|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Drata
|
Post subject: Problém s připojením Posted: 23:23 23. Aug 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
Zdravím, rozhodl jsem se začít po 6 letech znovu hrát a rád bych hrál zde, jenže ouha, vše jsem stáhnul, na sever se lognu, vytvořím si postavu a když zmáčknu tlačítko hrát, tak mám pouze černou obrazovku a po nějaké době mi to vypíše: Byl jsi odpojen časový limit vypršel, můžete mi někdo poradit co s tím????
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 01:03 24. Aug 2013 |
|
|
Drata wrote: Zdravím, rozhodl jsem se začít po 6 letech znovu hrát a rád bych hrál zde, jenže ouha, vše jsem stáhnul, na sever se lognu, vytvořím si postavu a když zmáčknu tlačítko hrát, tak mám pouze černou obrazovku a po nějaké době mi to vypíše: Byl jsi odpojen časový limit vypršel, můžete mi někdo poradit co s tím???? Tipl bych si zabanovaná IP adresa nebo ti chybí nějaké soubory. Víc ti řekne asi Kucik.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Drata
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 01:20 24. Aug 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
zachy wrote: Drata wrote: Zdravím, rozhodl jsem se začít po 6 letech znovu hrát a rád bych hrál zde, jenže ouha, vše jsem stáhnul, na sever se lognu, vytvořím si postavu a když zmáčknu tlačítko hrát, tak mám pouze černou obrazovku a po nějaké době mi to vypíše: Byl jsi odpojen časový limit vypršel, můžete mi někdo poradit co s tím???? Tipl bych si zabanovaná IP adresa nebo ti chybí nějaké soubory. Víc ti řekne asi Kucik. Mno spíš ta ip, ted sem nedávno měnil poskytovatele, tak nevim mno 
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 12:40 24. Aug 2013 |
|
 |
Urozený |
|
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 12:47 24. Aug 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
dalši možnosti mohou byt buď nesedici Ip na učtu s Ip tvoji a nebo take jine kliče zapsane na učtu než maš ve hře každopadně bych to skontroloval 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
Drata
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 13:29 25. Aug 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
registrovaný jsem a kontrolu ip mám vypnutou a klíč jsem zadával pomocí toho programu v registračním formuláři
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 14:44 25. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Registraci mas jako drata s malym 'd' a prihlasujes jako Drata s velky D.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Drata
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 12:19 26. Aug 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Registraci mas jako drata s malym 'd' a prihlasujes jako Drata s velky D. mno právě že ne, ted jsem znova postahoval všechny haky tlk a music, ale napsalo mi to byl jsi zaveden a když to zkusím znova, tak mám opět jen černou obrazovku  a bráchovy equilibrie jede uplně bez problémů 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 12:24 26. Aug 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, tak další problém je, že tvoje IP adresa je zabanovaná. Povolím tam tvůj účet.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Drata
|
Post subject: Re: Problém s připojením Posted: 12:32 26. Aug 2013 |
|
 |
Nováček |
|
|
kucik wrote: Jo, tak další problém je, že tvoje IP adresa je zabanovaná. Povolím tam tvůj účet. MOc Ti děkuju. 
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|