|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 16:36 08. Jul 2013 |
|
|
Jak vidno je to o vkusu. Tedy zaměření se na školu někdo zavrhuje, jiní preferují vybrané školy. Takže ať už uděláš to či ono, udělej to podle toho na co máš zrovna chuť. Všechno má svá plus i mínus.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:27 08. Jul 2013 |
|
|
Prosím DM o jasné znění. Dnes jsem si nahodil lvl, a nešlo zvednout o ty 4 body, na kterých se buildovalo od té doby co jsem tu začal hrát. Prosím o vyjádření. Mám na tom založen build.
Děkuji.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:44 08. Jul 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jsou povolene 3 body. Vsude se pise 3 body.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:46 08. Jul 2013 |
|
|
Damian tady někde psal že správně jsou 4 a že to na stránkách je špatně  A s tím dost lidí počítalo....
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:47 08. Jul 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
A přecijen to znělo jako oficiálnější vyjádření znalého člena týmu, které Shaman odkejvával, jestli se pamatuju.
_________________ .
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:53 08. Jul 2013 |
|
|
Takže jak to tedy je? Bude se něco uzpůsobovat dále? Mám tu 4 herní buildy pro 4 různé hráče, které jsem stavěl a které musím upravit, nepočítaje své postavy. DM vs WB, jeden aby si vybral.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:54 08. Jul 2013 |
|
|
Hmmm Thalie wrote: - dovednost lze zvysit maximalne o +3/uroven, vyjimkou je 1. uroven slencak wrote: Já už nevím jak officiálněji vám to měli říct....
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 21:56 08. Jul 2013 |
|
|
Prostě chyba v Matrixu...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 22:23 08. Jul 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
innfra wrote: Takže jak to tedy je? Bude se něco uzpůsobovat dále? Mám tu 4 herní buildy pro 4 různé hráče, které jsem stavěl a které musím upravit, nepočítaje své postavy. DM vs WB, jeden aby si vybral. máš build založený na chybě v modulu? gratz.... 4 body jsou pouze na prvním levelu
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 10:18 09. Jul 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: ...(snad kromě premonition, ale to mág do party stejně uplně neužije)... Předtucha je kvůli známe chybě ještě více k ničemu. Zlikviduje jí i neúspěšný pokus o sražení. Při první příležitosti jsem jí vyměnil. Jinak je to ale pěkná ozdoba 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 12:37 09. Jul 2013 |
|
|
Barbar321 wrote: J.F.Payne wrote: ...(snad kromě premonition, ale to mág do party stejně uplně neužije)... Předtucha je kvůli známe chybě ještě více k ničemu. Zlikviduje jí i neúspěšný pokus o sražení. Při první příležitosti jsem jí vyměnil. Jinak je to ale pěkná ozdoba  Tak co si pamatuji na můj souboj s Nalkem, tak jsem na něj sražením šel, neprošel a i tak jsem mu ubíral za minimum - předtuchu stále měl.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 12:48 09. Jul 2013 |
|
|
-darkvision- wrote: Tak co si pamatuji na můj souboj s Nalkem, tak jsem na něj sražením šel, neprošel a i tak jsem mu ubíral za minimum - předtuchu stále měl. Jo, jenže jemu to ubírá body, jako by jsi ho zasáhl. Kdyby jsi netušil, jak to kouzlo funguje, tak má absorbci ve výši násobku jeho levelu. Takže jedním nebo dvěmi pokusy o srážení mu ho nesebereš. Jde o to, že když máš s k20 40 na útoku a on má 50 na obranu, tak vinou chyby mu pokus o sražení (normální rana, co jde vedle ne) ubere absorbci, jako by jsi normálně zasáhl. Při boji s více slabými soupeři, co se neustále snaží srážet tak o předtuchu přijde během chvilky.
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 12:53 09. Jul 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Tam bude problém, že jsi se i trefoval. Kdežto ono to buguje právě spíše při tom neúspěšném.
_________________ .
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 23:35 10. Jul 2013 |
|
|
Ruší kouzlení obranný postoj?
Edit: Ruší.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Příručka k povoláním - diskuse Posted: 08:44 17. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
tak jsem zase zpět s dotazem mam na svím učtu 2 čaroděje stejneho lvlu i stejne inteligence ale zaraži mě jedna věc... co určuje počet zapamovatelnych kouzel u čaroděje? já jen že jsem si tak nějak všimnul že u jednoho jich mam vice než u druheho ? :/
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|