|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:47 16. Aug 2013 |
|
|
Taky moc děkuju za fajn výpravu do dalekých končin! A za jedno zlé morální dilema  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:44 16. Aug 2013 |
|
|
Děkuju za včerejší hru, skvěle jsem se bavila a doufám, že vy taky.  Nejlepší šok mi teda udělal Aulus, když se v půlce questu najednou odpojil a po chvilce mi volal, že mu nejde se připojit...  naštěstí to ale zvládal. 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Goran
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:01 16. Aug 2013 |
|
|
Přidávám se k poděkováním. Velice jsem se bavil a opět si posunul obzory o něco dále. Moc hezky připravené, doufám že ty hezké lokace ještě "párkrát" uvidím  . Díky! 
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:33 16. Aug 2013 |
|
|
Díky VŠEM kdo se podíleli i podílí na vývoji NT, teď po dlouhé době vývoje vykoukly na svět "první malé růžky" všech těch obřích a šílených změn, děkuji za ně a i když vím že lidé budou chvíli (no, možná i delší chvíli) zmateni, držím palce aby to dopadlo vše dobře. Díky všem za trpělivost, Rejtymu a Shamanovi v dnech nadcházejících obzvlášť 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:35 16. Aug 2013 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
Přidávám se k děkovačce! I přes veškeré zmatení, to vypadá fakt supr  Jste pašáci, všichni co se jakkoliv podíleli 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:07 16. Aug 2013 |
|
|
Bahnak wrote: Díky VŠEM kdo se podíleli i podílí na vývoji NT, teď po dlouhé době vývoje vykoukly na svět "první malé růžky" všech těch obřích a šílených změn, děkuji za ně a i když vím že lidé budou chvíli (no, možná i delší chvíli) zmateni, držím palce aby to dopadlo vše dobře. Díky všem za trpělivost, Rejtymu a Shamanovi v dnech nadcházejících obzvlášť  Tak tak, taky děkuju, mě se tyhle změny hodně líbí. Sice některé postavy to odvařilo, ale dalo to děsně moc nových možností k tvorbě nových postav a tak. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Caehan
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:21 16. Aug 2013 |
|
|
Také se přidávám k poděkování... nejspíš se bude muset ještě něco doladit (pokud jste to tedy ještě neprovedli), ale u dost z těch povolání poznávám můzu, která vás políbila, a tak mám nějaké takové mlhavé tušení, že by to snad mohlo fungovat, jak má. 
_________________ Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency. ZANEPRÁZDNĚN
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:58 16. Aug 2013 |
|
|
taky se přidávám je to supr, povolání, bonusy....Epické kouzla vše...Díky Díky a ještě jednou Díky... 
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
Kathermara
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:12 17. Aug 2013 |
|
|
Já bych chtěla poděkovat za včerejší lekci psaní. Trochu jsem od toho odbíhala a chvílemi to asi bylo poznat, ale i tak jsem si to užila 
_________________ Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu Valindra - bardka ze Sluneční říše
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:58 17. Aug 2013 |
|
|
Děkuji za uveřejněné info, jsou to kruté úpravy, líbí se mi, až na pár věcí Jsem zvědav, jak se poperete s provázáním IC stránky celého přechodu.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:41 17. Aug 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Za mne děkuji moc za vyvěšení. Děkuji předem za rychlé ladění systému, který to rozhodně bude potřbovat, ale rozhodně na tak malý tým jako jste, je to dobrá práce.
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:12 18. Aug 2013 |
|
 |
Bůh |
|
|
Teda, zase jsem Vás maličko podcenil, omluva za to.
Díky moc GM za rychlé opravy značky smrti a dalších drobností, systém je zase o kus stabilnější, takový fofr jsem vážne nečekal.
Rozhodně díky za odebrání rychlosti monkům, ted z toho snad budou vyrovnáné, rozumné buildy.
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:48 20. Aug 2013 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
Konečně můžu i oficiálně poděkovat Amber za práci, kterou si s mapou Nové Thalie dala.  Na Staré Thalii mi jako hráči kvalitní mapa dost scházela.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:49 20. Aug 2013 |
|
|
Připojuju se k poděkování.
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 18:52 20. Aug 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
malo kdy někomu děkuju protože se tu často děkuje i za maličkosti  ale stimhle souhlasim Amber odvedla super praci a za to ji děkuji a taktež děkuji i zbytku kteři aktivně pracuji na pokračovani v rozjeti NT a nesmim opomenout Shamana ktery tak rychle odpovida ostatnim na jejich dotazí a přitom taktež pracuje na systemu  (a teď kritici domě za ty červene pole v celem textu!  )
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|