|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:09 21. Jul 2013 |
|
|
mandos wrote: Ještě jednou díky moc Amber a Aulovi za questík fakt jsem se moc bavil a té zubní vílce (možná díky únavě i) jsem se smál ještě nějakou tu minutku potm  Prý zoubková víla  ještě že to byl jen vtip. Taky díky za hru, snad se bručoun líbil. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:16 21. Jul 2013 |
|
|
Mhm..., taky díky za skvělou hru hráčce Karrika, sic jsem prvně myslel, že její postavička je tak nedočkavá a rychle se dere vpřed, že z toho bude nakonec rychlovka. Přesto jsem byl mile překvapen a rád, že to se mnou dál udržela.  Bavil jsem se a opravdu doufám, že ona se mnou a mělo to atmosféru.  Stejně tak díky Amber a Aulovi, některé rady si beru k srdci a stejně tak díky za nové podněty a nápady a i hru. Nakonec věnování obecné všem, se kterými se mé postavy setkaly za posledních pár dní. Budu se těšit na další.
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 05:25 22. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
Děkuji zpětně ke včerejšku Aulusovy za senzačni hru před branou a nasledně v chramu 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 06:08 22. Jul 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
soul1 wrote: Děkuji zpětně ke včerejšku Aulusovy za senzačni hru před branou a nasledně v chramu  Taky díky, bavil jsem se.  Ale nehrál jsem to sám, byla u toho i Amber, tak rychle přepínat mezi NPCčky zase nestíhám. 
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 07:56 22. Jul 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
ah ja si to myslel takže děkuji i amber byla to vážně zábava 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:05 25. Jul 2013 |
|
|
Velké díky Berserkovi, že svolil použití jeho fotky v připravovaných ikonkách pro NT 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:37 25. Jul 2013 |
|
|
|
Top |
|
Barbar321
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:49 09. Aug 2013 |
|
|
Děkuju Amber za dvojí vytažení z nehostinného terénu 
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:54 10. Aug 2013 |
|
|
Díky za hru chlapi  EDIT: A též za dnešní kajícný pochod.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:36 12. Aug 2013 |
|
|
Díky moc všem za hru, snad se líbilo!
Fajn pocit, když člověk pořádá akci, a z postav co jsou loglé na serveru, tam nejsou jen dvě...
Dík zúčastněným za zájem a účast, dík DM za politiku, dík družiníkům a otci Tomášovi... a mohl bych pokračovat... Prostě jsem se skvěle bavil.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:51 12. Aug 2013 |
|
|
Také dík. Jen jsem čekal, že přijde nějaké zakvílení 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:57 12. Aug 2013 |
|
|
innfra wrote: Také dík. Jen jsem čekal, že přijde nějaké zakvílení  Třeba "dupl jsi na zmiji v trávě a ta se po tobě ohnala"?  To by bylo kvílení! Jinak taky děkuju všem zúčastněným, byla to povedená akce. Zvlášť zakončení mě pobavilo. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
tao kan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:17 12. Aug 2013 |
|
|
Vcerejsi pochod byl vytecny i kdyz jsem se trochu brzy prozradil s Gs bez odporu a plan bal tutam  . Kazdopadne vytecna hra ze strany poradatelu, diky.
_________________ TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:52 12. Aug 2013 |
|
|
No stihla jsem jen závěr, ale k tomu dohra v sídle - velmi zábavné. 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:37 16. Aug 2013 |
|
|
Díky, Díky, Díky! Perfektní Q! Poprvé jsem viděla, že jedno DM hraje hlavní linii a druhé se soustředí hlavně na NPC. Ty se tak můžou plnohodnotně projevit a hrát, aniž by zdržovaly, takže si užijem i vedlejší linky. Výborně provedeno, krásná lokace, parádní atmosféra, a tak vůbec. A já mohla konečně pustit bouřící hormony toho chudáka na procházku, když s PC nemá štěstí .  Jen to vstávání...
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|