|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: Bojovník Posted: 20:13 04. Sep 2013 |
|
|
U jeho bonusových featů bojovníka není vidět epické zaměření na zbran na cepové zbraně ani vylepšený kriták na cepové zbraně a ani zaměření na cepové zbraně....ostatní věci jsem nezkoušel.
U normálních featů postavy, které jsou každý 3 lvl cepové zbraně nejsou problém.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 20:21 04. Sep 2013 |
|
|
Puxina wrote: U jeho bonusových featů bojovníka není vidět epické zaměření na zbran na cepové zbraně ani vylepšený kriták na cepové zbraně a ani zaměření na cepové zbraně....ostatní věci jsem nezkoušel.
U normálních featů postavy, které jsou každý 3 lvl cepové zbraně nejsou problém. Jasný o tom vím, ale už jsem vám to chtěl spustit.... takže to bude v další verzi...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 15:49 06. Sep 2013 |
|
|
u bojovníka se objevilo zaměření na: Goad, jenoru?ný kopí, korbel, lehký krumpá?, maugský me?, maul, t?žký krumpá?, t?zký palcát Těžký palcát chápu, ten zbytek je zamýšlený, nebo chyba? Pokud si vezmu zamko třeba na goad, nemůžu si vzít zaměření na další z těchto zbraní... třeba na korbel 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 17:27 06. Sep 2013 |
|
|
Nevím, co jsi udělal, ale teď po tom co jsem se znovu připojil, tam už tyto zbraně nejsou.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 17:30 06. Sep 2013 |
|
|
Ne, takže tyto zbraně se objevují od 4tého lvlu, je možné, že přidání těžké zbroje a pavézy, zanáší tyto zbraně do nabídky. (zpozorováno při výběru 5tého lvlu bojovníka)
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 17:31 06. Sep 2013 |
|
|
Bych to nechal klidně úplně nakonec, v testovacím modulu který je předělávka "Novice to Epik modulu" stejně žádné Cepové zbraně nejsou a naházet to zatím můžeš s jinou hračkou...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 17:48 06. Sep 2013 |
|
|
innfra wrote: Předmět: BojovníkBahnak wrote: Bych to nechal klidně úplně nakonec, v testovacím modulu který je předělávka "Novice to Epik modulu" stejně žádné Cepové zbraně nejsou a naházet to zatím můžeš s jinou hračkou... Prosím drž se topiku věnovaného chybám. Tohle sem nepatří. Já ten modul znám. Řeší se zbraně a že nejdou nabrat specky na CEPy, Shaman tvrdí že o tom ví a že je plánuje dodělat, já tvrdím že to nespěchá a že se může blahoskloně věnovat jiným "důležitějším" úpravám. Pokud ti to přijde jako OOT, tak se omlouvám, mě to OOT rozhodně nepřijde. Hlášku "Já ten modul znám" jsem nepochopil, on ten modul někdo nezná?
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 17:50 06. Sep 2013 |
|
|
 Přečti si pořádně znova, co jsem reportoval. Bavím se o zaměření, né o specializaci.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 17:53 06. Sep 2013 |
|
|
Shaman88 wrote: Jasný o tom vím, ale už jsem vám to chtěl spustit.... takže to bude v další verzi... Promiň, stále mám za to že ti již Shaman odpověděl...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Bojovník Posted: 17:56 06. Sep 2013 |
|
|
Infrův report opraven. Přidání cepových zbraní do bonusových odborností příjde později.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 10 posts ] |
|