Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:33 27. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Prokleti po pripojeni
PostPosted: 10:01 28. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Mno takze:

1. Pocitam s tim, ze s sebou dolu budem tahat jen ty, o kterejch budem vedet, ze to nejak zahrajou a ze tam nebudou delat prasarny. Nakonec to podtemno je pro hrace novej zazitek. Podiva se do novejch lokaci, uvidi nove veci. Verim, ze si tam dobre zahraje. Nevidim sebemensi duvod tahnout tam nekoho, s kym budou jen problemy.

2. Otroci, kteri uz jsou alespon trochu zabehli a da se verit, ze hned neco ve meste nezpusobi (ted mluvim o postave, ne o hraci) by, myslim, meli mit moznost pohybovat se po meste bez dozoru. Za brany bych je nepoustel. Obzvlaste ne bile otroky, u kterych se da ocekavat utek. To cele bych nechal jen na svedomi hrace. Viz vyse.

3. Smrt/utek. Ja jsem rozhodne pro smrt. Mozna to nekomu prijde tvrde, ale ja bych to jako otrok zkousnul. Stejnetak kdyz nas nekdo chyti na povrchu, tak nemuzem cekat, ze nam neplaca a zas nas pusti. Budem radi, kdyz vetsina nebude rvat po permce. Nechat utect otroka, ktery videl cele podtemno, mesta a dokonce pristupove cesty, nebo jejich casti, to mi prijde jako vrcholny amaterismus. Jakkoliv muze byt spoleh na hrace, tak postava proste vi veci, ktere by vedet nemela.
Ta smrt mi neprijde tak strasna. Postava si odtrpi nejake to muceni, ritualni obetovani a konec. Aspon pro me, kdybych hral otroka, tak bych to bral. Je to proste cena za to, ze jsem se podival nekam, kde jini nebyli.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 10:04 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

a neboj, stříbrnej draku, my si s tim poradíme :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 10:39 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

photter wrote:
a neboj, stříbrnej draku, my si s tim poradíme :wink:

stříbrný drak se nebojí. stříbrný drak se těší

já nejsem stříbrný drak... bohužel :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 10:52 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

nejseš ? buď rád, botičky z kůže stříbrnejch draků drowky milujou a po vestičkách by se umlátily :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 11:57 28. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Jenom dodám že obchodníci v podtemnu nejsou klasický jako kdekoliv jinde, když přijde nějaká ohavnost do obchodu a chce pracně vyrobenej výrobek toho drowa tak se na něj vykašle a prodá ho radši lepší společnosti.. proč obsluhovat otroka? ten si nekupuje ale dostává od svého pána

Nejsem sice typ na zabíjení postav ale to co píše kucik je pravda.. když bude otrok utikat tak se bude lovit.. podotýkám lovit a ne chytat, nebo když bude vědět dost či už nás nebude bavit tak obětovat Xi'An .. pak bych byl pro hrát ztráty paměti, bude vědět kde byl a jak se tam choval a jak všichni k němu ale bude dezorientovanej a nebude přesně vědět kde co bylo a tak, takhle se samozřejmě pak bude chovat i drow co bude zabit nahoře, nebude pořádně vědět kde co je, jenom že byl např. v Karathe v žaláři, že ho bičovali ale jak tam vede cesta netuší

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 12:21 28. Apr 2008 
Měšťan
 ICQ  Profile

doufam ze si bude pamatovat i tu lahodnou vuni dreva, spalene kuze a masa ;)

Reply with quote  

PostPosted: 12:49 28. Apr 2008 
Bůh
 Profile

A že vy si budete pamatovat všechny části těla, co vám byli postuně odebrány :)

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 14:02 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

photter wrote:
nejseš ? buď rád, botičky z kůže stříbrnejch draků drowky milujou a po vestičkách by se umlátily :mrgreen:
stříbrný drak má dovolenou. jinak by se drowové na povrch nikdy nedostali...

PS: zapomněls na spacáky na celé tělo, někdy i hromadné :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 14:08 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

Krata wrote:
Jenom dodám že obchodníci v podtemnu nejsou klasický jako kdekoliv jinde, když přijde nějaká ohavnost do obchodu a chce pracně vyrobenej výrobek toho drowa tak se na něj vykašle a prodá ho radši lepší společnosti.. proč obsluhovat otroka? ten si nekupuje ale dostává od svého pána
no já IC reálie podtemna neznám, ale tohle je oficiální verze nebo tvůj názor? protože proč by obchodník nemohl prodat zboží otrokovi? pochybuji že kněžka/šlechtic atd. vlastnící otroka pro něj budou nakupovat potřebné věci - spíš ho pošlou ať přinese i pro ně. no a takový otrok třeba kněžky má společenské postavení de facto (samozřejmě ne de jure) vyšší než leckterý drow ze spodku společnosti, protože který obchodník se odváží odporovat přání kněžky? aspoň tak mi to přijde logické a ve forgotten realms drowská společnost i tak fungovala (matko ne! neeeee...... šššmmm... idiote... synů mám spoustu, ale kde vezmu nového otroka?)
Krata wrote:
Nejsem sice typ na zabíjení postav ale to co píše kucik je pravda.. když bude otrok utikat tak se bude lovit.. podotýkám lovit a ne chytat, nebo když bude vědět dost či už nás nebude bavit tak obětovat Xi'An .. pak bych byl pro hrát ztráty paměti, bude vědět kde byl a jak se tam choval a jak všichni k němu ale bude dezorientovanej a nebude přesně vědět kde co bylo a tak, takhle se samozřejmě pak bude chovat i drow co bude zabit nahoře, nebude pořádně vědět kde co je, jenom že byl např. v Karathe v žaláři, že ho bičovali ale jak tam vede cesta netuší
to asi jo, ale zase pokud dokáže utéct tak by tomu nemělo bejt bráněno systémovými prostředky... pokud je třeba brána zamčená a jen drowové mají klíče, má otrok smůlu, ale pokud dokáže někde ve skrytu zabít drowa a klíče mu vzít, klidně může branou projít, to bych nehrotil... pokud třeba nebude řečeno že jiné rasy prostě nesmějí projít branou a stráže na ně útočí ve chvíli, kdy se jí dotknou... to je jiná věc.

Reply with quote  

PostPosted: 14:15 28. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Otroci a nákup: nene, otrok je špína, věc co dělá to co si pánové poručej, někdy se vyšplhá nahoru a dostane hezčí šatičky a bude dělat třeba uklízeče, když něco podělá tak se zmučej nebo když je nahrdaitelnej tak rovnou obět.. když je nějakej ritual tak se první obětujou otroci.. otrok nemá právo nakupovat, ale jeho pán mu může dát lepší výbavu pro jeho lepší použití (uklízeči nový koště a nějaký hadry aby neuklízel polonahej, kdo se na něj má koukat, bojovnej otrok novou sekeru aby dokázal efektivnějc rozbít nepříteli hubu a tak) .. at sek tomu vyjádří někdo znalej realii podtemna, takhle to podle mě funguje ale taky nejsem nějakej znalec :)

Útěk z vězení: jo to s tebou souhlasim, když se podaří otrokovi utýct jen at utiká, ale můžou ho pronásledovat hráči.. ale ne zas přes hlavní bránu kde je halda stráží a zrovna neni DM ve hře tak proběhne

zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 15:00 28. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ja bych se tomu nakupovani otroku zase nebranil. Od toho preci otrok je, aby slouzil a soucasti te sluzby muze byt, ze ho Pani posle obehnout obchody a nakoupit. Prece se tim nebude obtezovat sama.
Neco jineho podle me je, kdyz otrok prijde na trh nakoupit nejake ovoce a maso - nakonec otrokyne v kuchyni to jidlo taky musi nekde brat, ze - a neco jineho je, kdyz by vlezl do kovarny a shanel se po mithrilovem meci - to by na nej, dle meho, koukali uz docela s neduverou.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 15:09 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

kucik wrote:
Ja bych se tomu nakupovani otroku zase nebranil. Od toho preci otrok je, aby slouzil a soucasti te sluzby muze byt, ze ho Pani posle obehnout obchody a nakoupit. Prece se tim nebude obtezovat sama.
Neco jineho podle me je, kdyz otrok prijde na trh nakoupit nejake ovoce a maso - nakonec otrokyne v kuchyni to jidlo taky musi nekde brat, ze - a neco jineho je, kdyz by vlezl do kovarny a shanel se po mithrilovem meci - to by na nej, dle meho, koukali uz docela s neduverou.
přesně to jsem myslel... i když, kdyby do kovárny vlezl honosně oblečený otrok ověšený cennostmi (s vysokou CHARISMou a Přesvědčováním) a povýšeným hlasem přikázal, že ctihodná kněžka si urychleně žádá tenhle mithrilový meč, jinak se kovář může rovnou chystat na příští slavnost Xian, měl by třeba i šanci ho koupit :wink:

Reply with quote  

PostPosted: 15:55 12. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

zadnej bug sem v tom spamu nenasel :)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 43 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]