|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 15:50 27. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
no podle myho nazoru by bylo vic skousnutelny to fyzicky opodstatneni tech postihu nez strach, to by pak postihy meli bejt jinak vsude(neberte me prosim za slovo) , v horach sou medvedi a orkove ty taky zabijej a mucej, v bazinach to samy. a ja sem nepsal o celym podtemnu ale jen o nejsvrchnejsich patrech, kdy ma povrchnan jeste celkem blizko nahoru priznam ze nevim jak podtemno vypada a ajak je strukturovany, ani jeste ti postihy neznam ( jeste sem tam nebyl, a zakladat kvuli tomu postavu dole fakt nechci) a ze tam nemusim lizt je sice pravda, ale ja tam chci a smirim se s postihama (teda az uvidim jaky sou), a jeste nevim kde je vchod, ale odhaduji ze i pristup z povrchu nebude nic snadnyho, takze argumentace typu musim prolizt spoustu dungu se mi nezda
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 15:55 27. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
a kdys se netrefite do noci, tak vylezete na povrch, oslepnete tak tam chodit slepy nebudete a zalezete spatky ne?
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:17 27. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
a to je ono.. vy k nám můžete kdykoliv za cenu pár nevýhod.. my k vám jenom v noci, vy máte dny bezpečný, jen noci si dávat bacha.. my nejsme v bezpečí nikdy.. a něco jako že v horních patrech podle reality by mělo být líp se mi nezdá, to by se pak mohli měnit i klima v horách, na poušti a v mírném pásu, jednoduší se mi zdá podtemno-povrch, vše..
Argumentace musíme prolízt spoustu dungů s mi nezdá.. vy je sice taky musíte prolízt ale netlačí vás žádnej čas kdy je noc takže se mi to zdá na místě
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:33 27. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
no vono zalezi jak silny sou ty postihy
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 17:49 27. Apr 2008 |
|
|
huhulak wrote: ...jen o nejsvrchnejsich patrech, kdy ma povrchnan jeste celkem blizko nahoru priznam ze nevim jak podtemno vypada ... nebudeš mít nejmenší tušení v jakým patře se nacházíš, stupňování postihů s hloubkou by byl akorát orientační metagame
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 18:15 27. Apr 2008 |
|
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 19:04 27. Apr 2008 |
|
|
Myslis Al nebo Mr?
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 22:45 27. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
nechapu proc by to mel bejt metagejm, a jestli je tak dulezite aby povrchnani nemeli ani poneti jak hluboko se pod zemi nachazej
a treba takovy trpaslici by se v podzemi meli vyznat ne?
stejne takovej orientacni metagame sou hodiny pro podtemno( tam prece den a noc neni)
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 23:35 27. Apr 2008 |
|
|
ne, neměli by se tam vyznat, je to něco úplně jinýho než nějaký doly ne, měření času je otázka civilizovanosti a nikoli střídání světla a tmy, jakmile si společnost uvědomí plynutí času, naučí se ho taky měřit - srovnej skandinávský země, světlo a tma za 66. rovnoběžkou, přesto maj hodinky jako ty nebo já, jestli nevěříš, podívej se ňákýmu švédovi na ruku už sem nic nepiš, zůstane to jak to je
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 00:35 28. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
dobra uz sem psat nic nebudu a tem svedum se na tu ruku podivam az se tam dostanu
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 01:00 28. Apr 2008 |
|
|
no taky sem neco placnu do placu  ted kdyz uz sem ten votrok  postihy sou docela znat... ale zas na druhou stranu co sem vydel 2 cesty z podtemna neni to zadna vychazka ruzovou zahradkou... stim vodstupnovanim podle pater + postihy... jak se to tu pise, je sice napad dobrej, ale zda se mi to zbytecnost zavadet, protoze kdo pude lovit do podtemna drowy, stejnak bude mustet zabrousit do spodnich pater kde ty postihy mit bude 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 10:20 28. Apr 2008 |
|
|
to photter: psychický postihy za strach nejsou příliš dobré vysvětlení. strach je zcela individuální záležitost, někomu ho prostě nevnutíš... orkové atd. dělaj se zajatcema tytéž věci co drowové atd. co se týče pocitu nadřazenosti, kam se drowové hrabou na šedé elfy ty postihy za podzemí jsou dost problematické, protože při rozpětí 3000 metrů do hloubky by je museli mít i drowové, pokud by sestoupili příliš hluboko (nebo naopak). navrhoval bych, aby ty postihy byly magického charakteru - nějaké kletba uvalená Xian na Podtemno, aby ho chránila proti nepřátelům z Povrchu... nebo prostě jen aura temné magie a tisícinásobné kruté smrti, která se promítá do duše příchozího a tíží ho a svazuje... to by bylo daleko lepší a použitelnější... navíc by s tim šly IC dělat různý věci
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 11:11 28. Apr 2008 |
|
|
No ja se do toho nechtel kecat, ale jak vidno nema nikdo tuseni cim jsou postihy v podtemnu zpusobene. V podtemnu se jedna se o klasickou krynskou tepnuplunderarni fuzy. Coz osvetluje stejnojmene odvetvy thalijskych ved traumatologicnosti a donekonečnamožnosti. V kniháh , které se stratily je i vysvětleno proč ten který tvor ma v podtemnu postihy a jiny ne. V podstate se jedna o klasickou psichodnii v kooperaci s vyse jmenovanou tepnoplunderarni fuzy. Jak vidite vysvetleni je prostší než by se dalo čekat 
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 12:03 28. Apr 2008 |
|
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 12:05 28. Apr 2008 |
|
|
existuje některý špičkově vybavený psychiatrický kliniky ho maj k dispozici 
|
|
Top |
|