Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 23:35 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Nežádoucí telly ve hře
PostPosted: 01:26 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Code:
Dodatek č1 - Obtezovani po tellu

DM budou trestat jakekoliv obteznovani ostatnich po tellu, at uz v ramci PvP, zadosti o pomoc, ci kdyz si nekdo bude chtit jen tak pokecat. Pokud vam to vadi a dotycny vas stale otravuje, poslete DM screen.

může pls. toto pravidlo někdo vysvětlit hráči jachyra? díky

Image

ps: nejsem povinen ničí telly číst, už vůbec nejsem povinen na ně odpovídat a pokud někoho požádám aby mě s nimi neotravoval, od toho je tu dané pravidlo a už vůbec mi v nich nebude kecat do toho, co mám a nemám dělat korektura by Calth

Pain is temporary. Victory is forever.

Last edited by Prasokralik on 01:39 06. Jul 2013, edited 2 times in total.

Post subject: Re: Nežádoucí telly ve hře
PostPosted: 01:34 06. Jul 2013 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Ona ta konverzace viditelně nezačíná tam kde začíná tvůj screen.
Tzn. takové screeny jsou úplně k ničemu.

Navíc to jak působí tvá postava na okolí je čistě tvůj problém.
Nechápu tvou logiku - když tvůj projev viditelně uráží jiného hráče a ty si stěžuješ aby si on nemohl tobě stěžovat....

PostPosted: 01:37 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Konverzace tellem začala tam, kde začíná screen. Dá se to ověřit v logu. Vrať se pls do toolu a posouzení nech DM, je to jejich rajón.

PostPosted: 01:42 06. Jul 2013 
Urozený
 Profile

kde je zbytek screenu? :D

Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech

Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí

Kde neni Krocák, tam se nechodí!!

Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás

Quote:
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni

PostPosted: 01:47 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Shaman88 wrote:
Nechápu tvou logiku - když tvůj projev viditelně uráží jiného hráče a ty si stěžuješ aby si on nemohl tobě stěžovat....

Mimochodem pleteš si hrabka s juškama, já žádné telly nezačínal, byl jsem nařčen že proje nikoliv můj ale mé postavy jí znepříjemňuje hru. To ale není můj problém. Samozřejmě, pokud se pletu, a je v pořádku řešit ic souvislosti ooc cestou, tak všem doporučuji být ve hraní opatrnější, když vám někdo napíše, že před jeho všemocnou psotavou nesmíte plivat, tak radši ani nedýchejte. A jestli to tak skutečně je, začnu psát v noci nepřátelské fracki telly, že mě mají nechat napokoji, protože by mě jejich projev (útok) pohoršil a urážel.

PostPosted: 02:40 06. Jul 2013 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Takže:
1) První telly mezi vámi začínají v 0:13 a víceméně se už vztahují k tématu. Zatímco tvůj screen popisuje konverzaci od 1:11. Chybí tam asi hodina screenu a textu co proběhl.
2) Doufám že znáš pravidla:
Quote:
Citováno z pravidel:

Ani mluva nejsprostších vyvrhelů by neměla jít do extrémů a stále mějte na paměti, že výrazy jedenadvacátého století sem nepatří. Je zakázáno používat obscénní či jinak nevhodné výrazy. Pamatujte, že na serveru mohou hrát i děti.

Příjdou ti tyhle fráze normální?
Jen pro informaci tyto fráze jsou tvoje:
Quote:
Po tom co se vykurvila s půlkou města.
Co kdybys šla do prdele, Koro?
Nech je napokoji. Oni nejsou tvůj zkurvenej manžel.
Co já vím Ario? Nenechám si od nějaké kurvičky dávat rány bez odvety ne?
Ne má tam stokrát projetou nudnou frndu.

A pan Rof:
Quote:
Hele Rienko nemá ona mezi nohama péro? Chová se tak *dívá se na Koru a nakloní hlavu*
Nejlepší kdyby jste ji ojeli všichni čtyři a je to. Byla by klidnější , že Koruško?
Výtržnosti a napadání ostatních, pár dní v base a pár šoustání z bachařem hmm

U Rofa se takovému slovníku nedivím.
Ale divím se že ty se pak divíš že někomu příjde tvé chování urážlivé. Osobně bych takové vyjadřování netoleroval, ale to je hold o rozhodnutí DM. Uvidíme zda zvítězí slušnost....
Celkově pokud už máš potřebu takhle komunikovat tak by sis ji měl nechat do soukromí a ne provádět takové konverzace na veřejném prostranství.

Mám k dispozici kompletní log celého večera, pokud si to nějaké DM vyžádá tak to samozřejmě zašlu.

PostPosted: 02:55 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Shaman88 wrote:
Takže:
1) První telly mezi vámi začínají v 0:13 a víceméně se už vztahují k tématu. Zatímco tvůj screen popisuje konverzaci od 1:11. Chybí tam asi hodina screenu a textu co proběhl.

ne, nevztahují se k tématu, když už hodláš hnidopíchat, rovnou je sem zašli, ať své (nepravdivé) tvrzení taky obhájíš

ale opět, názor WB mě nezajímá

PostPosted: 03:00 06. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

Tsss co tu posíláš moje texty?! :D

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

PostPosted: 03:16 06. Jul 2013 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Nemám potřebu ti nic dokazovat.
Samozřejmě mé slovo nic neznamená a mé posouzení důležitosti je k ničemu. Jenže stejně to samé platí pro tebe, to že si z diskuse vybereš jen kousek který je podle tebe relevantní je jaksi divné. Měl bys DM dát k dispozici celou diskusi.

Edit: Jen tak mimochodem, myslím si že tě můj názor zajímá, stejně jako každého kdo tu má přístup a naopak tě nezajímá názor DM - snažíš se jen rozpoutat co největší flame. Což odpovídá volbě fora. Kdyby jsi chtěl jen stěžovat tak to dáš do stížností nebo lépe to pošleš DM přes PM.

PostPosted: 03:28 06. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Předpokládám že DM má přístup k logu, vytáhl jsi log ty sám, ušetřil jsi tak DM práci, to oceňuju. To je asi tak všechno co jsem si z tvých příspěvků vzal.

PostPosted: 06:24 06. Jul 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Hrabka s juškama, made my day. :)

Prasokrálíku, obecně se považuje za obtěžování po tellu vyjadřování od doby, kdy hráči jasně napíšeš, aby tě nechal být, že ti jeho telly vadí a jsou ti nepříjemné. Dokud tohle nezazní, je to stále soukromá hádka. Když dokazuješ obtěžování jedním tellem, který přijde poté, cos tohle hráči sdělil, moc toho nedokazuješ.
Mám pochybnosti o tom, že by se DM museli vyjadřovat k něčemu, co je ve flamu. Pokud si stěžuješ, udělej to po PM.

A teda zastanu se RoFa - nebyl snad důvod zveřejňovat tady jeho telly. Krom toho ne každý z nás chce vědět, o čem se soukromě baví. :P

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...

PostPosted: 08:03 06. Jul 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Vzhledem k umístění vlákna mám pocit, že budu jen "krmit trolla" a tu stížnost jsi sem hodil jenom kvůli tomu, abys vyvolal flame a uspokojil svoje ego (Shaman už to vystihl). Přesto si myslím, že je na místě nějak odpovědět.

Souhlasím s tím, co napsala Amber, a nevidím žádný důvod Jachyru trestat, protože jsi jí nikde výslovně neřekl, aby tě přestala "otravovat". Po tvé poslední větě v tellu, která je zároveň i výhrůžkou, už ti Jachyra jenom vysvětluje, proč ti píše. Obtěžování tam osobně nikde nevidím, to skutečně vypadá o dost jinak.

Co se týče slovníku tvé a RoFovy postavy, tak je to do jisté míry vaše věc. Jak ale plyne ze Shamanovy citace webu, tak pokud někomu sprosté výrazy výslovně vadí, neměl by jim být po tom, co se s touto výtkou ozve druhému hráči po tellu, opakovaně obtěžován. Na druhou stranu, chápu, že musíš nějakým způsobem hrát Rienův charakter a z tohoto hlediska mi většina výrazů nijak hrozná nepřipadá. O urážkách hráčky se mluvit taky nedá, protože Rienovy výplody jsou zjevně směřovány na postavu. I kdyby je házel bez přímé návaznosti na dění, jde pořád o hru postavy - Rien takový prostě je.

Tedy když to shrnu - tvé tvrzení o obtěžování není opodstatněné. Jestli jsi ty a RoF hrál nevhodně, se těžko posuzuje. Zůstaneme u toho, že když ti/vám někdo výslovně napíše, že mu takové projevy vadí, je vhodné se alespoň vulgárních výrazů zdržet a zaobalit to jinak. Myslím, že zkušení hráči jako vy by s tím neměli mít problém. Ovšem Jachyru asi trochu zklamu - těžko můžeš někomu zabránit, aby IC pomlouval tvou postavu. Kdyby tam pro ty smyšlenky nebyl žádný důvod, tak bych se tvému rozhořčení nedivil, ale takhle se prostě nedá nic dělat, pořád je to urážka postavy, nikoli hráče.

Shaman: Smaž prosím ty citace z logu, nemá to tady co dělat.

PostPosted: 08:06 06. Jul 2013 
Velmistr
 Profile

Shaman88 wrote:
Mám k dispozici kompletní log celého večera, pokud si to nějaké DM vyžádá tak to samozřejmě zašlu.

Včetně tellů?

A holt je s t.

PostPosted: 08:34 06. Jul 2013 
Velmistr
 Profile

Poslala som Shamanovi úplne celý log aj vrátane tellov a všetkého ostatného. Pokiaľ si ho ktorékoľvek DM vyžiada, tak mu ho pošlem. A nie, nie je dôvod pre také osočovanie postavy. Moja postava síce zabije kde-koho, ale okrem Falliona a Riena nespala vôbec s nikým ;)
to samozrejme aj RoF aj Prasokrálik vedia, ale je to ich osobná záležitosť. Jedná sa tu o OOC spor. Ja sa do hry s nimi ani trochu nehrniem a len som Prasokrálika a predtým aj RoFa slušne poprosila, či by mohli s tým prestať, lebo je mi ich hra nepríjemná a popravde sa im v hre vyhýbam, lebo taký vulgárny slovník ako od nich som nikde v inej hre ešte nezažila.
Tie citácie - ako od Prasokrálika tak i ROFa sú z hry, nie je to súkromný rozhovor, takže by to tu vlastne malo v poriadku byť.
Ale tak isto mi nevadí, pokiaľ sa do mojej postavy nejaká iná naváža, Kora má povahu, ktorá vie vytočiť kadekoho. Na iných serveroch mám dokonca ešte nepríjemnejšie postavy. O čo sa mi najviac jednalo bol ich slovník a vulgarizmy, ktoré sú zakázané, ale zároveň sú mi nepríjemné a pokúsila som sa slušne s nimi o tom dohovoriť. Odpoveď sa mi nedostavila, len útok na mňa.
Viac k tomu nemám čo dodať ;) stále musím povedať že vďaka Diemovi a bratom elfom som sa včera výborne zabavila a dvaja hráči, ktorí sa mi snažia zničiť hru kvôli OOC záležitostiam, mi dojem vážne nemôžu pokaziť :D

PostPosted: 09:58 06. Jul 2013 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Amber wrote:
A teda zastanu se RoFa - nebyl snad důvod zveřejňovat tady jeho telly. Krom toho ne každý z nás chce vědět, o čem se soukromě baví. :P

Kdyby to byla soukromá diskuse po tellu tak mě to vůbec nezajímá.
Jenže je to normálně z veřejných událostí....

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]