|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
slencak
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 09:08 22. Jul 2013 |
|
|
Včera si popisek u vytváření hry ( hledáme vhodné hráče do skupiny:lvl, xp,letouny atp ) pěkně ****** do pusy  Byl jsem proti dvěma letounům,které řidili hráči s lvl 39. Zkusil jsem napsat na podporu, přišlo mi to jako pěkná volovina.
_________________ S bratrstvem oceli nikdy na věčné časy a nikdy jinak....ten s Leprou. [color=#804000]Gorhunk Dračí kůžeProtector of mankind! Hrdinný trpaslík, který se pouze s pivem v ruce pustil do klepetnatce a nakonec padl vyčerpán k zemi http://www.youtube.com/watch?v=gD5tU-5NXd4
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:21 22. Jul 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Nene názvy se nepletu a jestli je to v tom že pužívám zrovna myš a klávesnici zkusim to znova až se dostanu domů s joystickem. Jinak ve WoWP dělám běžně barelový výkruty, looping a hlavně Immelmanna je to těžší ale ty figury se tam daj zvládnout a používat celkem slušně.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:28 22. Jul 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
mandos wrote: Nene názvy se nepletu a jestli je to v tom že pužívám zrovna myš a klávesnici zkusim to znova až se dostanu domů s joystickem. Jinak ve WoWP dělám běžně barelový výkruty, looping a hlavně Immelmanna je to těžší ale ty figury se tam daj zvládnout a používat celkem slušně. Tak to já zas nemohl dělat Immelmana a nic podobného ve WoWp, když jsem to hrál na Rofově kompu. Doma jsem zapojil joystick a fungovalo to. Warthunder jsem radši jinak než s Joystickem nezkoušel, takže nevím jak to funguje jinak, ale na páce je to naprostá paráda. PS: Já letadlo pár minut řídil  , kamarád mi půjčil na chvilku berany Cessny 180.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 11:29 22. Jul 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Molly23 wrote: PS: Já letadlo pár minut řídil  , kamarád mi půjčil na chvilku berany Cessny 180. A určitě jsi s nim dělal loping a Immelmana viď ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 11:39 22. Jul 2013 |
|
|
de Aers wrote: Molly23 wrote: PS: Já letadlo pár minut řídil  , kamarád mi půjčil na chvilku berany Cessny 180. A určitě jsi s nim dělal loping a Immelmana viď ?  Nene.. trojitýho Rittbergera 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 11:50 22. Jul 2013 |
|
|
zkusil jsem si jak se dělá stav beztíže 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 12:15 25. Jul 2013 |
|
|
Diemo wrote: Múžeme dát letku...VracasCZ Ve Warthunderu pokud dobře rozumím 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 13:39 25. Jul 2013 |
|
|
jo jo
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:30 02. Aug 2013 |
|
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:47 02. Aug 2013 |
|
|
když tak s Dárkem to hrajeme taky! přijde mi to lepší než tanky  ..takový více záživnější  ....já tam jsem jako ,,radekdnb,, a Dárk je tam jako ,,Darkvision,, 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 08:52 02. Aug 2013 |
|
|
radekdnb wrote: když tak s Dárkem to hrajeme taky! přijde mi to lepší než tanky  ..takový více záživnější  ....já tam jsem jako ,,radekdnb,, a Dárk je tam jako ,,Darkvision,,  Kdyžtak vždycky upřesněte jakou verzi hrajete. Zda tu od Wargamingu nebo Warthunder.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 09:20 02. Aug 2013 |
|
|
Molly23 wrote: radekdnb wrote: když tak s Dárkem to hrajeme taky! přijde mi to lepší než tanky  ..takový více záživnější  ....já tam jsem jako ,,radekdnb,, a Dárk je tam jako ,,Darkvision,,  Kdyžtak vždycky upřesněte jakou verzi hrajete. Zda tu od Wargamingu nebo Warthunder. WarThunder mám jako spouštěč  tak to bude asi ono 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 10:45 06. Aug 2013 |
|
|
Tak už jsem zjistil jak funguje samosvorná nádrž. Docela promakaný systém. Nádrž má několik vrstev gumy a jedna z těch gum se při namočení zvětšuje a tím zacelí díru po kulce! Nebyl to někdo z vás, kdo mi nevěřil, že takové věci existují? Vím, že jsem s někým o tom přel, ale už nevím s kým.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 21:44 12. Aug 2013 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: World of Planes Posted: 14:29 13. Aug 2013 |
|
|
hele když jsou ty turnaje takhle v tankách....nešli by udělat i v letadlech?...abych řekl pravdu tak ty tanky jsem hrál a ze začátku to bylo goooood....ale jakmile jsem začal hrát letadla..tak mi to prostě přijde záživnější  šel by udělat nějakej turnájek?.. 
|
|
Top |
|