|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kaz
|
Post subject: Trezor a zlodejina Posted: 22:58 04. May 2008 |
|
|
Cau, mel bych dva dotazy: Koupil jsem si trezor a dostal od nej klic. Trezor je za dost velke penize, a proto do nej davam taky docela cenne veci(aspon pro me:). Proto by mne zajimalo, jestli klic od trezoru muze nekdo ukrast, a tim padem vlezt me do trezoru? A za druhe, jak zde funguje okradani? Muze me zlodej ukrast i zbran pokud ji zrovna nedrzim v ruce? Nebo muze krast treba jen penize a drobne predmety? Pokud je to nekde vysvetleno, tak prosim presmerovani, jinak diky za odpoved.
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:18 05. May 2008 |
|
|
I) Jsem si téměř, nikoliv úplně jist, že předmět klíče má podobný charakter jako duše bytosti - tedy nelze ukrást, je k postavě pomalu přirostlý....hamižníku!  Kdysi se to řešilo, co mi paměť sahá..a mám dojem, že s zůstalo u toho, že necháme "nedotknutelnost" klíče do trezoru (způsobovalo by to ohromné problémy jinak). II) Jop, ukrást lze cokoliv, co máš v invu, vše však záleží na náhodě (zloděj si, pokud si pamatuji, totiž nemůže vybrat, co chce)....klidně bezedný pytel i s krávou.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:25 05. May 2008 |
|
|
ukrást de skoro cokoli, pokud předmět není preciálně označenej jako undropable kontejner nelze ukrást ale lze ukrást věci z kontejneru co se ukradne je náhodný, pokud má postava u sebe peníze je nejpravděpodobnější "lup" 10 - 50 zl zbraň de ukrást i zbroj de ukrást, pokud není equipped - je to jednoduchá logika - když de zbroj nést v ruksaku na hřbetě, de z něj taky vyčorovat 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:32 05. May 2008 |
|
|
To je na tom prave to smesny, uz vidim jak nekdo nepozorovane nekomu taha treba kosu z baglu Bylo by moc fajn, kdyby slo ukrast treba jen penize a predmety o velikosti 1 az 2 ctverecku v invu.
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:44 05. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, jo. Bylo by to fajn. <vyjadreni kodera>
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:44 05. May 2008 |
|
|
A jak chceš tu kosu do báglu dostat? Prostě to jinak v nwn a jinech rpg neuděláš a hold to co do ,,kapes" strčíš, to ti z nich i vemou 
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:47 05. May 2008 |
|
|
A k tem zlodejinam.Ja vlastne od zacatku meho hrani nwn jsem zacinal na zlodeji a dlouho sem je i hral.Okradani jsem ale spise bral jako spestreni a ne vydelecnou cinost. Myslim ze zlodej by mel mit nakou cest a treba ukrast jednu vec a pak se zdekovat a ne stale vybirat jeden inventar u osoby ktera ho nemuze detekovat a nebo okradani vice osob na jednom fleku.To si ten zlodej mysli ze by postavy treba v realu jen tak necine postavali a nic nedelali? Kdyz uz to nejde nejak osetrit ve hre, tak by aspon postava zlodeje mela mit natolik rozum a neprehanet to tolik. Jak uz tu bylo psano snad stokrat - Co bavi tebe, nemusi porad bavit ostani.Vseho moc skodi. PS: Jo a 500, uf 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:50 05. May 2008 |
|
|
skarbi wrote: A jak chceš tu kosu do báglu dostat? Prostě to jinak v nwn a jinech rpg neuděláš a hold to co do ,,kapes" strčíš, to ti z nich i vemou  Hmm  , psal jsem do baglu, ano ale snad kazdemu je jasne ze to do toho baglu nestrka ale ma to treba na zadech kdyz uz je to tak udelane...
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:54 05. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
dobrej zloděj dokáže ukrást cokoliv, ale pak s tím možná neuteče (viz. plátovka ) 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:56 05. May 2008 |
|
|
cmon wrote: dobrej zloděj dokáže ukrást cokoliv, ale pak s tím možná neuteče (viz. plátovka )  Jasne, mrtvemu ukradnes cokoliv.To mi chces jako rict ze ten tvuj dobrej zlodej veme pytel cementu a vymeni ho za tu platovku aby nevznikl vahovej rozdil? 
|
|
Top |
|
cmon
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 15:58 05. May 2008 |
|
 |
Pomocník |
|
|
ne chi říct že ten než by ten pytel cementu stačil vyměnit tak zemře na vyčerpání 
_________________ Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:11 05. May 2008 |
|
|
ja myslim, ze tohle je skvely priklad plodne diskuze. Pojdme se bavit. ktere predmety by meli jit ukrast a ktere ne.
Ja si napriklad myslim, ze krunyr obriho stira by mel jit ukrast jen kdyz jich ma postava na zadech vic nez dvacet.
Obdobne bych udelal platovky. Jakmile ma postava vic jak 4 platovky tak muze byt jedna ukradena.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:15 05. May 2008 |
|
|
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:21 05. May 2008 |
|
|
Počkat, a co můj dobytek? Ten nikoho nezajímá? Nikdo si nechce šlohnout kravičku z baťůžku? Městský barbaři. *zarputile, s nádechem žalosti* (aneb s NWN invem by se tam narvalo i celý stádo...heh, to mi připomíná staré dobré adventury s hraběma v kapse...hnedle vedle rámu od obrazu, upatlaného lepidla, kombinaček a pískající kačenky  *s nádechem nostalgie*)
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Within
|
Post subject: Re: Trezor a zlodejina Posted: 16:28 05. May 2008 |
|
|
tak nosme batoh na predu tak by se nic kradnout nedalo a nekterym by to i udelalo dobre (chiii) -max z tech kapes,ale jak znamo jedna je prazda tedy derava a druha vysypana 
_________________ Dostaň se tam kde jsi nikdy nebyl a pak říkej že jsi něco viděl
|
|
Top |
|