|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
danielfojt
|
Post subject: trofeje Posted: 18:48 05. May 2008 |
|
|
zdravim mam dotaz,nosim u sebe trofeje par bestii jako je kuze prastareho ledniho medveda,srdce vudce ohnivych elemntalu a taky hlavu vudce yetiju.jenze nejdou nikde prodat,onehda jsem sejmul vudce trolu a za jeho srdce byla 1000 zlatych,tak nevim ci je to chyba nebo je schvalne neprodejne,ale je to dost tezka polozka a nechce se mi ji tahat sebou tak diky za odpoved...
_________________ Dormalhir -- Hrdina na volné noze
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 19:01 05. May 2008 |
|
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 19:59 05. May 2008 |
|
|
To srdce sme taky měli a myslim, že u nás střelit šlo EDIT: Tak nic, to bylo srdce Krále salamandrů
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 20:58 05. May 2008 |
|
|
koukal jsem do seznamu použitelnejch věcí na alchymii, ale... smůla. pokud hezky poprosíš melvika nebo kucika, možná je zapojej jako zpracovatelný itemy... už vidim, jak v kotli bublá hlava yetiho seniora... PS: ze srdce fire elemental chiefa by možná šel připravit odvar ohnivé lebky 
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 21:35 05. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Oni pak obcas sli najit artefaktovy recepty, no a prave na nej si musel sehant par nesmyslnych veci, jako hlavu nacelnika trolu, chluby manzelky stareho jezevce a podobny srandicky.. tak na to to asi je..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 23:33 05. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
... a v budoucnu zase bude.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 09:13 06. May 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Oni pak obcas sli najit artefaktovy recepty, no a prave na nej si musel sehant par nesmyslnych veci, jako hlavu nacelnika trolu, chluby manzelky stareho jezevce a podobny srandicky.. tak na to to asi je.. taky me to napadlo protoze jeden recept vlastnim a tamjsou takove silenosti jako srdce vudce prastarych vlku 
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 13:08 06. May 2008 |
|
|
Hlavne to nestrkej do trezoru, ja tam dal Kuze samice snezneho tygra a ona se v te dimenzi nekam ztratila  (budu si muset promluvit se Solomonem  )
|
|
Top |
|
danielfojt
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 13:22 06. May 2008 |
|
|
kaz wrote: Hlavne to nestrkej do trezoru, ja tam dal Kuze samice snezneho tygra a ona se v te dimenzi nekam ztratila  (budu si muset promluvit se Solomonem  ) na trezor ani nemam zlato:)ale muzu si to dat k tobe:) 
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 11:41 12. May 2008 |
|
|
Já mám dotaz na kůže - bylo mi řečeno, že se výkup kůží rapidně zvedl, potvrzují mi to někteří hráči - ale já jsem na své smrtí zakončené cestě v krynských horách ulovil řadu sněžných kůží (leopard, tygr) a přitom jsem za ně ve dvou obchodech dostal maximálně 39 zlatých - tohle asi není normální, ne? Za toho sněžného tygra to bylo možná 49... za leoparda asi 30, to mi přijde jako výsměch. Není v tom nějaká chybka?
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 11:48 12. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jde o zkušenost.. pokud jsi zkušenej lovec tak lépe stahuješ věř a lépe ty kůže prodáš, zatímco nezkušenej prodá za mín nekvalitní kůži
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 11:49 12. May 2008 |
|
|
Darien wrote: ... a kolik % ve stahování máš? Cena se odvíjí dynamicky od těch %, i když to co si dostal za toho sněžnýho tygra je fakt nějak málo.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 11:54 12. May 2008 |
|
|
igor wrote: Darien wrote: ... a kolik % ve stahování máš? Cena se odvíjí dynamicky od těch %, i když to co si dostal za toho sněžnýho tygra je fakt nějak málo. Celej problém je v roleplayingu. Jako druid jsem prostě od začátku odmítal vybíjet stáda jezevců a já nevím čeho všeho,j jen kvůli skillu....takže sbírání mám 89 procent, ale stahování mám skill 20%, což fakt nechápu, proč se promítá do PRODEJE??? nestačí, že stáhnu sotva každou čtvrtou kůží? Do háje to snad není možný..........  (
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 11:57 12. May 2008 |
|
|
Darien wrote: ... Tak cena se odvíjí od skillu, protože když to neumíš tak to stahneš ještě s masem, někde je kůže protrhlá atp. když máš skill tak stahuješ kvalitně a víc za to i dostaneš. Ale to za kolik to prodáš by i na 0% nemělo bejt míň než to co bylo dřív, myslim si že u toho sněžnýho tygra byla kůže za 70zl? Pod tu cenu by ses dostat podle mě neměl. Edit: taky se to promítá kvůli tomu že třeba někdo se skillem 100% stahnul najednou 5 kůží, což je blbost, proto je to kompenzovaný tim, že stahneš jenom jednu, ale dostaneš za ní víc.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:01 12. May 2008 |
|
|
Takt o je krutý - to jsem v háji. Jako druid nemůžu trénovat na stovkách nebohých zvířat. JInými slovy jsem nahranej.
Top |
|