Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 10:49 18. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 418 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Next
Author Message
 Post subject: Re: World of Planes
PostPosted: 08:53 18. Jul 2013 
Urozený
 Profile

Molly23 wrote:
V garáži každého národa máš několik osádek a všechny osádky můžeš použít v jedné bitvě. Když ti jednu sestřelí tak letíš s další. U osádek jsou přiděleny letouny v aktivní službě a v záloze pokud tomu rozumím máš již zakoupené stroje, ale bez osádek.

Mišáku po pravdě netuším, budu to muset doma nějak nastudovat.

Reply with quote  

PostPosted: 08:54 18. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Pro Rofa:
Verze pro děti je World of Warplanes (Wargaming, tvůrci WoT)
Verze pro chlapy je Warthunder: World of Planes :lol:

Ale myslím že se používá už jen Warthunder, protože ve hře už jsou připravené kolonky jak pro lodstvo tak pro pozemní armádu, takže všechny tři odnože budou v jedné aplikaci, né jako wargaming, který má v podstatě dvě hry a vyvíjí třetí.

Pro Theogila:
Taky lítám za rusy, ale nevím nevím, nějak mě lákají ty americké B-17 a B-24! Ale mám i ruské bombiče :). Víc mě baví úkoly bitevníků a bombardérů, ty se dají lítat solo když nepřítele zaměstnají stíhačky. Na stíhače potřebuju partáka.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 09:12 18. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:
Pro Rofa:
Verze pro děti je World of Warplanes (Wargaming, tvůrci WoT)
Verze pro chlapy je Warthunder: World of Planes :lol:

Ale myslím že se používá už jen Warthunder, protože ve hře už jsou připravené kolonky jak pro lodstvo tak pro pozemní armádu, takže všechny tři odnože budou v jedné aplikaci, né jako wargaming, který má v podstatě dvě hry a vyvíjí třetí.

Aha tak to jo, díky. Ale stejně zůstanu u verze pro děti, páč hraju pro zábavu ;).

Jinak já někde četl nebo viděl, že Wargaming uvažuje, že budou společné ACC pro všechny tři hry a i společné zlatáky. Takže zlatáky z tanků použiješ na letadla a tak.

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 10:23 18. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

To je logické a určitě to tak bude. Už ted ti funguje stejný ACC na letadlech pokud vím. Ještě by bylo super, kdyby ti to ukazovalo kamarády co hrajou zrovna i třeba tanky, takže by jsi to viděl i v letadlech. Jinak co se týče zábavnosti nemůžeš posuzovat dokud jsi nevyzkoušel obojí :).

Warthunder má jiný systém bitev a co se týče vývojových stromů, ty taky fungují jinak. Expíš celý národ a s levelem národa se ti odemykají stroje. Těch levelů je 20 pro každý národ (Národů máš 5)! A navíc máš level pilota (tebe sama) a myslím že tě matchmaker hází do bitev s tvojím levelem. Jo a stromu jsou zaplněny skutečnými stroji a přitom je dostatečně bohatý!

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 10:33 18. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

Molly23 wrote:
. Jinak co se týče zábavnosti nemůžeš posuzovat dokud jsi nevyzkoušel obojí :).

Nechcu :P

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.

Reply with quote  

PostPosted: 11:10 18. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

-RoF- wrote:
Ale stejně zůstanu u verze pro děti, páč hraju pro zábavu ;).

-RoF- wrote:
Molly23 wrote:
. Jinak co se týče zábavnosti nemůžeš posuzovat dokud jsi nevyzkoušel obojí :).

Nechcu :P

Takže důvodem proč hraješ WoWp místo Warthunderu není zábavnost, ale to, že to jiné vyzkoušet nechceš :P.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 11:30 18. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

Uáááá. Dohaduješ se o blbostech. Nemusíš mi nutit tu druhou hru. Já hraju pro zábavu a je mi jedno jestli to budou ty nebo ty letadla. Prostě si létám střílím a hážu bomby. Takže tak.

Jinak sranda včera jsem tak zpomaloval s bombardérem, že mi rychlost klesla snad na 50km/hod :D no naštěstí jsem byl dost vysoko, abych to ukorigoval :D
Jen nevím proč u 3. tieru jsem mohl mít 6 bomb a u tohohle 4 tieru můžu mít jen 2 bomby, ale tak neva.

Reply with quote  

PostPosted: 11:42 18. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

:lol: Já ti nic nenutím, jen to působí jako by jsi říkal, že je to nuda a proto hraješ pro zábavu tu svou verzi. Jo a jinak prostě ten typ víc neunese no :). To by jsi chtěl aby jich desítka nesla třeba 50x SC250? to by vážilo 12 a půl tuny :lol: .

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 11:52 18. Jul 2013 
Ďábel
 Profile

http://zpravy.idnes.cz/nalet-zatec-kahi ... _domaci_jw

Stačilo by aspon pět nebo tak. Takhle na cíle nalétávám a ničím je kulometem, což jde, ale je to zdlouhavější ;).

Reply with quote  

PostPosted: 12:20 18. Jul 2013 
Rytíř
 ICQ  Profile

Zkusil jsem si historickou bitvu no a je to takové :wall: 6 minut někam letíš a čekáš co tě praští po vrtuli. Záleží na misi,ale většinou to ze spoda kosí protiletadlová obrana a z vrchu čas od času klesne bombarder (90% hráčů) a zase zmizí do výšin kam ani nevidim :roll: Když se tohle všechno přežije, stává se z toho několika minutové bloumání nebem a čekání na bombardery.

PS: v téhle bitvě je omezený počet munice a paliva, vše se doplní po úspěšném přistání

Při načítání mise jsem si všiml , že si můžete nastavit množství paliva, druh munice a kamufláže. Konec pádu se spitem po 3minutách letu :mrgreen:

[color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi
http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4

Reply with quote  

PostPosted: 12:23 18. Jul 2013 
Rytíř
 ICQ  Profile

Theogil I wrote:
Molly23 wrote:
V garáži každého národa máš několik osádek a všechny osádky můžeš použít v jedné bitvě. Když ti jednu sestřelí tak letíš s další. U osádek jsou přiděleny letouny v aktivní službě a v záloze pokud tomu rozumím máš již zakoupené stroje, ale bez osádek.

Mišáku po pravdě netuším, budu to muset doma nějak nastudovat.

Za 10 000 lvů si můžete ty sloty navýšit o jedno letadlo. Další stojí 50 000. Taky pozor jak cvičíte osádku letadla na daném slotu, jakmile letadlo vyměníte za ,,lepší" nebo jiné, zůstane vám tam posádka cvičená na původní letoun. Z toho plyne , že nenacpu bombarder na slot po stíhačce. Kdyžtak mě opravte. :wink:

[color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi

Reply with quote  

PostPosted: 12:42 18. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Je to tak. Posádka zůstává a má své schopnosti.
K historickým bitvám... hádám, že jdeš po killech, to moc dlouho nevydržíš. Musíš si ujasnit s čím letíš a jakou máš vlastně roli. Stíhač má dva hlavní úkoly, zabránit nepřátelským bombardérům shodit náklad a chránit své bombardéry a dovést je v pořádku domů. Bombardér má zase za úkol způsobit co nejvíc materiálních škod a vrátit se dom. Hromadu bitev jsem prohrál jen kvůli tomu, že nám prostě decimovali pozemní jednotky a stíhači nebyli schopni plnit své úkoly, protože se jich pět honilo za jedním killem.

A zkoušel jsi realistické bitvy? To by mělo být ještě větší maso, ale zatím jsem byl líný projít pokročilou výukou :lol: .

Jinak na WoWp mi prostě chybí těžké bombardéry. Už se těším až budu mít něco velikého se čtyřmi motory a budu se kolébat ve výšce těch devíti kilometrů a přes zaměřovač shazovat koberce.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 12:50 18. Jul 2013 
Rytíř
 ICQ  Profile

Nevím proč, na bombardéry nestačím. Létají hodně vysoko a jsou soběstační a jak jsem psal hraje je drtivá většina hráčů (zatím soudím jen z 8 bitev) Takže jen tak vlaju na chvostu a snažím se z nich sundavat stihače :roll:

Realistický mod se mi moc líbí, jen se zatím učíme v těch jednoduchých. Drtí nás málo volného času=nechci letět 6 minut abych pak kvůli školácké chybě oral pole. Všechno má svůj čas :twisted:

Reply with quote  

PostPosted: 13:08 18. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Když útočíš na bombardér, nebo jiné odolné letadlo, musíš znát jeho slabinu a důležitá je i tvá výzbroj. Ve starých Sturmovicích jsem bombardérům zapálil motor a nechal ho být... ono to časem prostě bouchlo.

Doporučil bych ti lítat za bombardér a koukat na nepřátelské stíhačky jak na tebe útočí a učit se od nich. Já takhle třeba zjistil, že ocasní plochy dost trpí :). Bombera těžko zničíš totálně. Cílem je ho spíše zkryplit, křidélka, výškovka, směrovka, motory... a pak už nechat gravitaci dokončit dílo zkázy. Už jsem byl taky jednou nucen opustit svou neovladatelnou Catalynu.

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 14:29 18. Jul 2013 
Bůh
 Profile

Takže world of planes a nebo war thunder - co je lepší? Z vašho pohledu, co tu hrajete - pročítám tu příspěvky a nějak to nemohu dohledat..

Dočasně mimo.
Jsem Žena!

Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 418 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]