|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xyz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:47 25. Apr 2008 |
|
|
Jo, bylo to super! Quote: ps: steně je náš  To povidej Pánovi podsvětí. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:59 25. Apr 2008 |
|
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:04 25. Apr 2008 |
|
|
Jojo,taky dík! ToBerserk: Za voko sry..ale jak vidíš, já a xyz taky s jednim fungujem dobře 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:52 26. Apr 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
ty kou.. ty nějak ošetřim aby ti znova vyrostli, neboj 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:41 28. Apr 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
Rad by som ocenil pracu ktoru niekto vynalozil pri budovani dedinky Gruberik - oplatilo sa to 
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:24 02. May 2008 |
|
|
Dobré ráno, touto cestou bych rád vyjádřil díky za včerejší povedený večer. Čtyři trpaslíci s elfem pomáhající duchovi -- no občas jsem z toho padal z křesla. Bylo to moc fajn a moc rád zase všechny potkám na dalším dobrodružství po krajích Thalie. P.S. Občas mi přišlo, že ti zlobříci propadali do mlýnku na masu - velmi kvalitně nabroušeného.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:13 02. May 2008 |
|
|
Theogil I wrote: Dobré ráno, touto cestou bych rád vyjádřil díky za včerejší povedený večer. Čtyři trpaslíci s elfem pomáhající duchovi -- no občas jsem z toho padal z křesla. Bylo to moc fajn a moc rád zase všechny potkám na dalším dobrodružství po krajích Thalie. P.S. Občas mi přišlo, že ti zlobříci propadali do mlýnku na masu - velmi kvalitně nabroušeného. Tak nejak bych to videl taky, díky všem a snad brzo navidenou. PS: at zijou trpaslici  ......... a elf, no
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:21 02. May 2008 |
|
|
Chtel bych podekovat Rejtymu za dnesni dlouhou vypravu "po stopach ukradenych obrich smradlavých bot"  opravdu jsem se bavil a nestacil divit, jak se to vsechno vyhrotilo Diky za napady a trpelivost, klani se trpaslik a elf.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:58 05. May 2008 |
|
|
chtěl bych poděkovat Verenice Hall za milostnou scénu vystrizenou jako z romantickeho filmu,dobre jsem se u nasich rozhovoru bavil,mozna vic nez pri hre samotne.doufam jen ze to dopadne dobre a neskonci to tragicky,jiz ted se tesim na dalsi pokracovani naseho romanu....Dormalhir 
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 20:37 06. May 2008 |
|
|
Ještě jednou pokorná omluva hodnému DM jež nám chtělo udělat hezký večer za chování řeznického psa ... některé večery se prostě nepodaří tak jak si je jeden namaluje a zrovna dnes se toho dost pokazilo. Asi jsme to měli hned vypnout, když nás Thalie podrazila a poslala nás opět do spárů toho rohatého a ne se ometat kolem. Tak tedy pardón a snad někdy při vhodnější konstalaci hvězd. B.+B.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 21:34 06. May 2008 |
|
|
Diky Nomisovi, ze za nej nehovori jen slova, ale i ciny!
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:49 06. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Rejty wrote: Diky Nomisovi, ze za nej nehovori jen slova, ale i ciny! Ani nevis, jak si mne potesil. Az je mi blbe, ze se sem se v dobe zimniho zkousoveho vy*** na dodelani hospody u potucku, at sem to sliboal, a ze sem se moc neozyval Zorzovy s rozhovorama... No ale ted v tom pokracuju v podtemnu, a musim mu taky podekovat, ze mi ukazal cestu, jak se daji rozhovory spestrit.
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:48 06. May 2008 |
|
|
Dik, Calime, kdyz sem se vydal za skretakama ukoristit nejaky to zlato necekal sem ze vzbudim neci pozornost, po delsi dobe velice vitany zpestreni
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:53 08. May 2008 |
|
|
Díky za včerejší megavýpravu v Podtemnu (6 hodin to trvalo?), sice mi grafika moc nestíhala, ale ty lokace jsou fakt nádherný (sopka, údolí slaadů). 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:29 09. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
Chtěl bych poslat dík žoržovi za dnešní skvělej večer i ráno  bylo to dobře promyšlený i když jsem se v tom občas ztrácel. Doufám že to pokračování bude co nejdřív Nejvíc se mi líbilo jak jsem zapálil pavouka Dík moc
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|