|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 15:38 17. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak to se máš šamane ještě hodně co učit. Na volbu správné taktiky je třeba vědět, co protivníkův stroj dovede. Tvá taktika má smysl pouze pokud máš vyšší stoupavost a dostatečnou rychlost. Velmi často používanou taktikou bylo i klesnutí dolů a zmizení protivníkovy pod čumákem a následný úhyb do libovolné strany. Okamžitě mu zmizíš ze zorného pole a je velká šance, že nezvládne zareagovat na tvůj pohyb a navíc pokud to udělal němec angličanovi tak anglánovi, který se ho snažil pronásledovat vynechal na pár sekund motor, protože karburátor, či něco takového. Další možností je se vrhnout proti sluníčku a protivníka oslepit a následně zmizet v mracích. Stáhnout plyn a nechat protivníka tě předletět, na to byl expert Pierre Closterman. Tak se ti dostane protivník dokonce do zaměřovače. Nejúčinější je ale mít věrného spolubojovníka, který ti bude krýt záda a v případě potřeby ty jemu. Na tohle přišli za občanské války ve španělsku a začali lítat v páru, Rotte. Dva páry potom tvořily Schwarm. Říká se tomu taktika/formace čtyř prstů a používá se to do dnes. 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 16:05 17. Jul 2013 |
|
|
Rady a návody hledám tady. http://www.worldofwars.cz/index.php/top ... e-dvojici/Bez parťáka nemá cenu lítat. Na začátku jsme řešili problém s rchlostí, muj pařták měl za amiky ohodně rychlejší stroj. Osobně při úhybném manévru padám dolu a kopíruju terén nebo cpu body do tolerance přetížení atp a utahnu ho na ,,slepotě". A že se vracím k těm bombardérům. I když se držím v jeho slepém úhlu a sypu do něj jeden zásobník za druhým, nepovedlo se mi sundat ani jeden  většinou se líně valí dál a z lepší palebné pozice mě sešle k zemi. Lítám na Huricanu a Spitu.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:04 17. Jul 2013 |
|
|
Ta stránka co čteš vypadá hodně dobře! A jak tam píší, měli by jsme se domluvit na jakých strojích budeme lítat. Mě je to vcelku jedno, ale upřednostnil bych VVS (rusové), RAF (angláni) a Luftwaffe (němci). Nejvíce by mi asi vyhovovali němci, protože jejich stíhačky mají největší palebnou sílu a vysokou rychlost s dobrou stoupavostí. Bf-109 je navíc relativně malý stroj a tudíž i horší terč. Britské stroje mají zase lepší ovladatelnost, ale zase nemají přímé vstřikování což může při některých manévrech způsobit výpadek motoru. Jejich výzbroj je slabší, až v pozdějších modelech kde přibudou kanony se to zlepší. Rusové jsou takový případ sám pro sebe  . Jejich letadla jsou něco mezi stihačkami a bitevníky.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:10 17. Jul 2013 |
|
|
Proč to dělá takové bílé pruhy u špiček křídel, když prudce zatočím?
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:17 17. Jul 2013 |
|
|
Myslíš něco takového? To je normální, to se děje i u dopraváků u nás nad barákem. Nevím zda to má něco společného s kondenzačními čárami ale hádám že má. 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:24 17. Jul 2013 |
|
|
Tak už stahuju ten warthunder.... Ten WoW je hodně rychle ohrál... jedna bitva jako druhá. A hlavně mě přišlo že letadla co jsou co tier to horší.... (na trojce jsem měl s bitevním letounem 10 kulometů na 4ce už jen 2)...
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:42 17. Jul 2013 |
|
|
Lítám za anglány (4lvl pilota i letadel) na Huricanu a Spitu. Až se dostanu na 6lvl a výš ,tak pojedu jen Spitfire Rofe pod jakým acc tě najdu? vzteklejbobrDnes okolo 21h budu onlajn.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:51 17. Jul 2013 |
|
|
Missak a asi budu lítat svoje němce, mám jejich stroje prostě rád. Už se na mě v Hangáru usmívá můj Emil
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 19:29 17. Jul 2013 |
|
|
Hustý, právě jsem zjistil, že jsem dostal premiákovej bombardér za účast v uzavřený betě
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 19:57 17. Jul 2013 |
|
|
Tak kdopak se dnes hlásí na kooperační akce? Můžeme hrát až ve čtyrech.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 20:36 17. Jul 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Hustý, právě jsem zjistil, že jsem dostal premiákovej bombardér za účast v uzavřený betě Taky tak. V Rusku mam bombarder, za Japonce stíhač/bombarder a za anglány stíhač.
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 07:54 18. Jul 2013 |
|
|
slencak wrote: Lítám za anglány (4lvl pilota i letadel) na Huricanu a Spitu. Až se dostanu na 6lvl a výš ,tak pojedu jen Spitfire Rofe pod jakým acc tě najdu? vzteklejbobrDnes okolo 21h budu onlajn. No já hraju ty letadla od tvůrců WoT. Nevím jak se přesně jmenují  . A jelikož hraješ anglány, kteří v tom mojem nejsou, tak hraješ asi ty druhé letadla Mám ACC Puxina. Zatím letám s němcama, mám zatím 4. tier stíhače a bombardéra. Líp se mi o trošku hraje s bombardérem, má větší palebnou sílu, ta malá obratnost mi jakž takž vyhovuje, když nemám za zadkem dvě nepřátelské letadla. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:32 18. Jul 2013 |
|
|
Tak jsme to včera nainstalovali a odlétl jsem si výuku (warthunder), dnes čekám joystick, protože bez toho je to spíš pro cvičenou chobotnici než pro člověka (tolik různých tlačítek  ). Stejně tak mi přijde trošku zvláštní ta základna, nevím proč mám tři letadla či co, nějaká záloha to píše ... no budu to muset nastudovat. Jinak - pícha matky Rusi - acc Theogil79_CZ.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:42 18. Jul 2013 |
|
|
V garáži každého národa máš několik osádek a všechny osádky můžeš použít v jedné bitvě. Když ti jednu sestřelí tak letíš s další. U osádek jsou přiděleny letouny v aktivní službě a v záloze pokud tomu rozumím máš již zakoupené stroje, ale bez osádek.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:47 18. Jul 2013 |
|
|
To já si radši zůstanu u jedněch letadel u těch od WoT. Jsem rád, když tam něco nalétám 
|
|
Top |
|