Bojovník dostal hned na 1 lvl těžkou zbroj (která šla nasadit a používat)
Navíc mi to přihodilo nějak moc bodů do dovedností (Int +1 a měl na 2 lvl 24 bodů)
Body do vlastností mi to umožnilo vzít si i 9 za lvl (není tu omezení na 3/lvl)
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
Nešel mi vybrat feat vylepšený kritický. Neměl jsem v nabídce featu žádnou zbraň. (člověk lvl 7)
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Nešel mi vybrat feat vylepšený kritický. Neměl jsem v nabídce featu žádnou zbraň. (člověk lvl 7)
Mě to tam házelo zase 2x pod sebou (stejně jako feat zaměření na zbraň)
_________________ je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
To tam stále je, zaměření jsem na tom lvlu měl pouze jednou, jako kritický. Ale neobsahovalo to zhola nic na výběr. A zaměření taktéž neobsahovalo nic. Na lvlu 11 bojovníka mám znova 2x zamko i kritický a jdou normálně vybrat. Plus jsou nějak odsazené od shora. Nebylo kam rolovat.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Users browsing this forum: No registered users and 24 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum