|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Neithan1
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 02:08 30. Apr 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
//edit : mazem svoj prispevok. Zda sa ze nema vyznam pisat sem cokolvek aj ked je to myslene v dobrom.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Last edited by Neithan1 on 14:58 30. Apr 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 06:26 30. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Neitha: nezabili jsme ještě jedinýho povrchčana  pokud nepočítám NPC, a ani nebudem pokud k tomu nebudem mít důvod, když nás napadnete nebo se budete snažit utýct tak nečekejte že vám zamáváme a popřejem dobrou cestu Huhulak: jee, a já už myslel že tě argumenty přesvědčili.. Povrchčan může dolu kdykoliv, takže drow je pořád tak nějak v nevýhodě, až najdete vchody tak si asi i podtemnáci dávaj bacha kam lezou.. zatimco podtemnáci můžou nahoru jen v noci, všimnul sis někdy jak je ta noc kráktá? Co ji te potřebuju tak to vidim a je to docela málo času  .. jinak co pozoruju naše dva otroky tak nevidim moc velkou nevhody, jo berserk dává menší kritiky.. ale to snad přežijete ne? je tam tma a řidkej vzduch.. a neprobírejte zas že to je podle výšky a že se na to dá zvyknout, a ani nějaký nápady na skill "život v podtemnu" prostě to tak je 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 10:21 30. Apr 2008 |
|
|
huhulak wrote: ale kdys se potka jeden podtemnak v noci s povrchnanem tak jsou vyrovnani ale kdys se potkaj dole tak je povrchnan degradovan o dost levelu dolu no naštěstí mé postavě je úplně jedno, jestli přijde jeden drow nebo tucet drowů, a to kdekoliv. dopadne to stejně. dopadlo by to stejně, i kdyby přišel slepý, hluchý, opilý, a téměř mrtvý svirfneblin 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 10:24 30. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
DenGrasse wrote: no naštěstí mé postavě je úplně jedno, jestli přijde jeden drow nebo tucet drowů, a to kdekoliv. dopadne to stejně. dopadlo by to stejně, i kdyby přišel slepý, hluchý, opilý, a téměř mrtvý svirfneblin  Tvoje postava nema specialni item 1 pouziti / za zivot: Vyvolej prerostleho, legendarniho naboosteneho Stribrneho draka se znalosti vsech kouzel i tech, co jeste nevymysleli?  tak to te lituju.. doufej, ze te pri me slepote prehlidnu 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 10:34 30. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
bohuzel to nejsou jen mensi kritiky, je to dost velkej postih do utoku a obrany - rovnajici se postihum za slepotu (a trvají stále), ten kouzelnickej postich se asi da unyst, ale ty bojovnicky sou podle myho nazoru velky, sice je tam tma, ale m povrhnane nosime vetsinou svetlo, a kdys ma rasa night vision tak zadnej problem s malym umelym osvetlenim, povrchnan mozna muze prezit dole jako otrok, ale bohuzel ne jako souper pokud nebude o mnoho levelu vys, a noc je stejne kratka jako den
a az najdemem v chody tak bude v bezpeci protoze tak velka skupina aby to bylo aspon vyrovnany se na povrchu nenajde
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 10:45 30. Apr 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Tvoje postava nema specialni item 1 pouziti / za zivot: Vyvolej prerostleho, legendarniho naboosteneho Stribrneho draka se znalosti vsech kouzel i tech, co jeste nevymysleli?  tak to te lituju.. doufej, ze te pri me slepote prehlidnu  možná překvapivě... nemá  ale být tebou, psal bych o tom opatrně, protože pokud si to nějaký škodolibý DM přečte, nelze zaručit, že ho příště mít nebude  PS: to DM: doufám, že nikoho nenapadne mi něco takového dát. při mém štěstí (viz. zkoušení lektvarů) by ta bestie sežrala mou postavu jako první... pokud by ta vůbec přežila save, které by při tom vyvolávání určitě bylo... EDIT: stříbrný drak má sice rád jemné drowí masíčko, ovšem rozhodně odmítá být vyvoláván kdejakým lowlevlem a to i za cenu, že přijde o plný stůl. od toho se rozhodně distancuje. Navíc na to nemá čas, protože musí nosit monolity. 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Last edited by DenGrasse on 13:13 30. Apr 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:01 30. Apr 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
huhulak wrote: bohuzel to nejsou jen mensi kritiky, je to dost velkej postih do utoku a obrany - rovnajici se postihum za slepotu (a trvají stále), .. Vazne? Tak to zkusime, ja si necham dat postihy povrchnana v podtemnu, ty si vezmes slepotu a uvidime, jak moc vyrovnane to je. Ve skutecnosti, kdyby bojovali treba berserk(povrch) proti nekomu z nas i s jeho postihy vsazim na Berserka.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 13:09 30. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
tady de vo to ze nikdo nikdy slepyho podtemnana nepotka ( co by tam delal ve dne) mylsim si ze postihy ktere degradujou bojovnika o ctyry levely dolu sou moc velky, polovicny by podle me byli adekvatni
Last edited by huhulak on 14:53 30. Apr 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:36 30. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
huhulak wrote: tady de vo to ze nikdo nikdy slepyho podtemnana nepotka ( to by tam delal ve dne) mylsim si ze postihy ktere degradujou bojovnika o ctyry levely dolu sou moc velky, polovicny by podle me byli adekvatni Ale slepotu nechat?? no nevim. Uz sem tady rikal, postihy na utok a AC nepostihuji vsechna povolani.. teda jako ze pro ne nejsou zivotne dulezita. Slepota postihne uplne vsechny.. slepej kouzelnik neudela nic. Kdyz vas pujde vetsi skupina, tak jsou ti nejake postihy u zadnice. Jestli men berserkr srazi utokem +28, nebo + 24 to je mi opravdu jedno... a to ze se tam nedovedete domluvit, jit na lov je vas problem. Myslim, ze kdyz pujdete ve ctyrech, tak nas taky muzete "ulovit" . my opravdu nechodime normalne v 8. Kdyz se podivas do vypisu hracu, hraje vas na povrchu daleko vice, nez dole. P.S: uz mne tahle diskuze nudi. prestavam tu psat ajdu si stehovat monolity.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:39 30. Apr 2008 |
|
|
tak tak, na stehovani monolitu je treba spoustu lidi a veverek , kdyz nam nikdo nepuci stribrnyho draka 
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 14:51 30. Apr 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
naopak ostatni povolani tyto postihy ovlivni vic protze nemaj tolik hp a kdys se kazdou ranou trefite tak vydrzej tak jedno dve kola(kdys postih defakto neguje stredni zbroj), anetrefej se uz vubec, jediny koho to prilis neovlivni je kouzelnik a mate hodiny takze vite kdy je na povrchu den a noc( a dve hodiny realnyho casu je myslim dost casu) pak na dve hodky zase zalezete a mate dalsi dve hodiny kdesto my mame ty postihy v podtemnu furt, a ciselne to vyjde jako slepota akorat bez cerny obrazovky
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:08 30. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Mě už taky začíná unavovat pořád dokola omelvávat stejný argumenty.. můj názor znáš, ten takovej zůstane..v podtemnu je tma, velká tma, není to stejná tma jako v dolu, jeskyni, nebo když strčíš hlavu pod polštář.. ale fakt velká tma která se dá blbě rozehnat i loučí, jsou tam fakt blbý podmínky pro život a proto ty postihy, plus tam může figurovat psychyka. Povrchčani zvyklý na světlo a krásnej vzdcuh a sluníčko nad hlavou tam budou ztraceni, blbě se jim tam bude dýchat, blbě tam uvidí, může mít strach protože ví, že dyž ho tam něco chytí nebude to nejlepší den jeho života, ale může vlézt na lov podtemna kdykoliv a pokaždé je s sebou dobré vzít bandu kamarádů a pořádně se připravit.. Podtemnan se naučil žít v horších podmínkách a i na podtemnáckou tmu si zvyknul, však i oni si ve městech zapálej svíčku či lucerničku aby viděli lépe, tak jim tma na povrchu v noci nijak nebrání v normálnim fungování, sic tam svítí o něco víc než doma ale pořád je to neoslepuje, vzduch je čerstvej, oni jsou zvyklí na něco mnohem horšího a psychyka? v podtemnu žijou jen nadřazený rasy, tak si to oni myslí.. však jak vyjde slunce, tak podtemňani úplně oslepnou a jsou nepoužitelný, tak velké světlo jim zraňuje oči a záře jim dost vadí, jsou prakticky nepoužitelný na slunečnim světle, plus si jich může všimnout hodný bůh a na místě je zabít Huhulak: jo tak je to třeba trochu víc času aůe můžem k vám jenom v noci a ve dne s postihama kdy nejsme použitelný, vy k nám kdykoliv s postihama, se kterejma tam žijou dva otroci a dávaj si to Doufám že už stačilo 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:37 30. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
nomis_b wrote: P.S: uz mne tahle diskuze nudi. prestavam tu psat ajdu si stehovat monolity. Me uz tahle diskuze nebavi dost dlouho.... Nekteri si hold mysleji, ze podtemno je vyletni misto. Pritom je to naopak misto, kam se pricetnej clovek jen tak nevyda a kdyby nahodou byl hodne silnej duvod, urcite by to byla hodne dobre vybavena skupinka profiku. Neni to zadna hluboka jeskyne, na kazdem kroku ceka nebezpeci. Kdyz nic netusiciho povrchnana nesezerou prisery o kterych v zivote neslysel a vetsina ani necetla, kdyz nepadne do rukou ilithidum, nebo ho nechyteji duergari/drowove, mozna i chvili prezije a muze prijit na "pratelskou" navstevu k drowum/duergarum. Rase ktera je zocelena neustalymi sarvatkami a valkami, podrobena silne selekci, kdy jakykoliv slaby jedinec je ihned usmrcen (nebudeme se dohadovat jesli obetovan, nebo pouzit jako potrava pro pavoucky a podobne...). Dobre ze takove postihy jsou, takhle si aspon hraci jen tak netroufnou do podtemna jit a nestane se z toho vyletni misto. Pujde se tam jen kdyz bude dobrej duvod a ve velke skupine. Kdyz to nechcete brat tak jak to bylo vysvetleno ze strany DM,berte to z pohledu Forgotten realms, kde meli v podtemnu spickovou vyzbroj (jmeno kovu si uz nepamatuju), ktera se ovsem na povrchu rozpadla. Dokazu si i predstavit, ze by se odstranili postihy a hracum se dole dali prave takove veci. To by bylo na foru flamu jak nas****! Posledni vetu berte s rezervou
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:41 30. Apr 2008 |
|
|
Ja mam jednoduche riesenie. Komu sa postihy v podtemne nepacia, tak nech tam nelezie a je to vyriesene. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Shifter
|
Post subject: Re: Podtemno vs povrch Posted: 16:53 30. Apr 2008 |
|
Joined: 20:26 05. Dec 2007 Posts: 287 Location: KutnaHora/Praha
|
Daanri wrote: Ja mam jednoduche riesenie. Komu sa postihy v podtemne nepacia, tak nech tam nelezie a je to vyriesene.  Taky se budu muset naucit psat tak strucne prispevky 
_________________ Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
|
|
Top |
|