|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 07:40 11. Jul 2013 |
|
|
Bruciacullo wrote: je mi líto fak to enstihám takže odstupuji, To je škoda Gali, těšil jsem se jak mi s HETZEREM pocucháš MATLATILDU. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:18 11. Jul 2013 |
|
|
DarkvisionTh vs Fryn 2 : 0
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:33 11. Jul 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Dohodnu se tu s někým kdo mi chybí na zítra, na konkrétní hodinu ?
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:42 11. Jul 2013 |
|
|
Zítra jedině dopoledne a ani to slíbit nemohu, pak padá v úvahu až neděle večer. Cca osmá hodina.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:02 11. Jul 2013 |
|
|
O víkendu nevim.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 17:51 17. Jul 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Shaman na vlastní žádost odstupuje z turnaje.
Byl bych rád, aby do příště do turnaje vstupovali hráči, kteří mají opravdu zájem odehrát všechny své zápasy. Celkově to degraduje úroveň turnaje a zahazuje to úsilí těch, se kterými už vaše zápasy proběhli (nemluvě o tom, že se mi nechce zpětně dohledávat komu mám pak odmazávat body).
Požádal bych také ostatní, kterým ještě chybí jejich zápasy, aby si je v nejbližší době dohráli.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 20:39 17. Jul 2013 |
|
|
Puxina x Darkvision 2:0 - vítězství puxina
Asi bych měl mít tedy všechny zápasy Shaman a Galli mi chyběli, ale ti odstoupili.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:35 17. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Mě ted chyběj Kucik a vracas, tak dejte vědět kdy by jste mohli. S Kucikem to možná ani nemá cenu hrát, to vím dopředu jak dopadne  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 00:14 18. Jul 2013 |
|
|
Jen se připomínám, že až bude turnaj tieru 5 tak se hlásím, jen mi to musíte dát vědět nějak jinak než sem, protože to zde fakt moc nečtu. Těšte se na mé KV-1 (vrhač popelnic)
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 09:13 18. Jul 2013 |
|
|
Pokad nezapomenu Bahnáčku, dám ti vedet. Jinak mě chybí taky vracas a Aers ? Zítra (pá), bych tu mohl být večer, pak jedině až v neděli. Pokad budete mít čas, písnete pm s večerní hodinou, ať se sejdem. 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:25 18. Jul 2013 |
|
|
Vracas je myslím ještě na dovolené ...
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 23:27 21. Jul 2013 |
|
|
Rashant - Darkvision 2:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 06:01 25. Jul 2013 |
|
|
Tak co, kolik zbývá zápasů? 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 06:26 25. Jul 2013 |
|
|
zdarec, misaku odchyt si me na letadlech a lognu na tanky  Dneska od 21:00 tam budu, jestli se to nekomu hodi.
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 08:23 25. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já ještě musím stáhnout ten patch  , ale pokusím se dorazit. Jaká letadla jinak lítáš? Abych věděl zda je pravděpodobné že tě potkám  .
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|