|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xyz
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:44 28. Apr 2008 |
|
|
Quote: a.) povrchmani nechodia v skupinke 5+ clenov na lov jednotlivcov podtemna. To je jejich problém, že se nedokáží sjednotit. Quote: b.) podtemnani sa nemusia bat ze na nich vybafne 5+ clenna skupinka povrchmanov hned za hranicami najfrekventovanejsieho mesta. Nikdo snad nebrání tomu, aby se skupinka povrchňanů probojovala do Podtemna.
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:59 28. Apr 2008 |
|
|
no a kdyz se par desitek povrchnanu domluvi , holt muzou prenest ten monolit. Ale prosim neprehanejte to s tema monolitama. Ten kdo je dal tam kde jsou, je pak uz nenajde 
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 18:26 28. Apr 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Myslim ze to ze sa 10 povrchmanov nedokaze spojit nieje chyba hracov, nieje to vlastne ziadna chyba, tam unas na povrchu sa totizto este delime na zlych a dobrych (cize Berserk aj keby este nebol v podtemne by sa asi nespajal s Dolmarhilom na lov drowov). Zvlastne ze ? Ale ako vravim, premna zamna si to berte osobne, ale vylezte na povrch po jednom a skuste si niekoho takymto sposobom stiahnut dole. Potom uz mozete mat na fore rypave keci a ja vam do toho ani neceknem. Wink, Wink
+Ano brania nam permanentne postihy, ktore nas oslabia este viac ako sme, ale to je v pohode aj tak tam kvam liezt nebudem lebo tam nakoniec skoncime vsetci ci uz chceme alebo nie.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Last edited by Neithan1 on 18:32 28. Apr 2008, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 18:26 28. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Neithan1 wrote: a.) povrchmani nechodia v skupinke 5+ clenov na lov jednotlivcov podtemna. b.) podtemnani sa nemusia bat ze na nich vybafne 5+ clenna skupinka povrchmanov hned za hranicami najfrekventovanejsieho mesta.
ad a) na skupinku 5+ se dostavame v hodne vyjimecnych pripadech, jako je prave naplanovany lov otroku. Tusim, ze az se pujdete podivat dolu, taky nepujdete ve dvou. ad b) Tusis kam usti ty otvory v podtemnu ?? co kdyz je to treba jednu lokaci pred mestem ? ?
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 18:44 28. Apr 2008 |
|
|
Heh povrchnania maju rovnake moznosti ako podtemnania. Tak isto sa mozte zorganizovat a vyrazit na lov drowov, takze nechapem o co vam tu zase niektorim ide? Zacina mi to tu pripadat ako same fnukanie nad hlupostami. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 18:59 28. Apr 2008 |
|
|
Daanri wrote: Heh povrchnania maju rovnake moznosti ako podtemnania. Tak isto sa mozte zorganizovat a vyrazit na lov drowov, takze nechapem o co vam tu zase niektorim ide? Zacina mi to tu pripadat ako same fnukanie nad hlupostami.  Hej fnukanie, to je presne to co tady robim. Wink, Akorat tady niekto napise ze furt len placeme ako to mame tazke a pritom najtazsie to je v podtemne. Nato zas Ja vravim svoj nazor a nikoho nenutim aby snim suhlasil. Mozem prosim napisat svoj nazor ?
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 19:14 28. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
to neithan: Staci cist predtim: Photter wrote: 2/ obtížnost když sme v podtemnu začali hrát, bylo pro lowvlvy v podstatě nehratelný, jednotlivec žádnýho povolání nemoh vystrčit černou hubu z města rychlou nápravu udělal rejty, přidal pár lowlvl lokací z bejvalýho mlžnýho ostrova když sme se vymotali z těch nízkejch lvlů, zjistili sme, že je to nehratelný i na středních lvlech, neexistovaly cesty, dungy se řetězily jeden za druhým, návrat možnej jen vlastní stopou s novým spawnem a jestli si pamatujete, jak byla tenkrát nastavená únava... holt sme místo brečení oprášili toolsety a místo hraní v nich leželi - sice se nám úplně rozpadla společnost a teď ji pracně slepujem ale máme hratelnej prostor docela mě udivuje, že ste si to tam nezkusili před těma úpravama a předělávkama, asi byste zpívali jinou písničku A jeste nekde Photter napsal nejvetsi pravdu: Nejvice fnukali v podtemnu ti lidi, kteri uz tam nehraji..jeslti prosmejdis forum, tak na podtemno, ze si musime vsechno vybojovat, ze nemame nikde treba pole na sklizeni a pod.. to uz se tady pres mesic nevyskytuje..
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 20:23 28. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
povrch má svoje výhody... Tarten, doly kde můžeš craftit a máš to za zadkem, co my? máme dva šutry v hlubokym dungu, podzemní rostlinky taky musíme hledat, vy máte velké farmy.. z města do města můžete jít po cestě bez nějakýh potíží, u nás cesty nejsou.. všude je něco co tě může sežrat, jediná bezpečná doprava je lod a ta zas něco stojí.. ber plusy i mínusy 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 21:33 28. Apr 2008 |
|
|
Krata wrote: povrch má svoje výhody... Tarten, doly kde můžeš craftit a máš to za zadkem, co my? máme dva šutry v hlubokym dungu, podzemní rostlinky taky musíme hledat, vy máte velké farmy.. z města do města můžete jít po cestě bez nějakýh potíží, u nás cesty nejsou.. všude je něco co tě může sežrat, jediná bezpečná doprava je lod a ta zas něco stojí.. ber plusy i mínusy  O tychto veciach som nevedel a ani mi to popravde nezislo na um, sam som sa zberom rastlin ani tazenim nikdy nezivil. Nesnazim sa Vas obvinit z toho ze to tam mate lahsie ako my na povrchu, len reagujem na veci ktore su tu popisane a mne osobne sa zdaju neadekvatne. So svojim prilievanim oleja do ohna uz koncim, uvidime ako sa to vyvinie. Mír 
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 21:38 28. Apr 2008 |
|
|
Jak psal Daanri..máte uplně stejný možnosti jak si na nás vyrazit.. Vyvěste vzkaz v každym většim městě, nebo prostě to rozhlašte po kraji..Trestá výprava do Podtemna..přeci si nenecháme furt s*át na hlavu! *řve rozlícenej dav*....je dost možností si myslim.. Jenom sme prostě dole soudružnější a plynou z toho velký výhody, díky kterejm nám jdou nějaký věci víc... V tom je celá věda, bych řek..
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 21:54 28. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Neřikám že to tam je kvůli tomu nějak nehratelný, jsou to dva odlišný světy a baví mě oběvovaní novecjh věcí a lokací.. ale nesnažte dva světy vyrovnat když už tak nějak svou rovnováhu maji  .. sry možná se to k tomuhle topoiku nehodí ale jelikože se na několika místech řeší stejnej problém začínám v tom mít bordel a už nevim kdo kde co psal..
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 08:54 29. Apr 2008 |
|
|
jsem docela zvědav, jestli se drowové přihlásí u úřadů pro odměnu za dopadení bandity  PS: stříbrný drak prohlašuje, že už má monolitů dostatek. ty poslední dva si může odnést kdo chce.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 00:23 30. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
kte nehratelnosti povrchnanu v podtemnu dnes sem se ooc dozvedel jak velky sou ty postihy, a myslim vazeni podtemnane ze jse ve svych dirach v bezpeci postihy povrchnanu trvajicí stale, v cislech rovnajici se slepote(akorat bez cerny obrazovky) vas dokonale ochrani
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 01:11 30. Apr 2008 |
|
|
huhulak wrote: kte nehratelnosti povrchnanu v podtemnu dnes sem se ooc dozvedel jak velky sou ty postihy, a myslim vazeni podtemnane ze jse ve svych dirach v bezpeci postihy povrchnanu trvajicí stale, v cislech rovnajici se slepote(akorat bez cerny obrazovky) vas dokonale ochrani Hm, tak to asi nevidis tak jako ja.. Priklad: pujde vas z povrchu 5. Budete mit proti 2 problem, ze mate trosku mensi postihy na utok a obranu ?? imho treba kouzelnici, druidi, summoni kleriku atd ?? Kdyz pujde nahoru podtemno, tak i kdyz nas bude 10 tak budem slepi jak patrony, a nezmuzem proti 2 lidem skoro nic. Proste nam utecou, pokud to nebude fakt velka nahoda, ze by sme je chytli treba pri prechodu do lokace.. Ano vidim v tom rozdil. A rozdil je velky.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 01:25 30. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
ja v tom rozdil vidim protoze ani jeden podtemnak ani deset podtemnaku ve dne ven nevyleze ( tudis se cerne obrazovce vyhnou)
ale kdys se potka jeden podtemnak v noci s povrchnanem tak jsou vyrovnani ale kdys se potkaj dole tak je povrchnan degradovan o dost levelu dolu chapal bych kdyby ty postihy byli polovicni to by bylo celkem adekvatni ale tohle je fakt dost
kdys nas pude pet na dva dole tak bysme vas meli bez problemu rozmaznout postenach, stejne tak podtemnaci v noci na povrchu a ten postih fakt neni mensi, proti npc je to mozna hratelne se sanci na uspech ale proti hracovi fakt ne
|
|
Top |
|