|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:10 02. Aug 2013 |
|
|
Tak dnes jsem se díval na tohle http://www.csfd.cz/film/15031-butch-cas ... dance-kid/ Dost dobrý western s občas legračníma hláškama a situacema. A ten konec....no ten stál za to  Super.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 19:04 04. Aug 2013 |
|
|
Novej Wolverine - vysloveně nedoporučuju. Těžko se mi na tom hledá něco dobrýho. Mám z toho pocit, jako by z toho udělali "beginners guide to Japan, redneck edition". Samý klišé, spousta nevyužitýho potenciálu, příšerně, ale opravdu PŘÍŠERNĚ průhledná "zápletka". Despicable me 2 - doporučuju (verze s titulky, dabing nemůžu soudit). Milý, vtipný, akčnější než Wolverine. Některý scény perfektní, snesoucí srovnání s Incredibles. Sice se nezařadí do mýho top tenu, ale dá se zkouknout i víckrát, než jednou - takže až vyjde DVD rip... 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:05 04. Aug 2013 |
|
|
Tak já se dodíval na další western, tenhle byl hrozně dlouhý, ale pro mě nej, co jsem viděl. http://www.csfd.cz/film/5910-hodny-zly-a-osklivy/A pobavil mě i komentář na csfd Quote: Na světě jsou dva druhy lidí - ti, co považují Hodný, zlý a ošklivý za nejlepší western všech dob, a ti, co jej teprve uvidí.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:18 04. Aug 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
-RoF- wrote: Tak já se dodíval na další western, tenhle byl hrozně dlouhý, ale pro mě nej, co jsem viděl. http://www.csfd.cz/film/5910-hodny-zly-a-osklivy/A pobavil mě i komentář na csfd Quote: Na světě jsou dva druhy lidí - ti, co považují Hodný, zlý a ošklivý za nejlepší western všech dob, a ti, co jej teprve uvidí. Shlédni i Pro hrst dolarů a Pro pár dolarů navíc.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:04 04. Aug 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Když western, Tak "Tenkrát na západě".
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:48 05. Aug 2013 |
|
|
Dada, z westernů mám taky nejraději "Hodný, zlý a ošklivý", "Pro hrst dolarů", "Pro pár dolar navíc" a "Tenkrát na západě". Z novějších westernových počinů vřele doporučuji "3:10 Vlak do Yumy" - http://www.csfd.cz/film/228259-3-10-vlak-do-yumy/ a kdo ještě neviděl Djanga tak ať rozhodně nemešká http://www.csfd.cz/film/294824-nespoutany-django/ , stojí to fakt za to 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 08:53 05. Aug 2013 |
|
|
Molly23 wrote: Shlédni i Pro hrst dolarů a Pro pár dolarů navíc. Prasokralik wrote: Když western, Tak "Tenkrát na západě". Jo na tyhle se chcu taky podívat a víte co je sranda? Že tyhle filmy a ještě i Hodný, zlý a ošklivý jsou od jednoho režiséra Jinak .... http://www.youtube.com/watch?v=t8d5-cYEEuE
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:13 05. Aug 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:55 05. Aug 2013 |
|
|
-RoF- wrote: Molly23 wrote: Shlédni i Pro hrst dolarů a Pro pár dolarů navíc. Jo na tyhle se chcu taky podívat a víte co je sranda? Že tyhle filmy a ještě i Hodný, zlý a ošklivý jsou od jednoho režiséra A tři z nich mají dokonce postavy hrané stejnými herci, to se nám to schází náhod... skoro bych začal věřit, že je tu nějaká spojitost... skoro jako by pojmenování "dolarová trilogie" nebylo jen nejapným žertem.  (ale ty postavy se nejmenují stejně, co naplat) Ennio Morricone má fakt skvělou hudbu... i "Věc" za atmosféru dost vděčila právě jemu. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:05 05. Aug 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Tim Burton taky točí filmy (dokonce animované  ) se stejnými herci. Z toho si nic nedělejte. To se stává  . P.S. Btw - Sedm statečných je obyčejný plagiát a "remake" japonských Sedmi samurajů. A ať nejsem OT - ty Samuraje doporučuju  . Teda ne že by skoro čtyři hodiny filmu byly pro každýho, ale jako "japonský western" doporučuju  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:14 05. Aug 2013 |
|
|
KaTo wrote: Sedm statečných je obyčejný plagiát a "remake" japonských Sedmi samurajů. A ať nejsem OT - ty Samuraje doporučuju  . Teda ne že by skoro čtyři hodiny filmu byly pro každýho, ale jako "japonský western" doporučuju  . Sedm statečných jsem miloval a znal skoro nazpaměť, takže sedm samurajů byl docela šok... stateční jsou okopírovaní takřka scénu po scéně... (spoilery) samuraj stylu štípaní dříví vs. výstřední "milionář" stípající dříví, další, co nejdřív bojuje se sokem nanečisto, napodruhé ho pak, když si sok nedá říct, zabije - jeden katanou, druhý vrhacím nožem. Nezkušený samuraj/pistolník, co se zamiluje do místního děvčete a vytratí se z tábora na výzvědy, aby získal respekt starších. (konec spoilerů) ...ta kopie je fakt dokonalá, no... když ten dlouhý příběh zkrátím, Sedm statečných už tak rád nemám.
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:56 05. Aug 2013 |
|
|
Příjemný krátkodílný seriálek z herního prostředí pro dlouhé letní večery. http://www.videacesky.cz/serialy-online ... ool-1-rada
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 02:57 06. Aug 2013 |
|
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:27 07. Aug 2013 |
|
|
Braenn wrote: Příjemný krátkodílný seriálek z herního prostředí pro dlouhé letní večery. http://www.videacesky.cz/serialy-online ... ool-1-radaTak shlédl jsem první serii, není to špatné a jsou ta i dobré komické situace a vtipy, ale hodně mi to přišlo, že ty hry jsou takové no určené k marchování a tak  . Ale druhá serie vypadá zajimavějc, aspoň teda doufám, že se to bude stále odehrávat v tom fantasy  .
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:09 07. Aug 2013 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Není to o polokočkách no.
Druhá série se podle všeho zatím stále točí kolem FPS a fantasy hrajou jen jako výplň času občas. Ostatně dneska by měl být přeložen druhý díl druhé série, tak se uvidí co a jak.
_________________ .
|
|
Top |
|