|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Lord_Berserk
|
Post subject: Prokleti po pripojeni Posted: 11:05 26. Apr 2008 |
|
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 11:14 26. Apr 2008 |
|
|
Lol! To neni prokleti, ale tamejsi vzduch. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 11:17 26. Apr 2008 |
|
|
To samý maj Podtemňáci nahoře, ale ve dne,ne? 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 12:11 26. Apr 2008 |
|
|
Ne nemaji, maji jen slepotu ale v noci sou bez postihu. Pozemstani maji postih, jak ve dne, tak v noci... Coz prej je normalni.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 12:19 26. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
no dyk správně 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 13:30 26. Apr 2008 |
|
|
*Zamyslí se, jak vypadá v Podtemnu den a noc* 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 13:35 26. Apr 2008 |
|
|
skarbi wrote: *Zamyslí se, jak vypadá v Podtemnu den a noc*  a jakej je rozdíl mezi jeskyní třeba ledních medvědů a podtemnem? tam se taky nesvítí a nikdo postihy nemá. Neřikam zrušit postihy ale je to docela nevyrovnaný. Když vám tam někdo bude dělat otroka, bude mít svázanou duši v podtemnu a takový permanentní postihy? Otrokům bych dal nějakej item co by ty postihy negoval a dával by stejný jako maj drowové, jakože si otrok po čase "zvykne". Myslim si že je to spíš pro to, aby až tam někdo cizí z povrchu nalítne aby vás vyvraždil, tak na to nebude zvyklej a bude mít postihy.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 13:41 26. Apr 2008 |
|
|
Rozdil je taky ze jeskyne na povrchu nema taky vzduch ako jaskyna hlboko mnozstvo kilometrov pod zemou, povrchnan je holt na take prostredie nezvykli. Kdyz nieto bude delat otroka tak nema mat preco sviazanu dusu v podtemne, holt ked v podtemne zakape tak je na podtemnakoch aby ho ozivili (cize zaniesli do chramu a dali ozivit alebo ho ozivili samy a preto je aj moznost, ze ak dany hrac nechce moze si vypnut ozivenie v podtemne) a ak nie, tak jeho telo sa objavi na povrchu znova. Povrchnan si na podtemno nezvykne, tak isto ako si drow nezvykne na svetlo.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 13:46 26. Apr 2008 |
|
|
Řek bych, že se konverzace přesunula do jinýho topicu 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 15:05 26. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Nesrovnávejte podtemno s jeskyněmi, to není to samí! 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 15:44 26. Apr 2008 |
|
|
Nevim co je na tom k nepochopeni.
Podtemnan nema na povrchu za deniho svetla co delat = povrchnan ma jistotu, ze za denniho svetla na podtemnana nenarazi. V noci podtemnan muze vylezt ven, ale je omezen delkou noci a musi se do rana vratit zpet.
Povrchnan ma v podtemnu postih, jelikoz je tam vzduch tezce dychatelny - ne opravdu, tezce dychatelny vzduch a jine prostredi nezapada jako slunce. Takze podtemnan ma vyhodu domaciho prostredi. Oproti tomu tam muze povrchnan kdykoliv, podtemna muze nahoru jen v noci!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 20:13 26. Apr 2008 |
|
|
2Daanri: Chceš teda tímhle říct že otrok v podtemnu smí hrát pouze za přítomnosti nějakýho drowa? Pokud si duši nesvážu tak taky můžu udělat to že "hele kluci sorry, za městem mě zabil creep a sem zas v Ivory... tak holt příště". Na permanentní smrt se tu normálně nehraje, takže když někde "chcípnu" tak bych tam měl vlastně ležet v bezvědomí pořád a najde mě nějakej drow a odvlíkne zpět.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 21:07 26. Apr 2008 |
|
|
Ja nevim, svazat dusi si snad normalne muze, ne? je to pak jeho volba ze zkejsne v podtemnu dokad ho otamtad nikdo nevytahne...
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 21:14 26. Apr 2008 |
|
|
Zyga wrote: Ja nevim, svazat dusi si snad normalne muze, ne? je to pak jeho volba ze zkejsne v podtemnu dokad ho otamtad nikdo nevytahne... Mě to nepřijde normální, mě to přijde logický. Jde o to, že ne pořád bude ve hře nějakej drow aby otroka třeba oživil nebo odnes zpátky. Takhle si řeknu až budu sám, že zkusim utéct... dopadne to buď tak, že uteču na povrch a živej, nebo uteču mnohem rychlejc a to přes podsvětí. Pokud si svážu duši s chrámem, znamená to, že pokud chcípnu, tak se objevim opět v Hagolu a to lze popsat jako "ležel si v bezvědomí a našel tě drow, který tě odtah zpět". To svázání má upravit tuhle situaci - "buď uteču živej, nebo uteču mrtvej" na "buď uteču živej nebo mě chytí a odtahnou zpět".
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Prokleti po pripojeni Posted: 21:53 26. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
K tomu utikani jsem chtel neco podotknout uz driv. Na 90% totiz k osvobozeni nedojde, nebude-li se jednat o opravdoveho geroje, kterej by tem srabkum z povrchu stal za vysvobozeni a ruku na srdce kolik by se jich dostalo az k vam a pak jeste nasli dotycneho otroka. Doufdam ze moznost uteku bude (at uz rizeny DM, nebo hracsky kvest)a nejen pokud jsou obyvatele podtemna offline. Popravde doufam, ze v takove situaci ani nikdo utikat nebude, jelikoz NPC ho tezko zastavej pokud nebude ve hre DM.
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|