde o hratelnost. Podtemno a povrch mezi sebou musi mit jakousi hranici. Nakolik silne jsou ty postihy pro povrchnana ted muze soudit jen Berserk a ten, jak jsem se doslechl, to zas tak neproziva.
Zaroven je treba vytvorit prostor pro konfrontaci podtemna a povrchu. Ano, rasy podtemna nemaji v noci na povrchu postih, ale vzpomente si, jak kratce noc trva. Jakmile ale prijde den, tvor z podtemna nema stejne postihy, jako povrchnan v podtemnu. Slepota a zpomaleni se pri kontaktu s jakymkoliv inteligentnim nepritelem rovna smrti.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:51 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Krata wrote:
No třeba ty dokážeš rozdělit OOC a IC, ale to nadokáže každej, a někdo by tam mohl vlítnout jenom tak aby se podival jak to tam vypadá a pak našel vchody nahoře.. každej není anděl :wink:

Viem a toto si my vravel aj cez tell v hre, ale mozno som az tak naivny ale tak nejako verim ze ak by sa taky clovek aj nasiel tak ostatni hraci (je ich tu vela a vacsina sa zda byt v pohode) tie informacie aj tak nevyuzije..a ak to tak nebude tak mne to je jedno akychkolvek hier zakladajucich sa na vynosenych OOC info. sa ja a trpaslik urcite nezucastnime a verim, dufam, predpokladam ze vacsina ostatnych tiez nie.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 16:53 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

kucik wrote:
@Neithan:
Ono se da vsude najit mouchy. Myslim, ze v tom, co pisu vys v tomto prispevku, se to da celkem obstojne vysvetlit. Tezko o necem takovem muzem realne rozkladat, kdyz to nemuzem s nicim srovnat. Jde o hratelnost. Podtemno a povrch mezi sebou musi mit jakousi hranici. Nakolik silne jsou ty postihy pro povrchnana ted muze soudit jen Berserk a ten, jak jsem se doslechl, to zas tak neproziva.
Zaroven je treba vytvorit prostor pro konfrontaci podtemna a povrchu. Ano, rasy podtemna nemaji v noci na povrchu postih, ale vzpomente si, jak kratce noc trva. Jakmile ale prijde den, tvor z podtemna nema stejne postihy, jako povrchnan v podtemnu. Slepota a zpomaleni se pri kontaktu s jakymkoliv inteligentnim nepritelem rovna smrti.

presne to som napisal aj ja a dufam ze si to z mojho prispevku vyvodil.

(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 16:57 26. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Neithan1 wrote:

presne to som napisal aj ja a dufam ze si to z mojho prispevku vyvodil.

Jo, pochopil jsem, ale jak vidis, je nutne to alespon nejak logicky zduvodnit. Myslim, ze pokud je snaha a trocha fantazie, jde to.

Reply with quote  

PostPosted: 17:05 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Jo, pochopil jsem, ale jak vidis, je nutne to alespon nejak logicky zduvodnit. Myslim, ze pokud je snaha a trocha fantazie, jde to.

Ano ked sa chce ide vsetko, no a este by ma zaujimalo ako je to s obtiaznostou pridania tovaru do obchodov, pretoze by som bol rad ak by sa aspon pridal lektvar Rozjasnenie... taku mensiu poistku proti Tme by som velmi ocenil :) nic viac uz myslim zatial nieje take nevyhnutne.

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 17:09 26. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Neithan1 wrote:

Ano ked sa chce ide vsetko, no a este by ma zaujimalo ako je to s obtiaznostou pridania tovaru do obchodov, pretoze by som bol rad ak by sa aspon pridal lektvar Rozjasnenie... taku mensiu poistku proti Tme by som velmi ocenil :) nic viac uz myslim zatial nieje take nevyhnutne.

To neni takovy problem. Rozjasneni, ale neni proti tme, tak nevim, jestli jsem te spravne pochopil.

Reply with quote  

PostPosted: 18:37 26. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Zyga wrote:
Fakt? tak povidej kdo z podtemna hraje na povrchu, nejak o takovejch lidech nevim...

hele priznam se dobrovolne. Udelal sem si postavu na povrchu, hobitku a bych se mrkl, jeslti opravdu ma Franta Potucek hospodu v Doubkove. Vim, je to nechutny... ale bylo to prvni den po wipu, kdy mi blbe nastavili frakce a nemohl sem se prochazet v podtemnu, protoze mne chteli na prvnim kroku zabit. Po shlednuti hospody sem se odlognul. Neudelal sem ani 2 lvl.. myslim, ze sem se chtel podivat na Ivory, jestli vyrostli hradby, jak sem nekde na foru cetl, ale nedosel jsem..

A jinak vidim hru drowu v podstate stejnou jako na povrchu. Je nas tam malo, ale z nutnosti ECl drzime pohromade a furt sme spolu. Ale je to dano nutnosti prezit, sami si moc neskrtnem. A to ze mame vysoky lvly?? Kdyz si uvedomis, ze hrajem vsichni od wipu stejnou postavu, tak to neni tak spatny. Vsichni si sahnete na srdce a podivejte do vypisu postav a netvrdte mi, ze 90% postav co tam vidite tam bylo i prvni tyden po wipu...

Reply with quote  

PostPosted: 19:04 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

kucik wrote:
To neni takovy problem. Rozjasneni, ale neni proti tme, tak nevim, jestli jsem te spravne pochopil.

No myslel som rozjasnenie proti kuzlu temnota, zle som to napisal.

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 19:40 26. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Neithan1 wrote:
kucik wrote:

No myslel som rozjasnenie proti kuzlu temnota, zle som to napisal.

Proti temnote funguje jen ultravision, ale to jsem nikdy do flasek stacet nevidel, takze je spis na zamysleni, jestli by melo bejt jako lektvar dostupny.

Reply with quote  

PostPosted: 21:07 26. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Pre Kucika

kucik wrote:
Z ceho usuzujes, ze drowove "dlho dlho dlho nevydeli povrch"? Zkus nakouknout do realii. Napriklad nedavno byla jista valka, vis? Navic v Podtemnu se nutne musis pohybovat v ruznych hladinach. Podtemno se rozklada vyskove na 3000 metrech, tudiz je tam nutnost, prizpusobovat se takovym zmenam. Ale to ti jiste doslo, kdyz jsi cetl predchozi prispevky.

K tomu uz sa vyjadrim naposledy,nevedie to nikam aj tak. Chcel si vsetko logicky a co najviac realne,tak ber do uvahy vsetky faktory a nie len tie ktore sa ti hodia. Za prve: valka nebola zas tak nedavno a ti drowovia co v nej boli, dobre bingo pre nich na povrch su zvykli. Ale ty si tam bojoval? Asi nie, kolkokrat si ty osobne (tvoj drow) bol na povrchu? Alebo vacsina drowov tam ... Dobre ste zvykli na svoje 3000metrove rozpatie tlak a ine podmienky ale povrch je povrch .. je to extrem aj pre vas zvyklych na ine podmienky... takze ked realne tak realne..

Dalej: "nevydeli " toto uz povazujem za totalnu ubohost z tvojej strany mna vytocit alebo zosmiesnit, neviem. Ale ospravedlnujem sa ti Pane dokonaly pisateli, co sa nikdy nepreklepne, ze som si ja smrtelnik dovolil urobit preklep ...

Posledna vec, ktoru k tebe mam mily kuciku, a ta ma rozosmiala najviac, pises : "Vis, ono je to totiz o slusnem jednani z obou stran. Ty chces od teamu pozitivni pristup, ale zkus si precist posledni flame a za myslet se, kolik je v nich asi pozitivniho." .. ze toto pises prave ty je naozaj zabavne, TY clovek, ktory v kazdom svojom prispevku niekoho uraza,navaza sa do niekoho .. a to bud nejakou ironickou poznamkou,narazkou alebo niecim podobnym..ty tu ides hovorit o slusnom jednani a pozitivnych prispevkoch? :mrgreen:

-tymto koncim s diskusiou s tebou Kuciku ...

Pre vsetkych ostatnych

1. Od zaciatku (staci si pozorne precitat co som pisal) som nenadaval na podtemno ako take, nestazujem si na to ze si pripadam znevyhodneny (ozaj som mal ten pocit,po Rejtyho prispevku o XP som zmenil postoj, u obchodov je to otazka casu), hovoril som len ze mi vadi to, ze si podtemnaci aj napriek tomu ze to tam maju minimalne tak tazke ako my stazuju a nariekaju tu (nie vsetci samozrejme)

2. Ohladom XP za potvory, po tom co mi Rejty napisal tu spravu som ustupil a pripustil svoju chybu, tak dufam ze to uz nikto nebude vytahovat tak ako kucik v dvoch nasledujucich spravach (po tom co som priznal chybu)

3. Levele - opat chcem povedat ze mi nevadi ze mate vysoke lvle, mam to u prdele, hrajem hned od wipu jednu postavu a som so svojim lvl spokojny. Vase lvle som spomenul len preto aby som potvrdil ze to tam v podtemne nemate zas take nehratelne...

4. Vsetko co som pisal o postihoch drowov ktore by mali mat, ak by sa to bralo podla reality a logiky, som pisal len z dovodu lebo sa to zacalo rozoberat a stojim si za svojmi nazormi,napriek tomu nehovorim ze by sa sucasny system mal upravovat, myslim ze je to nastavene dobre, nechcem postihy pre drowov,nehlasujem tu za ziadnu zmenu ani nekritizujem sucasne nastavenie. Vsetko som pisal len preto, ze sa tu zacalo ohanat "ako je to logicky dobre a realne" ... pretoze to nieje uplne tak logicky a realne ale je to prisposobene hratelnosti-co je samozrejme dobre, o hru predsa ide

Dufam ze je jasne ako som to myslel od zaciatku, to je uz odo mna vsetko

Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!

Reply with quote  

PostPosted: 21:25 26. Apr 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Quote:
"nevydeli "

Teda panove, nechci vam do toho kecat, ale spravne je ,,nevideli".

Reply with quote  

PostPosted: 22:01 26. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Marvin: Kucikovi si napsal co si myslíš ale měl pravdu, chceš slušný jednání ale sám si tak nejednal, příště nendřiv schlad hlavu než se do nečeho takového pustíš

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 22:04 26. Apr 2008 
Mistr
 Profile

:D

Reply with quote  

PostPosted: 22:05 26. Apr 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Sorrow wrote:
:D

Mne to moc vtipny neprijde...

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]