|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: sběr Posted: 12:21 01. May 2008 |
|
|
včera se při sběru vypisovala podivná hláška a následně se zacyklil skript, takže postava nemohla sbírat dál. pomohl jen relog. (EDIT: viz. melvik) dnes - po resu - už se hláška nevypisuje, ale zacyklování trvá. při pokusu o sběr (i po změně lokace) se objeví hláška Už sbíráš! je to tak v pořádku nebo chyba trvá? EDIT2: ne, opravuju u toho kohoutek vodovodu, aby šla zapojit myčka... 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Last edited by DenGrasse on 12:29 01. May 2008, edited 2 times in total.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: sběr Posted: 12:25 01. May 2008 |
|
|
Mezi povinosti hrace je pravidelne cist forum.Uz to bylo hlasene od samotneho tvurce. A vcera sem ti to same povidal jak to je ve hre, tak nevim  Edit: Hele, to delas schvalne, dopisovani prispevku po odeslani 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sběr Posted: 12:26 01. May 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Mezi povinosti hrace je pravidelne cist forum.Uz to bylo hlasene od samotneho tvurce. A vcera sem ti to same povidal jak to je ve hre, tak nevim  jj, ale melvik píše že to po resu bude opravené (viz. edit). proto to sem dávám
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: sběr Posted: 12:26 01. May 2008 |
|
|
jo este sem to zapomel u hub tak po dalsim resu 
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sběr Posted: 12:28 01. May 2008 |
|
|
melvik wrote: jo este sem to zapomel u hub tak po dalsim resu  mě se to stalo teď u česneku, stejně jako předtím (předpokládám, že res už mezitím byl...)
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: sběr Posted: 12:36 01. May 2008 |
|
|
oki, tak se na to este mrknu
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: sběr Posted: 14:11 01. May 2008 |
|
|
melvik wrote: oki, tak se na to este mrknu psals taky, že byl zvyseny XP za trivialni lektvar z 1 na 10 xp, zatím se to nezdá být v pořádku, dává mi pořád 1 exp. jo a nejde zpracovat andělskej list, i když má tu barvu a když vyleju ampuli do výlevky, zbyde ampule s podivným názvem, která není k ničemu - němělo by se tam recyklovat do použitelného flakonu ?
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: sběr Posted: 15:05 01. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nevim, co je podivny nazev.
Ampule by mela byt pouzitelna znovu pri vareni. Neni?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: sběr Posted: 17:03 01. May 2008 |
|
|
kucik wrote: Nevim, co je podivny nazev. tc_alch_potion2 tedy název, který který si člověk dlouho nepamatuje, a aby byl přesný kd píše na forum, musí vstoupit do hry a přečíst si ho .....
Ampule by mela byt pouzitelna znovu pri vareni. Neni? není, bohužel vede k výbuchu, že do kotle nepatří...
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: sběr Posted: 17:24 01. May 2008 |
|
|
melvik wrote: jo este sem to zapomel u hub tak po dalsim resu  stává se to často, někdy pomůže opakovat několikrát příkaz ke sbírání a po několika hláškách " už sbírám " začne opravdu sbírat, někdy ale musí být relog...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: sběr Posted: 00:35 02. May 2008 |
|
|
ted by melo byt ze kdyz se ti objevy "uz sbiras" tak cca po 8 sekundach muzes zas sbirat, aby nebyl nutny relog trivialni lektvary, skutecne to zvyseny nebylo  , ale po resu uz bude. Sem navysil expy celkove a na 1xp se to neprojevilo. Takze sem to upravil ze postava dostane minimalne 10xp este kucik opravil nejaky veci. Po resu ve 2 by melo byt na serveru. Herbar uz jeden dobrovolnik zacal delat. Mela by v nem byt vetsina ingredienci. Typ ingredience by mel byt znat z popisu a naznacen zpusob zpracovani.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: sběr Posted: 09:55 02. May 2008 |
|
|
melvik wrote: Herbar uz jeden dobrovolnik zacal delat. Mela by v nem byt vetsina ingredienci. Typ ingredience by mel byt znat z popisu a naznacen zpusob zpracovani. sakra, to jsem zaváhal...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: sběr Posted: 10:02 02. May 2008 |
|
|
neni problem muze selat polovinu on a polovinu ty, napis mi pm jestli chces
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: sběr Posted: 17:40 23. May 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Při houbaření se vypíše hláška "sklizeň se daří" ,ale přesto žádné houby nedostanu.
Lokace: *Tunel5 Předmět: Trs hub
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
kucik
|
Post subject: Re: sběr Posted: 10:29 27. Jun 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
steel_martin wrote: Při houbaření se vypíše hláška "sklizeň se daří" ,ale přesto žádné houby nedostanu.
Lokace: *Tunel5 Předmět: Trs hub Pořád z ní nejde sbírat?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|