|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Toren
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:23 27. Jun 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Také všem děkuji za hru, bavil jsem se. 
_________________ Tomáš Alrik Tane
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:30 30. Jun 2013 |
|
|
Díky za hru slencakovi, nemělo chybu celkově tento večer. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:49 30. Jun 2013 |
|
|
D_E_K_A wrote: Díky za hru šlencákovi, nemělo chybu celkově tento večer.  Jsem rád , že jsi rád 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:52 30. Jun 2013 |
|
|
Uff a opět velké poděkování slencakovi a stejnou mírou i Derkenovi. Já myslel, že to nikdy neskončí! 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:13 30. Jun 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Pěkně jste si poradili  ale tohle byl teprve začátek té zkázy! 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:17 30. Jun 2013 |
|
|
Já si půjdu pobrečet do polštáře  díky!
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:27 30. Jun 2013 |
|
|
Děkuju Pajulce za soutěž a taky všem kdo přišli.. alespoň jsem měla po dlouhé době důvod vytáhnout Far do společnosti 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:44 30. Jun 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Ač nepřítomen, tak děkuji Pajky, že se toho ujala, Mandosovi za to, že jí zdatně pomohl a tak vůbec. Je fajn vědět, že i když mám jiné povinnosti, tak se najdou schopné spolehlivé osoby 
_________________ .
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:11 30. Jun 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Taky moc díky! Sice jsem to nejprv málem zaspala, ale nakonec myslim, že to nebylo tak zlé  až na to, že jsem vyhlásila 5. místo  pak popletla Arču..  ale tak stane se. Dííík moc! P.S. Speciální dík Derkenovi :0* 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:12 01. Jul 2013 |
|
|
Díky moc za znalostní soutěž. Aspoň mě to donutí si opět po roce a půl přečíst reálie světa (i když ta jména si stejně nezapamatuju  ) Speciální dík Pajky, že toto zorganizovala
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:31 01. Jul 2013 |
|
|
Též ode mě pochvala pro pajky a mandose  . Otázky někdy fakt extrémně těžké, o některých těch potentátech jsem ani netušil, že se tam o nich píše. Popravdě to v hodně případech byla tipovačka, takže bych měl správně tak maximálně 4 odpovědi  . Fajnové, jen ty NPC v té hospě bych fakt zabil  Ať někdo něco poví o atmosféře, tak ho pošlu tam kam slunce nesvítí a nemyslím tím podtemno. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:58 04. Jul 2013 |
|
|
Uff, díky všem za noční hru v lokále, alespoň to opravdu vypadalo po dlouhé době jako v lokále. Mělo to atmosféru a padaly fajn hlášky. 
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:12 04. Jul 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Díííky moc Alimu, Gallimu, KaTovi a Jarrimu za poznavcí vejlet  Pak taky Grokovi, Helen a Mir za Nyelu No a obří dík a obdiv Gallimu za bombovej Tarten..nebejt těch malejch pivních koulí, tak se tam odstěhuju 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:06 04. Jul 2013 |
|
|
Přidávám se k poděkování za nový Tarten, řekl bych, že to čekání stálo nakonec za to, ta lokace je skvělá!
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:21 04. Jul 2013 |
|
|
Ta lokace je nadherna, dekujem