Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:20 09. Jul 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 4931 posts ]  Go to page Previous  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 329  Next
Author Message
 Post subject: Re: Vtípky
PostPosted: 10:59 26. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

:lol:
Image

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 00:21 31. Jul 2013 
Ďábel
 ICQ  Profile

Geniální aukro inzerát:

http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=3436909336

Reply with quote  

PostPosted: 01:27 31. Jul 2013 
Bůh
 Profile

A kdo si počká, ten jich bude mít třeba ještě víc, to dle hladovosti prodejce.

Pain is temporary. Victory is forever.

Reply with quote  

PostPosted: 09:34 31. Jul 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

:lol:
http://www.ceskapozice.cz/domov/pravo-b ... iana-ramen

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 07:38 01. Aug 2013 
Poutník
 Profile

Víte, co je vrchol neslušnosti?
Zeptat se trpaslíka, jestli nemá břitvu.

Elf, člověk a trpaslík si objednají pivo. Když jim ho hostinský přinesl, na každém z nich přistála moucha.
Elf znechuceně odstrčil půllitr. Člověk mouchu odehnal a pivo vypil.
Trpaslík chytil mouchu za křídla, podržel ji nad sklenicí a křičí:
'Okamžitě to všechno vyplivni zpátky, ty malá mrcho!'

Pochoduje elfí král v čele své armády, když se z křoví podél cesty ozve: "Jeden trpaslík je silnější než 3 elfové!"
Král se naštve a ukáže na svý muže: "Ty, ty a ty, běžte tam!"
Z křoví se ozve strašnej řev a rachot bitky, za chvíly všechno utichne a znovu se ozve hlas: "Jeden trpaslík přemůže 5 elfů!"
Elfí král zrudne vzteky a zase ukáže na svý muže: "Ty, ty, ty, ty a ty, jděte na něj!"
Znovu se ozve strašnej rachot a řinčení zbraní.
Po chvíli se z křoví zase ozve hlas: "Jeden trpaslík přemůže 100 elfů!"
Na to král nepříčetně zařve na svý vojsko: "Všichni na něj, útóóók!" Elfové se vrhnou do křoví a rozpoutá se strašná bitva.
Po nějaké době se křoví rozhrne, ven se vyplazí strašně posekanej elf a povídá: "Šéfe, je to podraz, oni jsou tam dva."

Znají trpaslíci zachodovej papír?
Ne, jinak by neměli tak dlouhý vousy!

Velitel trpasličích vojsk: "Řada! Štíty dopředu! Kušiníci dozadu! Třetí oddíl se rozdělí na křídla! Moradinovi věrní drží střed!"
Velitel orčích hord: "Přehordit, zahordit a hordáááááá!!!!!"

Víte, kolik má skřet zubů?
Vždycky příliš mnoho.

Trpaslík potkal v lese enta. Ten se nedůvěřivě zadíval na jeho sekyru.
Trpaslík odvětil: 'Nebojte se, ta sekyra není na stromy, tu mám jen na rozbíjení skřetích hlav.
Na stromy používám zásadně pilu!

Stojí takhle elf nad propastí a prozpěvuje si: "Pětadvacet lalala, pětadvacet lalala..."
Jde kolem trpaslík a ptá se: "Copak máš v tý propasti?" Elf na to: "Tak see koukni,"
Trpaslík se nakloní přes okraj, elf do něho strčí a fousatý nebožák spadne do propasti.
Elf se otočí a prozpěvuje si: "Šestadvacet lalala, šestadvacet lalala..."

Jde takhle elf po lese, prozpěvuje si, když potká jiného elfa, který ho pozdraví: "Nazdar blbe!"
Tím prvního elfa samozřejmě naštve - "Co si to dovoluješ?!" vykřikne se slzami v očích.
-"Říkám, že jsi blbec."
-"COŽE ?!"
-"No schválně, pověz mi, kde máš svůj luk!"
-"Já blbec!"

Je to černé a ťuká to na sklo, co to je?
Drow v mikrovlnce.

Jdou dva skřeti a jeden se ptá
-Co máme dnes k večeři?
-Elfa
-Á, konečně teplé jídlo...

Elfí bard vejde do hostince a zeptá se davu, "Čí je ten drak venku?"
Starší, dobře vypadající muž v róbě arcimága vstane a odpoví, "Můj, proč?"
Bard zasmušile dojde k mágovi. "S hlubokou lítostí vám musím sdělit, že půlčík z naší družiny vašeho draka zabil."
"Cože!" vybuchne arcimág. "Váš půlčík že zabil Rithvaeraradace? Zabijáka Elminsterova, Ničitele Cormyru, Plenitele Hlubiny, Vládce Dolin, Trn v očích Bohů a Postrach celičkého Torilu! Jak je to možné?
Bard se rozpačitě podívá na arcimága a odpoví, "No, ten malý chlapík mu uvízl v hrdle!"

Durin Štítonoš z Železných vrchů navštíví Elfího krále z lesa Mirk. "Pane," rozhodli jsme se vám vyhlásit válku."
Elfí král se zatváří nevěřícně, ale bere válku válku. "My? Kdo je to my?," zeptá se příkře.
"No, to jsem já, můj bratr Thorin, jeho syn Durin, naši bratranci Olin a Golin a náš taťka Tharin."
Můj dobrý trpaslíku, mám pod svým velením 1100 elfů, kteří se mohou okamžitě vydat do války," odpoví král.
"Oh," řekne Durin. "Hned budu zpět." Trpaslík odejde, ale za dva dny je zpět.
"Dobrá králi, shromáždil jsem ještě dva bratrance a pár dalších."
"Sire Trpaslíku, mám 300 nejlepších lukostřelců, plus a moje věrné královské stráže jsou kouzlopěvci ozbrojeni mocnými meči."
"Aha." Trpasličí vládce chvíli dumá. "Brzy se vrátím." A odejde, aby se zase objevil o dva dny později.
"Dobrá králi, dali jsme dohromady ještě pár dalších zbrojnošů a myslím, že jsme připraveni."
Měl by jsi vědět, můj milý pane trpaslíků, že jsem mezi tím, rozšířil řady mé elfí armády na 1500."
"A jé." řekne trpaslík a zmizí. Vrátí se dalšího dne.
"Nu králi. Obávám se, že musíme válku odříct."
"Je mi líto, že to slyším. To síla mojí armády vás donutila změnit názor?"
"Né, dal jsem s ogary řeč, a rozhodli jsme se, že na uvěznění 1500 zajatců prostě nemáme místo."

Otázka: Co řekne rudý drak rytíři?
Odpověď: Měl bys chuť se ke mně připojit na oběd?

Otázka: Co si rudý drak o rytíři myslí?
Odpověď: Byl výtečný!

Otázka: Jak říká rudý drak družině sedmi statečných dobrodruhů, kteří vlezli do jeho doupěte?
Odpověď: Švédský stůl.

Otázka: Jak se říká prastarému rudému drakovi, 5 epic úrovněmi v bojovníkovi a čaroději?
Odpověď: Pane.

Otázka: Jaký je rozdíl mezi Rudým drakem a obří výhní?
Odpověď: Dobrodruzi se sami nevrhají do výhní.

Pelorův kněz se nějak oddělí od družinky a zabloudí v jeskyni. Zajde za temný roh chodba a bum narazí do pořádně vypaseného draka. Maximálně vyděšen poklekne a začne se modlit k Pelorovi. Kupodivu, drak udělá to samé. Kněz vyskočí, začne skákat a křičet, "Jsem zachráněný!" Drak zvedne hlavu a řekne, "Ne, ty mi nerozumíš... já se modlím před jídlem!"

Člověk, trpaslík, ork a elf dosáhnou ústí jeskyně prastarého rudého draka. Ten plení království všech čtyř a jejich vládci je vyslali, aby se s ním vypořádali. Člověk tasí svůj meč a vyrazí vpřed s křikem, "Ve jménu krále," a je rychle celý sežrán. Ork vytáhne svou lesklou sekyru rozběhne se s křikem, "za mé pobratimy!" a je ohlodán na kost. Trpaslík vytáhne z torny výtažek z černého lotosu, připne ho nenápadně elfovi na opasek a strčí ho do jeskyně s výkřikem, "A tohle je za mé království!"

Trpaslík a elf vejdou do baru a posadí se ke stolu. Servírka se jich zeptá co si dají. Trpaslík prohlásí: "Dám si pořádný steak. Krvavý. A k tomu lahvinku alchymistického ohně."
Servírka na to, "A co zelený?"
Trpaslík se podívá na elfa a zamručí: "Ten si dá taky steak a BUDE MU CHUTNAT!

Reply with quote  

PostPosted: 21:13 01. Aug 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

Pakistánský metal :lol: byl to docela šok.
http://www.youtube.com/watch?v=sK-heu6l4Qg

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 22:47 02. Aug 2013 
WB Thalie
 ICQ  Profile

Náčelník má s policajty hodinu fyziky: “Víte, proč vlak na kolejích drncá?” a pokračuje: “Rozebereme si problem: Vlak, to je vlastne lokomotiva a vagony. Vagony se jenom vezou, takže je zanedbáme. Zbýva nam lokomotiva – to je vlastně motor a kola, zbytek je nepodstatný, ten zanedbame. Po kolejích jedou jenom kola, takže motor taky zanedbáme. Kola si zjednodušíme na jedno kolo, a to je vlastne kruh, že. Kruh, to je Pi Er na druhou. Pi je konstanta, tu zanedbáme a zůstalo nám Er na druhou, což je čtverec. A co dělá čtverec, kdyz se otačí ? Drncá !!!”

Časopis “Květy” vytiskl kviz “Jak známe ženy”. Zvítězil Pepíček Novák, 10 let. Rozčilený čtenář zaslal dopis: “Je to směšné! Je mi 65, poprvé jsem ženy poznal ve 12-ti, a vy jste dali hlavní cenu nějakému klukovi!” Odpověď z redakce: První otázku našeho kvízu “Kde mají ženy nejkudrnatější vlasy?” Pepíček odpověděl správně – V Centrální Africe. Co jste odpověděl vy? A ještě nakreslil! Druhou otázku našeho kvizu “Název nejdůležitějšího orgánu u žen?” Pepíček odpověděl také správně – Celosvětová Federace Žen. Co jste odpověděl vy? A ještě nakreslil! I poslední, třetí otázku našeho kvizu “Co ženy netrpělivě očekávají každý měsíc?” Pepíček odpověděl také správně – Nová čísla časopisu “Květy”. Co jste odpověděl vy? A diky bohu, že jste nic nekreslil!

Přijde člověk k doktorovi: „Pane doktore, prosím vás, jak souvisí ústa s konečníkem?” „No někde to začíná a někde končí, co je to za otázku?” „Ale, když tlačím na stolici, viklá se mi šestka vlevo nahoře...” „Ukažte... v podstatě jste v pořádku, ale příště, až budete jíst ty španělské ptáčky, nezapomeňte napřed odstranit tu nit...”

Babička vyhraje ve Sportce 2 miliony, a tak se jí ptají, co s nimi udělá. „Za milion si koupím v Praze byt, půl milionu dám vnučkám a za dalšího půl milionu nechám udělat památníček Hitlerovi.” „???” „No, on mi za války nechal vytetovat na ruku tohle číslo, a ono dneska vyšlo!”

Úchvatný rekord vytvořil pan Z. B. z Pardubic, když doplaval uprostřed zimy po Labi až do německého Hamburku. Vše se událo na začátku ledna tohoto roku, kdy se pan Z. B. jako každoročně zúčastnil tradičního plaveckého závodu otužilců v Pardubicích. Pár okamžiků potom, co skočil do vody, se kolem něj vytvořila silná vrstva ledu, ve které zůstal na dlouho uvězněn. Pokusy o plavcovo vylovení skončily neúspěšně, všiml si ho až norský ledoborec v hamburském přístavu.

Přijímací test do blázince: Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kritérií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne. Ředitel vysvětluje: No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnil.” Návštěvník povídá: “Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl, aby to šlo rychleji, že?” Ředitel: “Ne, normální člověk vytáhne špunt.. Chcete pokoj s balkonem nebo bez?”

Reply with quote  

PostPosted: 06:03 03. Aug 2013 
Ďábel
 Profile

Jo, byt v Praze za milion, to by bylo něco panečku.

Reply with quote  

PostPosted: 12:06 03. Aug 2013 
Poutník
 Profile

Hlášky z RPG:

Skupina dobrodruhů se navečer utáboří. Při třetí hlídce stojí na stráži Paladin. Znenadání barbar vyskočí z dek a začně křičet. Jeho tělo se svíjí v bolestech, svaly mu nabíhají a jeho vzhled se mění z drsně člověčího na víc primitivně půlorský. Kromě toho se zdá, že z jeho torny mizí vybavení a stejně tak rychle se objevuje náhrada. Po třech minutách strašlivé bolesti se barbar uklidní, pomalu si lehne a snaží se usnout. Paladin se na přítele překvapeně podívá, pak mrkne na mága a ptá se, "Co se stalo?" mág mu pohled oplatí a řekne, "Zdá se, že se toto tažení konvertuje do pravidel třetí edice."

hlášky z hraní...
Poslední slova: Občas si přeji, abych se nikdy nenarodil. (držíce zvláštní, neidentifikovaný prsten...)
Řekneme, že souboji v důvtipu se počítáš jako neozbrojený protivník...
Dva orci jedí dvorního šaška. A jeden druhému povídá: "nechutná to legračně?"
Míra přežití v boji s démony Tanar'ri je propastně malá
Sedm dní bez hraní... je jeden týden...
Řekněme, že jste zapomnětlivý čaroděj, co celý den nic nedělá. A pak řekněme, že jste Elminster. Ale ne, začínám se opakovat."
"Jsou v této místnosti nějací bojovníci, kteří jsou chytřejší než jejich meče?"

Last edited by Darius on 12:13 03. Aug 2013, edited 1 time in total.

Reply with quote  

PostPosted: 12:11 03. Aug 2013 
Poutník
 Profile

Otázka: Co hodíte topícímu se trpaslíkovi?
Odpověď: Jeho ženu a děti.

Otázka: Proč mají šotci tak velké nosy?
Odpověď: Aby měli do čeho strkat prsty.

Otázka: Jak dostanete orka ze stromu?
Odpověď: Přeříznete lano.

Otázka: Jak zachráníte trpaslíka od utopení?
Odpověď: Sundáte svou nohu z jeho hlavy.

Otázka: Jak se říká 200 mrtvým elfům na dně moře?
Odpověď: Dobrý začátek.

Otázka: Kolik elfů je potřeba ke stavbě střechy?
Odpověď: Záleží jak tence je nakrájíte.

Otázka: Jak poznáte, že má zloděj potíže při průzkumu napřed?
Odpověď: Vrací se.

Otázka: Jak říká Prastarý drak mnichovi na 20. úrovni?
Odpověď: Rychlé občerstvení.

Mnich a skok víry
Velmistr Květin, Představený všech Vrahů, Jeho svatost Nejvyšší Tyrův kněz a Král Cormyru spolu diskutovali. Skončili v hádce nad tím, čí následovníci jsou nejhouževnatější a nejposlušnější. Nakonec se dohodnou že každý z nich vybere z jejich řad toho nejlepšího a uspořádají turnaj aby posoudili který z nich je nejloajálnější. Každý z těch čtyř vyzkoušel a otestoval svoje přívržence aby zjistil, kdo z nich je nejsilnější a nejloajálnější.
A konečně byli všichni připraveni soutěžit. Setkali se na okraji útesu. Na konci padesátistopého sestupu je jezero a v jezeře jsou jedovatí hadi, pirani a dračí želvy. Jedinou cestou ven je uplavat 200 yardů napříč jezerem na ostrov. Ten je plný ještěřích mužů a trollů. Po tom, co projdou skrze ně, budou muset jejich stoupenci vstoupit do jeskyně která vede skrze doupě rudého draka a to jim umožní konečně se dostat ven blízko místa, kde začali.
Pohlednuv na svého královského rytíře, Cormyrské král řekl: "Sire Rytíři, pro čest a slávu království, chci abyste překonal jezero a vrátil se sem skrze jeskyni." Přehlédnuv scénu, která se mu naskýtala rytíř odpověděl, "Je mi líto, můj lorde, ale to je jistá smrt. To nemohu udělat."
S úsměvem se na svého Paladina obrátí Nejvyšší Tyrův kněz řka: "Jsi Tyrovou silou, jsi jeho nejloajálnější a nejdůvěryhodnější následovník. Znáš svůj úkol, splníš ho a obdržíš požehnání svého Patrona." Pomalu potřesouc hlavou Paladin odpoví: Nemohu splnit, co požadujete." Stejná věc se stane i Představenému všech vrahů, když se pokusí poslat svého muže přes útes.
Velmistr Květin se obrátí na svého stoupence a řekne jednoduše "Udělej to." Bez mrknutí oka se vrhne z útesu rovnou do vody. V mžiku přeplave jezero a vstoupí do džungle na ostrově. Jak skupina v napětí očekává co přijde, zaslechnou vzdálený řev a povšimnou si plamenů, které olizují vchod do jeskyně. Krátce na to se objeví statečný mladý mnich vyčerpaný, ožehnutý, zbitý a krvácející ale naživu.
Velmistr se mu vydá vstříc a obejme ho. "Synu" řekne, "Skutečně ty jsi chloubou celého našeho kláštera. Žádej cokoliv, cokoliv na světě a je to tvoje." "Všechno co chci," odpoví mladý mnich, "je najít toho zku***syna co mě strčil..."

Reply with quote  

PostPosted: 12:15 03. Aug 2013 
Bůh
 Profile

Pěkné, ale takové dost situační a dost to naráží na znalosti Forgotten Realms... ten úplně první je taková nedokonalá kopie toho úplně prvního z webového komiksu Order of the Stick

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN

Reply with quote  

PostPosted: 19:55 03. Aug 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

klonovací továrna na kočky v roce 2060
Image

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 22:38 04. Aug 2013 
Ďábel
 WWW  Profile

inspirace :lol:
Image

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬

Reply with quote  

PostPosted: 01:52 05. Aug 2013 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Jen kopírujou....
http://evropa2.blog.cz/1204/pekac-buchet

Reply with quote  

PostPosted: 17:08 05. Aug 2013 
Ďábel
 Profile

:D :D :D

http://www.novinky.cz/koktejl/309671-el ... lampe.html

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

Post new topic Reply to topic  [ 4931 posts ]  Go to page Previous  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 329  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]