|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aulus
|
Post subject: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 10:34 03. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Zdravím,
nevím, jestli je to jen můj problém nebo dělám někde chybu, ale když jsem chtěl prodat zboží u překupníka v Karathě, nastala tahle chyba. Překupník mi po předání věcí do truhly řekl cenu za jednotlivé kusy a taky si totot zboží z truhly vzal, ale nedal mi za to ani zlaťáček. Jsem tady nový, tak možná dělám něco špatně já, ale tohle mi přišlo fakt divné.
Hezký den přeje, Aulus
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 10:36 03. Feb 2012 |
|
|
Aulus wrote: Zdravím,
nevím, jestli je to jen můj problém nebo dělám někde chybu, ale když jsem chtěl prodat zboží u překupníka v Karathě, nastala tahle chyba. Překupník mi po předání věcí do truhly řekl cenu za jednotlivé kusy a taky si totot zboží z truhly vzal, ale nedal mi za to ani zlaťáček. Jsem tady nový, tak možná dělám něco špatně já, ale tohle mi přišlo fakt divné.
Hezký den přeje, Aulus Ahoj ahoj zlatáky ti budou odeslány na účet, co máš v bance. Ale až po tom, co někdo ty tebou vložené věci koupí.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 14:57 03. Feb 2012 |
|
|
Díky za odpověď.
Takže dokud nebudu mít 50 tisíc na založení účtu, tak nemá smysl něco překupníkovi prodávat?
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 14:59 03. Feb 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Účet mají všechny postavy zadarmo  nijak nesouvisí s trezorem na věci
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 15:06 03. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Trezor stojí 50 tisíc a slouží k usladnění PŘEDMĚTŮ. Účet však požaduje jen minimální vklad 100 zlatých (pokud se nepletu). Jinak viz výše.
_________________ .
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 15:08 03. Feb 2012 |
|
|
nepletes, prvni vklad na ucet je minimalne stovku a pronajmuty trezor v dilnach muzes pouzivat i v kelu ale veci se nepresunuji. do kazdeho co si ulozis tam zustane.
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 15:41 03. Feb 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Presneji 100gp neni nutny prvni vklad, ale nejmensi jakykoliv vklad. Z castky mensi nez 100 se totiz dost spatne oddeluje 1% jako manipulacni poplatek, aniz by bylo nutne sekat zlatku na kusy.
Ale na to, aby ti na ucet chodily penize od prekupnika, si ho nemusis nijak zakladat. Kdyz ucet neni, proste se vytvori.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 03:02 04. Nov 2012 |
|
|
Narazil jsem dnes na špatně zobrazenou lvl restrikci u brnění. lvl restrikce říkala požadovaný lvl je 15 a po nákupu skočila na 22.
Takže mi je brnění vcelku k ničemu, protože jsem počítal s tím, že ho nasadím na 15tce. Šlo by to nějak vyreklamovat? Dal jsem za něj všechny úspory co jsem měl.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 05:19 04. Nov 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
innfra wrote: Narazil jsem dnes na špatně zobrazenou lvl restrikci u brnění. lvl restrikce říkala požadovaný lvl je 15 a po nákupu skočila na 22.
Takže mi je brnění vcelku k ničemu, protože jsem počítal s tím, že ho nasadím na 15tce. Šlo by to nějak vyreklamovat? Dal jsem za něj všechny úspory co jsem měl. obchodník násilím upravuje ceny itemů podle cen které požadují hráči. ILR se nastavuje podle ceny itemu. Někdo tam onu zbroj dal levněji. Proto se jí snížilo ILR ale jen po dobu co bude u překupníka. Tak to bohužel funguje.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 10:51 04. Nov 2012 |
|
|
oki, dík, alespoň teď vim jak ta lvl restrikce funguje. Pořešim si to IC nějak.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 02:01 07. Jul 2013 |
|
|
U překupníka jsem měl na prodej zhruba 8 reálných dní helmu z mitrilu s velmistrovskou kůži za cca 40k. Dnes jsem si všimnul že je helma fuč,ale peníze za prodej na účtě nejsou. Dám mu dva dny na převod, pak mu oholím řiť sekerou 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 07:38 07. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
ktomu mam taky otazku... kde ty penize zamiři když hrač nema učet v bance?  nějak jsem si nevšimnul že bych dostal moje zlatky za dyku ktera tam včera zmizla s prodeje
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 07:43 07. Jul 2013 |
|
|
soul1 wrote: ktomu mam taky otazku... kde ty penize zamiři když hrač nema učet v bance?  nějak jsem si nevšimnul že bych dostal moje zlatky za dyku ktera tam včera zmizla s prodeje Účet v bance mají úplně všechny postavy již od svého založení, takže pokud tvou věc u překupníka někdo odkoupil, na účtu by s měly objevit peníze.
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 07:53 07. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
ah tak to bylo asi něco jineho v bance za těch 50k. dobře diky hehe až je budu potřebovat tak se tam podivam 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Překupník ve Svazu Karathských obchodníků Posted: 08:01 07. Jul 2013 |
|
|
soul1 wrote: ah tak to bylo asi něco jineho v bance za těch 50k. dobře diky hehe až je budu potřebovat tak se tam podivam  Pročti si tohle vlákno, já se před rokem a půl ptal na to samé. Opravdu je někdy dobré číst, co už bylo zodpovězeno, než se na to znovu ptát. 
|
|
Top |
|