|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 10:38 05. Aug 2013 |
|
|
No, ale na to, kolikátej kruh Temnota je, a jak blbě se proti ní brání, je docela silná....  ))
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 10:40 05. Aug 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Lektvar ultravidění je tuším normálně v prodeji u NPC alcháče a ultravidění mají spellcasteři na stejném kruhu.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 10:57 05. Aug 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
to Derken: Přesně tak - Ultravision = Spell level: bard 2; cleric 2; druid 1; ranger 1; sorcerer/wizard 2 Darkness = Spell level: bard 2; cleric 2; sorcerer/wizard 2 to Jon: Pokus o lobbing na základě - Paladin nemá ultravision = Temnota je přesílená a blbě se proti ní brání  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 11:17 05. Aug 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Gl při pokusech temnotu oslabit  jiné východisko než ji zrušit mne nenapadá, ale kdoví, třeba šaman překvapí. Nebo by se mohl zrušit plošně efekt slepota, to by temnotu taky ovlivnilo a navíc by sis šamane udělal očko u drowů.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
wallndwill
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 12:13 05. Aug 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: wallndwill wrote: neco mi dnes rikalo.. nekupuj ten +3 dex nahrdelnik  ))) Nu aspon jsem Moudrejsi  ))) a tak to vypadalo pekne  ))) s tim paskem  ALCHYMISTICKY lektvar ny zvyseni dexterity je asi jako kouzlo a pocita se do toho capu taky asi..... klate  no nevadi musim to udelat jinak, ted opravdu lituju ze jsem si tu int na 13 nedal  ) Tomuhle příspěvku nerozumím. Možná že něco myslíš špatně. no nechtel jsem byt az tak OOC.. ale tedy, mymslel jsem tim prvnim takovy postesk ,ze jsem dnes zainvestoval do nahrdelniku +3 dex a vecer se mi naskytla prilezitost koupit i +5 opasek:_) pro mne za nemale penize  ) ale jak jsme ho nasadil tak mi nic nepridal  ) proto ty dotazy na cup... porad to byl dobrej kup.. jen to musim nejak jinak prokombinovat... jediny co je spatne ze nemam zase pomalu ani na chlebicek  a to druhy... s tou dexkou bylo, ze mi chybi expertiza  .. puvodne jsem to chtel maxovat pres dexku. ale to ted nabouralo mou strategii  ale jak uz tu kdosi psal  ) zahrat by melo jit vsechno :_)
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 12:28 05. Aug 2013 |
|
|
Derken- wrote: PS: barbare, sko je dodge, protoze jiny druh AC se nestackuje do +20 Dodge je bonus uhýbání, takže jsem to napsal dobře, ne? To, co my hlava nebere je ten systém, jak sko přidává obranu. Kůra je v poho (postava obroste krunýřem z kůry), obratnost taky (stane se pohyblivější). Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování? 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Woxa
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 12:32 05. Aug 2013 |
|
|
Barbar321 wrote: Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?  Co jen trochu bystřejší smysly, díky kterým před útokem uskočíš o něco dřív?
_________________ Xunnavin - věrný (zatím) ochránce paní Trissdril bratr Ignacius - mnich, který následuje Thala (momentálně zavřen kdesi v klášterní cele)
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 12:36 05. Aug 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Woxa wrote: Barbar321 wrote: Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?  Co jen trochu bystřejší smysly, díky kterým před útokem uskočíš o něco dřív? *luskne prsty a přihodí další vysvětlení* Postava je pokryta tenkou vrstvičkou pružné "sklovité" hmoty, po které všechno, do určitého úhlu sklouzává - proto je těžké postavu zasáhnout...
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 12:46 05. Aug 2013 |
|
|
Jak je to v dotě? něco na způsob "náhrdelník bystří smysly a pomáhá tak předvídatpohyb nepřítele" 25% dodge chance
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 13:11 05. Aug 2013 |
|
|
Ok, díky za předložení nějakých variant. V podstatě to asi nemá smysl řešit *kopne do sebe jedno sko a zvýší OČ o dalších 5* a raději to jen využívat, aniž bych věděl, jak to vlastně funguje
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 13:13 05. Aug 2013 |
|
|
Haha, to sko se stackuje? 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 13:18 05. Aug 2013 |
|
|
jo s botama
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 13:31 05. Aug 2013 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Barbar321 wrote: Derken- wrote: PS: barbare, sko je dodge, protoze jiny druh AC se nestackuje do +20 Dodge je bonus uhýbání, takže jsem to napsal dobře, ne? To, co my hlava nebere je ten systém, jak sko přidává obranu. Kůra je v poho (postava obroste krunýřem z kůry), obratnost taky (stane se pohyblivější). Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?  Já neřikám, že jsi to napsal špatně. Já řikám "proč" je to uhýbání. Je to prostě mechanika. Protože žádný jiný AC bonus se nesčítá, ale vždy se bere ten nejvyšší. Tz. že v případě, že by to dávalo stejně jako kůra přirozené, tak je ti to k ničemu a ve výsledku bude vždycky lepší +6 amulet. Stejně tak by ses mohl ptát na bardovu písničku proč dává dodge AC a dmg na zbraň, když ani na jedno z toho se to nečaruje. Nebo proč božský štít dává bonus do uhýbání... atd.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 13:35 05. Aug 2013 |
|
|
J.F.Payne wrote: Haha, to sko se stackuje?  Tak dodge má cap +20... takže žádné oblíbené nekonečno se bohužel nekoná. http://nwn.wikia.com/wiki/Dodge_bonusBarbar321 wrote: Ale bonus do uhýbání? To dostává snad nějaký elektrošoky na uskakování?  Jsi nesledoval za mlada gumídky? Přesně tak to totiž funguje. Akorát zamrzí že surovina ze které se SKO vyrábí se nejmenuje hopsinky...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Srazeni Posted: 13:42 05. Aug 2013 |
|
|
Prasokralik wrote: 6 vteřin za level castera bych já osobně nedefinoval jako "můžeš to mít furt"
btw. to funguje pouze na sesilatele nebo se to dá kouzlit i na partaky? Jde kouzlit i na parťáky... EDIT: Sakra, jak já to dělám, že vždycky odpovím na špatné místo? ...nevím, proč by lektvar nemohl zlepšovat reflexy...
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|