|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:07 12. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jasně, smaž postavu.. další hrání nemá smysl Můžeš být druid lovec, hlídáš balanc mezi zvířaty aby se ta nepřemnožila a tak "dnes se namnožilo nějak moc kanců, musim snížit jejich počet aby nsežrali moc porosu nebo neohrožovali území jelenů na zpadě" Všechno se dá okecat RP 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:08 12. May 2008 |
|
|
když vy si furt pletete druida s grínpísákem... 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:08 12. May 2008 |
|
|
Je to tak no... aspoň zatim. Můžeš si to třeba odůvodnit tim, že reguluješ přemnožený zvířata.. ale nevim o jinym solidnim výdělku kromě stahování kůží nebo lootování (na což některý postavy nemaj).
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:17 12. May 2008 |
|
|
Já si nepletu druida s grínpísákem, ale odmítám měnit charakteristiku postavy jen proto, že jedinej rozumnej zdroj příjmů na tomhle serveru je lov kůží. To je padlý na hlavu. Takže celej server bude vybíjet zvířata, jen aby si mohl něco koupit.
Nepřipadá vám to nenormální? Takže zabíjet zvířata je košer, ale když jsem obíhal keříky a sbíral ovoce na prodej, tak to jsem byl powerplayer, a každej, kdo to tak dělal tady byl za někoho špatnýho. Sběr se omezil (prý kvůli craftu) a tak všichni stahujou kůže o sto šest a kdo to z přesvědčení nedělá, tak z něj bude socka.... dobrá ekonomika..
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:21 12. May 2008 |
|
|
ti druidi maj jen bederni rousku a misku na almuzny ne ? sem to vidle v nejakym filmu.
No se tyce stahovani. Tak se da stahovat spousta mrtvaku nebo jinejch potvor co nejsou zvirata.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:30 12. May 2008 |
|
|
čím sem vadnej, že ani nestahuju ani nesbírám a přesto žiju ? (a mám mithrilový i ponožky, pukněte závistí)
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:36 12. May 2008 |
|
|
Fuj, představil jsem si stahování nemrtvých a obrátil se mi kufr:)) to je humus:)
Jinak - no jo, já jsem prostě konzervativní blboun, co mu přijde uhozený lézt s postavou druidky, která byla nota bene přijatá do Kruhu druidů Ivorského lesa, lézt do katakomb nebo do podzemí pod Karathou. Mám to prostě v krvi, na předchozím serveru to admini postihovali, když se používaly druidské podoby (a bez nich bojovat nemůžu) ve městě a všude, kde nebyla příroda. Takže já mám tak nějak pod kůží, že druid patří do lesa a jedině tam může rozumně fungovat.
Ale ta žebrácká miska je docela dobrej nápad. Moje jediná naděje je, že někdo začne ve velkým vykupovat bylinky a tím budu schopnej něco vydělat, protože jak jsem právě pochopil v diskusi o alchymii, moje úspory jsou asi tak na 5 katalyzátorů na úrovni 20%, za kůže sněžnýho tygra dostanu 39 zlatých a můžu se jít fakt bodnout. Vzhledem ktomu, že jsem tam zařval a přišel o 800 co jsem měl u sebe a 3000 zkušeností doznávám, že jsem si vybral to nejdebilnější RP povolání na tomhle serveru. Můžu se fakt tak akorát kochat krajinou a vobčas někomu udělat kázání v lese.
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:44 12. May 2008 |
|
|
njn s druidama a stahovanim je problem. Sou to takovi lesni moulove. Bylinky za draho vykupovat nejde. Leda ty lektvary z nich.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:49 12. May 2008 |
|
|
photter wrote: čím sem vadnej, že ani nestahuju ani nesbírám a přesto žiju ? (a mám mithrilový i ponožky, pukněte závistí) Ale to já taky žiju... můžu se celý dny procházet po lesích, tu a tam zabít něco, co na mne zaútočí... občas někoho potkat, kdo vleče plnou mulu kůží a dělat, že to nevidím, protože bych ho musel zabít.. no a to je tak asi jediný. Jen mne to nějak už nebaví. Asi jsem divnej. Myslel jsem, že mne teda bude bavit objevovat nový lokace a tu a tam zbavit nějakou smečku přebytečných kusů.... jenže jste předělali systém a já za t ykůže dostanu prd. Chtěl jsem teda zkoumat alchymii a bavit se tím - jenže nemám prachy na blbý katalyzátory. Chtěl jsem objevit nová města - nejsou. Chtěl jsem v rámci svýho příběhu podniknout pěší cestu do Alvarielu, protože moje postava nesnáší cestu lodí - nejde to. Chtěl jsem hledat ty postavy ze svého příběhu - žádný DM si na to asi hrát nechce. Nemůžu jít ani na výpravu s postavama, co znám, protože díky ekonomice tohohle serveru choděj všichni vybíjet smečky zvířat a sorry, já nehodlám zahodit poslední zbytky osobnosti své postavy a účastnit se těchle sběratelskejch nájezdů na kůže. Tak mi doprdele někdo řekněte, co mám dělat? Založit si jinou postavu, protože mi prostě různá nastavení a omezení Thalie házej klacky pod nohy, když chci hrát normální druidku s dost myslím pěkným příběhem, co není Greenpeace, ale taky neuznává vytloukání smeček? Co tíhne k lesu a tak má v katakombách nutně klaustrofobii nemá žádnej rozumnej důvod tam lézt? Co tu mám sakra hrát a s kým?? Za poslední dva loginy do hry jsem ztratil 6000 experience, jen díky aktivní hře a zkoumání lokací. Sorry, jsem rozladěnej, vadí mi dělat kompromisy jen kvůli tomu, že je dělaj ostatní nebo to je v souladu s jejich rp. Budu moc rád, když mi někdo třeba přes PM poradí, jak mám s tou postavou pokračovat a co s ní mám dělat, aby mne to bavilo a přitom to nebylo v rozporu s logikou postavy a jejího charakteru. A nemyslím si, že bych ji měl postavenou jako nějakou extrémačku. Budu rád za každej rozumnej návrh, ale já už fakt nevím. Chci tady hrát, ale proboha už nevím jak. Cokoliv začnu dělat, narazí na nějaký omezení, problémy či nedostatky. Jinak kratší řešení je přestat opět hrát NWN. Možná by se vám tu i ulevilo, že jo..
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:55 12. May 2008 |
|
|
je to problém zanesenej do NWN nesmyslným omezováním itemů zatímco jednoabilitovej class se na svejch +12 do klíčový ability stejně nějak zmotá, classy, co nestojej na jedný abilitě maj s +2/+2/+2 prostě smůlu už víte, proč nemám rád ty pseudohárkórový tlachaly ? co by furt jenom sbírali ze hry silný předměty a myslej si, že dělaj něčemu dobře ? kdo pamatuje začátky NWN, zavzpomínejte, jak bejval playerlist pestrej, jaký neuvěřitelný kombinace se daly potkat a byly hratelný dneska tam vidíte pár standartních kombinací, páč všecko vostatní je nuda a šeď
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 12:57 12. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak delej pruvodce za prachy, nebo prodavej zarucene lecive, otravene masti a posleze vybirej penize za vyleceni nemoci. Bud ses rozhodl, ze mas krehouckou postavu, ktery se prici kdeco, cim by si vydelala a tim padem holt obrecis, ze si nekoupi mithrilovou vybavu, nebo pristoupis na to, ze pokud chces bejt bohatej, musis delat veci, ktery se kolikrat nebudou libit. Pokud mlada elfi druidka bazi po penezich, tak holt asi bude svadet vnitrni boj, jestli se bude chovat noblesne, nebo bude treba delat slapku v nejblizsim bordelu.
Moje postava zadnejma predsudkama stran vydelavani netrpi, ma i na 15. levelu bronzovou dyku a prsten, kterej dostala za svy sluzby. Jsem luzna a nezblaznim se z toho.
Sakra a navic tech moznosti je tolik. Neni problem si neco vymyslet a navrhnout to DM. Neni to ani tejden, co mel jistej hrac zajimavej napad, dobre to zahral a nebyl duvod mu na to nekejvnout. Z breceni na foru si tu ale proste nikdo na zadek nesedne.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 13:03 12. May 2008 |
|
|
No já zvířátka miluji také , ale stahování mám na 100%, ono to příjde nějak samo ,občas musíš zabít třeba zmiji , vrrka nebo přemnožené vlky co žerou farmařům prasata. Já třeba neutočím na nic co je vůči mě neutrální či přátelské, ale někteří vlci sou prostě agresivní pořád tak proč mít výčitky když jejich vůdce už sežral tolik lidí.
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 13:05 12. May 2008 |
|
|
Kucik to napsal dobre. V prvom rade by som prestal nariekat na fore. Z toho co si napisal, sa tu uz naozaj s prepacenim neposereme, lebo ty nemas mesta v horach, neni udelany prechod do Alwarielu po susi a neviem co este. Dofrasa co chces? Aby sme sedeli za kompami nonstop a delali v toole od nevidim do nevidim. Jo ked mi zato zaplatis tak fajn, necham pracu a budem delat len na Thalii a tymto nariekanim na fore ma uz zacinas vazne srat. Bo akonahle tvoja postava nieco nezvlada tak je to hned zle a treba to upravovat a menit alebo nak zjednodusovat. Aku postavu si si vybral taku hraj a zahrat sa da vsetko, ale ako bolo povedane, ak ma tvoja postava naky charakter a mienis ho tak hrat tak holt rataj aj s negativnymi vecami. A hra v druzine nie je o tom kto ako prinesie vyhody druzine, ale o spolocnej hre. Ja osobne s radostou privitam aj slabu postavu do druziny, ktora takmer nic nedokaze, ale je zaujimava a verim, ze takych hracov je tu dost. Zvyknem mat naozaj velku trpezlivost, ale tymto tvojim nariekanim mi uz hodne dosla. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
xyz
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 13:18 12. May 2008 |
|
|
Začíná mi být Dariena líto, musí prožívat bezmezné utrpení.  Možná, když bys tento tvůj přístup uplatnil i ve hře tvé postavy, tak by se tě DM více všímali a udělali by z tebe mučedníka. 
_________________ Razak - R.I.P. Rognar - R.I.P.
Xarx Jednooký - duergar jenž zabil Karienu chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zabil ji v lese, daleko od jejího rodného hvozdu.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: trofeje Posted: 13:21 12. May 2008 |
|
|
a nabídka otroctví taky furt platí...hmmm...elfka....světlá....*chlípně se olízne*
|
|
Top |
|