|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 11:05 17. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
KaTo wrote: Molly23 wrote: Mě na WoWP sejří, že mě přehřívá komp a ani chladící podložka nepomáhá... KaTo wrote: ..mám na ně "slabý" komp = i na nejnižší detaily lagy... => Kluci vopálený budou muset na optimalizaci grafiky poněkud zapracovat, teda pokud jim to engine hry vůbec dovolí  . U "slimáččích" tanků tento "typ" jimi použitého engine není na závadu, ale u rychlých letadel očividně je. MOje chladící podložka utáhne i Armu 2 na vysoký nastavení, ale WoWp na střední ee 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 11:14 17. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
což mi připomina... měl bych v nejbližši době odmontovat jedinej větraček a pročistit ho nějak se mi zase taky začina mašina zahřivat 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 11:23 17. Jul 2013 |
|
|
soul1 wrote: což mi připomina... měl bych v nejbližši době odmontovat jedinej větraček a pročistit ho nějak se mi zase taky začina mašina zahřivat  já když chci na větrák tak se musím promontovat přes klávesnici až dolů = celý notas. Hlavní dovůd proč před to DELL s oblibou přidávám PR.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 12:31 17. Jul 2013 |
|
|
Doporučuju, pokud to nemáš v záruce koupit nějakou kvalitní teplovodivou pastu a komplet ji vyměnit. Zjišťuju že poslední dobou výrobci dávají tu pastu co nejhorší a po roce aktivního používání už skoro nic nevede... Takže tě to nutí zajít do servisu a nechat přemazat (ovšem servisáci opět dávaj shit pastu... nechtěli mi ani sdělit jakou tam dávaj).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 12:36 17. Jul 2013 |
|
|
Aha aha díky za radu. A jakou pastu by jsi doporučil? Já se v tomhle moc nevyznám. Koupil bych to rovnou i ségře, ta má se svým Lenovem už opravdu nervy trhající potíže.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 12:51 17. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
alfacomp.cz podival bych se na ty nejdražši asi  ja osobně na svim větraku ani žadnou už nemam  ale zatim mě to netiži protože to zvlada ujet 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 13:00 17. Jul 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Aha aha díky za radu. A jakou pastu by jsi doporučil? Já se v tomhle moc nevyznám. Koupil bych to rovnou i ségře, ta má se svým Lenovem už opravdu nervy trhající potíže. To koupíš injekci, je tam třeba 4g a to vydrží dost dlouho (i více než 10 nanesení... ) Já jsme si nedávno koupil toto, a jsem velmi spokojen: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2AF00015NE
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 13:03 17. Jul 2013 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 13:04 17. Jul 2013 |
|
|
Super! Ted jen splašit Fryna aby mi to udělal  Díky
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:22 17. Jul 2013 |
|
|
Pánové a co ve Warthunderu založit squadronu? Mohli by jsme se i domluvit jakou národnost budeme používat. To by se mi hrozně líbilo. V Il-2 lidi zakládaj virtuální squadrony a jako když jsem na to koukal tak jsem si fakt sedl na zadek jak to mají promakané. Koukněte třeba na stránky 312. čs peruti http://www.312raf.com/
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:28 17. Jul 2013 |
|
|
*klepe na zuby* grafiku jedu na max a učůrávám z detajlů Bez premijáku můžeme do letky jen ve dbou. 
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:33 17. Jul 2013 |
|
|
slencak wrote: *klepe na zuby* grafiku jedu na max a učůrávám z detajlů Bez premijáku můžeme do letky jen ve dbou.  Měl jsem na mysli klan a tuším ty coop mise jdou až ve čtyrech.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:52 17. Jul 2013 |
|
|
Ano, mise jsou ve čtyřech. Víš jak na ten klan? Zatím jsem si právě všimnul jen letky s kamarádem , kde bez pr. můžeme být jen dva. Jinak jaké máš zkušenosti se zabudovaným voic četem? Nám se seká, takže jedeme přes TSko
PS: jestli by jsi poradil s nějakou taktikou, jsem jedno velké oko (stíhač na křídle)
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:58 17. Jul 2013 |
|
|
Jo hele TS bude asi nejlepší. On vůbec zabudovaný voice chat ve hrát bývá na prd. A s tou taktikou... ted jsem v práci, ale pak klidně poradím. Na stíhací taktiku doporučuji studovat německou Luftwaffe, nebo klidně i číst o úspěšných esech jako třeba Erich Hartmann, Hans Joachim Marseille atd.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 15:20 17. Jul 2013 |
|
|
Já už jsem se díval na nějaký dokument na čt2 o letcích v 1. a 2. světové válce. Co jsem pochopil tak taktika je prakticky jednoduchá. Když letí za tebou tak musíš vyletět střemhlav vzhůru a modlit se že máš lepší letadlo. Kdo první nevydrží to stoupání a odpadne tak je setřelen tím druhým, který pak rychle přechází od střemhlavého letu dolů... velmi poučný dokument to byl....
|
|
Top |
|