|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 07:37 07. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
tak se znova zeptam protože jsem narazil na dalši věc jenž mě zajima. Mag a jeho škola kouzel. neboly když člověk zaklada postavu vybira mu školu kouzel že a ta ma svuj protiklad s ktereho nemuže použivat kouzla že... když ale vezmu později zaměřeni na kouzla s te protikladne školy povoli mi to ty dane kouzla?
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 07:41 07. Jul 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
soul1 wrote: tak se znova zeptam protože jsem narazil na dalši věc jenž mě zajima. Mag a jeho škola kouzel. neboly když člověk zaklada postavu vybira mu školu kouzel že a ta ma svuj protiklad s ktereho nemuže použivat kouzla že... když ale vezmu později zaměřeni na kouzla s te protikladne školy povoli mi to ty dane kouzla? Ne, nedovolí. Kouzla z protikladné školy nejdou kouzlit dokonce ani ze svitků (pokud si to dobře pamatuji) a zaměření na ně nedostaneš nikdy do nabídky. Celkově bych ti silně doporučoval nebrat školu žádnou.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 07:54 07. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
to už je lechce pozdě 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 12:48 07. Jul 2013 |
|
|
Doporučuju vybírat iluze... příjdeš o nejméně užitečných kouzel (tuším jen mass haste).
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:00 07. Jul 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Mass haste je pro mága do party jedno z core kouzel, to je víc než jen užitečné.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:41 07. Jul 2013 |
|
|
Na co bys tedy ty vzal zaměření?
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:48 07. Jul 2013 |
|
|
Nekromancie je skušná, protože člověk přijde jen o veštění... hodně lidem pak ale kouzla jako identify, premonition, true sight a tak, chybi, i když se prohlednutí neviditelnosti dá nahradit jinak.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:48 07. Jul 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Shaman88 wrote: Na co bys tedy ty vzal zaměření? nebral bych žádné na tohmle modulu jinde asi takové které by zvedlo taková klasická dcčka jako třeba na prst smrti a podobně
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:52 07. Jul 2013 |
|
|
Takže radši příjdeš o 9 kouzel....
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 13:57 07. Jul 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Shaman88 wrote: Takže radši příjdeš o 9 kouzel.... Pokud je to do party(!), je snesitelný to zaměření, díky kterýmu mág přijde o Sumonny. Sloty navíc tak získá a místo sumonnů má WMko  . Btw - dřív se tohle obcházelo hůlkami, ale ty už ne-ejsou  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 14:03 07. Jul 2013 |
|
|
Já radši přijdu o mass haste (kor když si každej může sehnat flašky) než o MA, Mestilák a BBOD.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 23:46 07. Jul 2013 |
|
|
Já bych bral zaměření na nekromancii nebo na iluze.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 14:55 08. Jul 2013 |
|
|
Já jel vždy víceúčelovou wiznu, všechno se může hodit a leccos se může nakombinovat, ať to postavíš jakkoliv, ta jedna škola ti nakonec bude někde chybět. Raději volím "univerzálnost" před "omezením". Nějaké to kouzlo navíc sice určitě bodne, to né že né, ale obětovat kvůli tomu nějakou školu u wizny? Za mě nebrat.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 15:04 08. Jul 2013 |
|
|
No, já ti nevím, ono těch 9 kouzel navíc není uplně málo... a třeba z věštění se kdeco dá nahradit lektvarem nebo itemem (snad kromě premonition, ale to mág do party stejně uplně neužije)...
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 15:11 08. Jul 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: No, já ti nevím, ono těch 9 kouzel navíc není uplně málo... a třeba z věštění se kdeco dá nahradit lektvarem nebo itemem (snad kromě premonition, ale to mág do party stejně uplně neužije)... Pokud se nejde zrovna procházet zástupem low-level potvor, tak premonition neužije ani mág bez party, jde to obejít jakoukoliv zbraní, co je alespon +5 (čti: po osmnácté úrovni je to úplně k ničemu) (leda proti střelcům a to jak kterým)
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|