|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
karolina
|
Post subject: rasový bonus Posted: 00:52 07. Sep 2013 |
|
Joined: 13:01 26. Mar 2012 Posts: 4644 Location: Teplice/Praha
|
Při opětovném přihlášení už vytvořené postavy se opět ověří subrasa a nastaví znovu bonusy/postihy, takže jich potom je dvojnásob (víckrát jsem nezkoušela).
_________________ Na vyžádání.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 02:00 08. Sep 2013 |
|
|
Já to zkoušel a nestává se mi to. Nutno otestovat.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 10:00 08. Sep 2013 |
|
|
Okej, testnu to.
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 16:23 08. Sep 2013 |
|
|
Tak co jsem zkoušela- zlatý trpaslík a aasimar, tak se jim to pořád přičítá na dvakrát, po lognutí do hry to napíše, že Rasa byla rozpoznána jako xxx a byly nastaveny odpovídající bonusy.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 18:37 08. Sep 2013 |
|
|
Nenašel jsem že by se mi stal problém s atributem, možná to ještě přijde... Ale při testování deurgara, při relogu zpět se mi nahodili původní trpasličí set odborností. bojové výcviky,znalost podzemí, odolnost vůči jedům, vztah k dovednosti znalosti. Taktéž se neaplikoval bonus ke skrývání a tichému pohybu.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 18:45 08. Sep 2013 |
|
|
karolina wrote: Tak co jsem zkoušela- zlatý trpaslík a aasimar, tak se jim to pořád přičítá na dvakrát, po lognutí do hry to napíše, že Rasa byla rozpoznána jako xxx a byly nastaveny odpovídající bonusy. To se vypíše, ale to znamená že se aplikují jen bonusy které nejsou do vlastností jako skilly záchrané hody a tak...
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 18:48 08. Sep 2013 |
|
|
innfra wrote: Nenašel jsem že by se mi stal problém s atributem, možná to ještě přijde... Ale při testování deurgara, při relogu zpět se mi nahodili původní trpasličí set odborností. bojové výcviky,znalost podzemí, odolnost vůči jedům, vztah k dovednosti znalosti. Taktéž se neaplikoval bonus ke skrývání a tichému pohybu. To samé se mi stalo při nalogování bronzového deurgára... pologuji postupně zbytek dnešních založených potvor a podám další report.
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 18:52 08. Sep 2013 |
|
|
dělalo mi to u všech co jsou zkoušela a krom bonusů co měli mít se jim zvedalo ještě charisma.
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 19:01 08. Sep 2013 |
|
|
Zatím jsem změny v atributech nepostřehl, ale ty featy se objevují i u elfů(klasický elfí set). A mizí při nahození lvlu. Ale něco by je mělo odebrat, při lognutí do hry...
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 19:07 08. Sep 2013 |
|
|
Vytvořím aasimara s charismou 16 a moudrostí 8, po nalognutí do hry se upraví na char 18 a wis 10, ovšem po druhém lognutí se opět přičte +2 k char a wis. Attachment:
aasimar.jpg [ 172.27 KiB | Viewed 5802 times ]
Vytvořím bronzového duergara a loguju.... (zvedá se mu charisma) Attachment:
bronzovy.jpg [ 286.69 KiB | Viewed 5799 times ]
Tak nevím, co dělám špatně.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 19:12 08. Sep 2013 |
|
|
Tohle je zvláštní. Máš v inventáři duši postavy?
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 19:12 08. Sep 2013 |
|
|
Než mi vypověděl službu test, chtěl jsem ozkoušet ukládání postavy... Protože mě se tohle nestává. Ukládáš si tu postavu po každé? Možná v tom bude ta moucha.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
karolina
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 19:13 08. Sep 2013 |
|
|
Ano mám.
Ukládám.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 19:28 08. Sep 2013 |
|
|
No shaman psal, že musíš vždy postavu založit znova a nemůžeš pokračovat v testování už jednou testované postavy. Proto to asi buguje.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: rasový bonus Posted: 19:30 08. Sep 2013 |
|
|
Ano, teď jsem to otestoval, nesmíš ukládat postavy, jinak ti to navýší bonus atributu.
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|