Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 19:25 27. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject: Re: Podtemno vs povrch
PostPosted: 13:04 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jen sem chtel podotknout, ze vse ve fantasy svete jakym Thalie je nemusi byt odmereno realnym metrem. Je to fantasy.
Jde v podstate jen o vyvazenost. Aby nebyly prilis zvyhodneni Ti nebo Ti. Ja si osobne myslim ze nevyhody jsou na obou stranach hodne podobne a podle me vyvazene.

Preci jen, ze jsou postihy podtemnanu a povrchnanu jine je zabavnejsi. Nez kdyby to bylo na 100 procent vyvazeno zrcadlovymy postihy. Tedy ze podtemnan by mel na povrhu stejny postih jako povrchnan v podtemnu. Ja myslim, ze nakonec by se to nelibylo povrchnanum, protoze verim tomu ze jak by nebyly podtemnaci omezeni noci. Tak by byly na povrchu mnohem castej. Postih nepostih. Chodi ve velkych tlupach, tak by jim asi nejake postihu u jednotlivcu nevadily.

Reply with quote  

PostPosted: 13:25 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
to: Melvik

Nadherny nazor !! plne schvaluju !!

Ted si aspon kdyz se lognete do hry budete divat, zda je noc ci den. Bude to mit vetsi vyznam, nez jen maji-li obchody otevreno, nebo ne. A treba zacnete vecer delat pravidelne seance u piva v hospudkach a pogratulujete nam, jak je to super :mrgreen:

A my budem zit v neustalme stresu zivota bojovnika.. smrt muze prijit kdykoliv.. a zakonite, kdyz ji nejmin cekas.. (coz se nam dole taky zamlouva)

Reply with quote  

PostPosted: 13:27 28. Apr 2008 
Bůh
 Profile

Až najdete vchodu dolu tak už asi taky nebudem vylejzat po jednom z měst, ted jsme ještě v klidu porotže neznáte cesty doufám :)

já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.

Reply with quote  

PostPosted: 14:14 28. Apr 2008 
Měšťan
 Profile

melvik wrote:
No ja se do toho nechtel kecat, ale jak vidno nema nikdo tuseni cim jsou postihy v podtemnu zpusobene.

V podtemnu se jedna se o klasickou krynskou tepnuplunderarni fuzy. Coz osvetluje stejnojmene odvetvy thalijskych ved traumatologicnosti a donekonečnamožnosti. V kniháh , které se stratily je i vysvětleno proč ten který tvor ma v podtemnu postihy a jiny ne. V podstate se jedna o klasickou psichodnii v kooperaci s vyse jmenovanou tepnoplunderarni fuzy.

Jak vidite vysvetleni je prostší než by se dalo čekat :)

kurna, jeste ze je to tady tak jasne vysvetleny :mrgreen: , uz jsem chtel napsat ze muj trpaslik urcite strach nema, a rad prijde nakopat par cernejch zadku, jen co najde vchod :twisted:
(spis mam strach jako hrac :shock: , bojim, bojim)

Reply with quote  

PostPosted: 14:45 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

našel jsem jen tenhle výňatek z popisu drowů (Daanri)

Drowovia považujú ostatné rasy za podriadene a väčšina jedania s ostatnými rasami sa obmedzuje na obchod s otrokmi. Drowovia vo väčšine ako otrokov používajú škretov, hlbiných pulčikov, trpaslíkov, ľudských otrokov, ktorý sú však hodne cenný a takisto aj jedinci ovladajúci niektore remeslo. V podtemne najčastejšie uzatvárajú obchodne dohody s duergarmi kvoli ich kvalitným kovovým výrobkom, nikdy im však neveria a nepriateľia sa s nimi. Ďalšie dve rasy podtemna, svifnerblinove a hlbinný pulčici sú považovaný za podradných a k obľubenej zábave patrí ich lov.

samozřejmě, pokud se otevřou cesty na povrch, můžou ceny lidských otroků začít klesat...

Reply with quote  

PostPosted: 14:55 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

melvik wrote:
Jen sem chtel podotknout, ze vse ve fantasy svete jakym Thalie je nemusi byt odmereno realnym metrem. Je to fantasy.
Jde v podstate jen o vyvazenost. Aby nebyly prilis zvyhodneni Ti nebo Ti. Ja si osobne myslim ze nevyhody jsou na obou stranach hodne podobne a podle me vyvazene.
jj, to je jistě pravda... ovšem vysvětlovat podstatu věcí tím, že jsou fantasy, není to pravé ořechové... kam neseš ten osmitunový monolit? kam chci, je to fantasy... asi ne, že? takže fantasy znamená, že se v příběhu vyskytuje magie, nadpřirozené bytosti nebo smyšlený svět - což Thalie všechno má. ale pokud je limitováno, co postava unese, že musí jíst a spát a v podstatě platí fyzikální a biologické zákony, těžko se odvolat při vysvětlování postihů na fyzikální jev... jak jsem psal, řekněme že je to kletba nebo magie atd. a je to.

ještě bych chtěl říct jednu věc: povrch a podtemno jsou dosti odlišné světy, které existují po dlouhá staletí. kdyby bylo možné (z jedné či druhé strany) kamkoli přjít a "vykydlit" to, těžko by se tento stav udržel tak dlouho... takže to tak jednoduché není a nemůže být. Prostě, musí existovat faktory, které to dobytí znemožňují.

tzn., pokud chce mocný čaroděj lovit drowy, nic mu nebrání počkat si na povrchu a počíhat si na ně, až vylezou... :mrgreen:

Reply with quote  

PostPosted: 15:52 28. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

Z celeho tohto topicu, alebo vlakna alebo co to je, je vidiet akurat to ze ani hraci ani WB ani DM, proste nikto nevie za co tie postihy v podtemne vlastne su :D uz sa tu pYsalo ze postihy su za strach, za vzduch, za tlak, za atmosferu a kebyze pockame urcite sa dockame za postih kvoli spatnemu pristupu. Jedine co ztoho vyplyva je, ze povrchmanom vadi ze podtemmani su silnesi a ze proti nim proste nemaju sancu. Podme sa dalej hadat a pisat sem svoje originalne a trefne myslienky.

//edit s chybnym Yckom

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 16:09 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

DenGrasse wrote:
...

Ty jsi nikdy neslysel o krynske tepnuplunderarni fuzy ? :shock:

jen dotatek: kdybys znal alespon z casti krynskou tepnuplunderarni fuzy, tak bys vedel ze s nosenim monolitu nesouvisi :P asis to spatne pochopil

*chytl transparent* "NEPRENASEJTE NAM NASE MONOLITY!!!"

Reply with quote  

PostPosted: 16:09 28. Apr 2008 
Obyvatel
 Profile

Ano, povrchňani opravdu nemají šanci. Protože jediné co umí je stěžovat si a plakat na fóru. :mrgreen:

Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.

Reply with quote  

PostPosted: 16:11 28. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

xyz wrote:
Ano, povrchňani opravdu nemají šanci. Protože jediné co umí je stěžovat si a plakat na fóru. :mrgreen:

na druhu stranu podtemmani maju vysoku sancu pretoze... ? (dalsi flame) ;)

a.) povrchmani nechodia v skupinke 5+ clenov na lov jednotlivcov podtemna.
b.) podtemnani sa nemusia bat ze na nich vybafne 5+ clenna skupinka povrchmanov hned za hranicami najfrekventovanejsieho mesta.
c.) len reagujem na tvoj prispevok a nesnazim sa ukazat na nic, ani nadavat na nikoho ani kritizovat nikoho.

(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.

Reply with quote  

PostPosted: 16:17 28. Apr 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

jo za d) podtemnane neprenaseji zadne monolity :D

Reply with quote  

PostPosted: 16:18 28. Apr 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

melvik wrote:
jo za d) podtemnane neprenaseji zadne monolity :D

S tvojou teoriou monolitu naprosto suhlasim, naviac sa vsadim ze k preneseniu jedineho monolitu potrebujes 10 drowov, 5 duergarov a 10 otrokov z povrchu nazbieranyh pocas lupeznych prepadeni a to ako vidime nieje vobec realne (odhliadnuc od fantasy teorie)

(>_(>_<)_<)

Reply with quote  

PostPosted: 16:39 28. Apr 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Neithan1 wrote:

S tvojou teoriou monolitu naprosto suhlasim, naviac sa vsadim ze k preneseniu jedineho monolitu potrebujes 10 drowov, 5 duergarov a 10 otrokov z povrchu nazbieranyh pocas lupeznych prepadeni a to ako vidime nieje vobec realne (odhliadnuc od fantasy teorie)

No prave. Na ovladani 15ti nemyslicich tvoru je totiz potreba minimalne 12 drowu a 12 drowu se nikdy nemuze vyskytnout pohromade, protoze zakonite minimalne jednoho zabijou a bude jich zase malo.

Tudiz stale trva dulezita otazka: Kdo vlastne prenasi ty monolity?

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 16:40 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

melvik wrote:
Ty jsi nikdy neslysel o krynske tepnuplunderarni fuzy ? jen dotatek: kdybys znal alespon z casti krynskou tepnuplunderarni fuzy, tak bys vedel ze s nosenim monolitu nesouvisi :P asis to spatne pochopil
*chytl transparent* "NEPRENASEJTE NAM NASE MONOLITY!!!"
neslyšel. jsem žalostně nevzdělán...

PS: ale málem to vyšlo, všichni by zkoušeli přenášet monolity a nikdo by se nehádal... zgurvená fúze to zase zkazila :cry:

Neithan1 wrote:
a.) povrchmani nechodia v skupinke 5+ clenov na lov jednotlivcov podtemna.
třeba to eště příde
Neithan1 wrote:
b.) podtemnani sa nemusia bat ze na nich vybafne 5+ clenna skupinka povrchmanov hned za hranicami najfrekventovanejsieho mesta.
pro všechny, kdož chtějí pobíjet drowy, je přece luxus, že přijdou až k nim...

Reply with quote  

PostPosted: 16:40 28. Apr 2008 
Ďábel
 WWW  Profile

kucik wrote:
Tudiz stale trva dulezita otazka: Kdo vlastne prenasi ty monolity?
dobrá, přiznávám. monolity přenáší stříbrný drak. unese dva najednou. :mrgreen:

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 178 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]