|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Caehan
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:07 28. Jun 2013 |
|
|
A jednička není automatický neúspěch při potvrzování... a to nemá s Thálkou jako takovou nic společného, to je mechanika NWN...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:10 28. Jun 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
Caehan wrote: A jednička není automatický neúspěch při potvrzování... a to nemá s Thálkou jako takovou nic společného, to je mechanika NWN... To ani nikdo netvrdil....1 je neúspěch při útoku
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 20:56 28. Jun 2013 |
|
|
Jinak doporučuju vám, v těhle věcech ohledně mechaniky nevěřte wiki, je tam spousta polopravd... nebo informací které platily v nižších patchích.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:31 29. Jun 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Když hráč zdechne u jezevců, jin hráči ho najdou, vezmou tělo ke knězi, napíšou mu o tom... a ten hráč odlogne, než stačíme ty tři lokace projít.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 18:39 29. Jun 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Když už jsme u toho, váže se k tomuhle malý bug. Když oživíte u kněze postavu která není ve hře, vypíše to něco jako:
Hráč "Jméno_Postavy" s postavou "Jméno_Hráče" není ve hře. Mělo by to být naopak. Ale je to jen detail.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:26 29. Jun 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nestalo se to na Thalii, ale bylo to ve hře paintballu se Sobikem  . Odehrálo se to v indoor aréně na Václaváku. Náš tým ještě nedošel na naši základnu, probírali jsme taktiku a Sob proběhl, sirénou započal hru a než jsme se rozkoukali co se děje tak odběhl a mi jenom... Co to ku...? Pak se ozvala palba z mnoha zbraní a pak ticho... Další siréna ohlásila konec hry a my jenom vidíme celý tým protivníků jak rozstřílený smutně odchází zase na start  . Prostě trpaslík s rudou zuřivostí! Nejhorší ale bylo když tam našel "pavézu" (policejní štít těžkooděnců), hned nám tam po aréně běhal trpasličí obránce.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 12:32 30. Jun 2013 |
|
|
Promiň, ale tohle mi nedalo... Tell: "....,ráda si s tebou půjdu hrát."
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:39 30. Jun 2013 |
|
|
Tariel vystrašila 2 nováčky a vzápětí ji přejeli 2x koněm 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 22:42 30. Jun 2013 |
|
|
innfra wrote: Tariel vystrašila 2 nováčky a vzápětí ji přejeli 2x koněm  Tomu se říká boží mlýny! 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 08:32 01. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
innfra wrote: Tariel vystrašila 2 nováčky a vzápětí ji přejeli 2x koněm  nemáš nás chudáky slabé strašit  byla to vážně zábava Elithar se pak klepal ještě celou cestu ani chudák spát nemohl
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 06:01 02. Jul 2013 |
|
|
Attachments: |

nájemní byt.JPG [ 41.65 KiB | Viewed 3075 times ]
|
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:19 10. Jul 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
"Dostalo" mě to, jak 3/4 postav pozná drowa! Jakmile je někdo na cestě tak je to prostě drow! Ty jména nad postavama, by se fakt měla nějak smazat  protože kdyby to bylo jméno z povrchu, tak každej projde jak nic, ale jakmile je nad postavou drowský jméno tak hned všichni vědí, že to je drow..
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:25 10. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Tak Tak aneb pulka zajimave přednašky jen otom jestli to byli Drowove nebo ne to mě taky dostalo 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:27 10. Jul 2013 |
|
|
No, protože drowové útočej bez ptaní a ze zálohy, je občas nějaká snaha o roleplay spíš na škodu tomu, kdo by něco chtěl hrát. Osobně to řeším tak, že když někoho potkám v noci na cestě, chci po něm aby odkryl ksicht. Když to neudělá, tak útočím.
Bez ptaní pak většinou útočím na ty co proti mě v noci jdou se zbraní v ruce a zakrytým ksichtem.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Co Vás ve hře potkalo a dostalo... Posted: 21:30 10. Jul 2013 |
|
|
 ...hele já bych to nějak nehrotil  ..alespoň viděli, že neútočíme na vše zákeřně  ... ale velké dík za AntiMETAGAME patří dvou hráčům kteří s náma dneska hráli bez problémů  jim patří velký dík! a obešlo se to bez boje a všelijakýho zla  ještě jednou díky! 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|