|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:37 18. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
-darkvision- wrote: Takže world of planes a nebo war thunder - co je lepší? Z vašho pohledu, co tu hrajete - pročítám tu příspěvky a nějak to nemohu dohledat.. Myslíš World of Warplanes  (ta od wargaming) World of planes a Warthunder je tatáž hra. Já se klaním na stranu Warthunderu. Má to kvalitnější zpracování, větší zážitek ze hry, zajímavý systém levelování a bitev a stromy jsou mnohem lépe navržené. Vyblbnou se tam jak prostí hráči co hledaj prostě zábavu, tak i piloti co hledaj výzvu.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 16:50 18. Jul 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Když útočíš na bombardér, nebo jiné odolné letadlo, musíš znát jeho slabinu a důležitá je i tvá výzbroj. Ve starých Sturmovicích jsem bombardérům zapálil motor a nechal ho být... ono to časem prostě bouchlo. Doporučil bych ti lítat za bombardér a koukat na nepřátelské stíhačky jak na tebe útočí a učit se od nich. Já takhle třeba zjistil, že ocasní plochy dost trpí  . Bombera těžko zničíš totálně. Cílem je ho spíše zkryplit, křidélka, výškovka, směrovka, motory... a pak už nechat gravitaci dokončit dílo zkázy. Už jsem byl taky jednou nucen opustit svou neovladatelnou Catalynu. S ničením a kličkováník kolem valícího se bombardéru už jsem se nějak sžil,ale nestačím jim ve výšce..jak je potom mám bránit  Taky se přikláním k Warthunderu -zjednodušené bitvy :rychlé jatka pro pohlazení ega -historické a realistické: výzva
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 17:15 18. Jul 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Víte, že se Aria podílela na tvorbě mapy Arktida ve hře World of Warplanes ? Nevěříte ? Zde je důkaz ! Attachment:
shot_002.jpg [ 415.97 KiB | Viewed 4549 times ]
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 17:24 18. Jul 2013 |
|
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 18:44 18. Jul 2013 |
|
|
Acc si musím založit nový, nebo mohu použít to z tanků ?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 19:35 18. Jul 2013 |
|
|
Na Warthunder nový, na World of Warplanes z tanků.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 20:16 18. Jul 2013 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 22:44 18. Jul 2013 |
|
|
Good, už budu za chvíli 3lvl němec. 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 22:58 18. Jul 2013 |
|
|
Jakej máš nick?
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 22:59 18. Jul 2013 |
|
|
Podle me mám Darkvision .. ale ted mam 10minut pauzu a pak zkusim těžší misy nebo co to tam je 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 22:59 18. Jul 2013 |
|
|
Budeš na drowím TS? Půjdu s tebou zalítat.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 23:01 18. Jul 2013 |
|
|
Zajdu, dej mi 10minut tedy. edit: ale nejsem zadnej profik, dnes jsem to spustil  takže se tím vzduchem tak motám různě 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 12:38 20. Jul 2013 |
|
|
Ha! Zadařilo se  , což se moc často nestává 
Attachments: |

shot_001.jpg [ 441.97 KiB | Viewed 4538 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 15:48 20. Jul 2013 |
|
|
za 10 výher ve Warhunderu ted dostanete 300 goldů, super akce, hodí se to na konverze volných zkušenosti! !!!!!POUZE TUTO NEDĚLI!!!!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 16:40 20. Jul 2013 |
|
|
Tak zejtra vecer budu na pc, po osmy pak tmuzem dat mollysaku, uz mam ctyrkove stihace a zjistil jsem ze kazde letadlo se da vylepsovat, tedy posadka. Hned se pak lita lip 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|