Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 00:51 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Nejhezci lokace Thalie - duben 08
Podtemno - jezero Dhamon 12%  12%  [ 3 ]
Alwariel - posvatny hajek 12%  12%  [ 3 ]
Karatha 19%  19%  [ 5 ]
Ivory 12%  12%  [ 3 ]
Zeiruv chram v Karathe 12%  12%  [ 3 ]
Ivorske jezirko 0%  0%  [ 0 ]
Krynske hory 15%  15%  [ 4 ]
Udoli vetru - hrbitov + hrobka 4%  4%  [ 1 ]
Jina (napsat) 12%  12%  [ 3 ]
Vsechny jsou hnusny. 4%  4%  [ 1 ]
Total votes : 26
Author Message
 Post subject: Re: Naj lokace Thalie - duben 08
PostPosted: 11:21 26. Apr 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Nejvíc na mě z Podtemna působí asi dno propasti X Raf..to jě fakt skvělý :) Až teď si pořádně uvědomuju hloubku celýho Podtemna :)

Reply with quote  

PostPosted: 11:24 12. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Já nevím, nemůžu hlasovat, když jsem půlku těch lokací neviděl. Kdybyste udělali screeny, tak to má logiku... jinak jsem procházel celou tu pasáž od Vlčí stezky přes Údolí větrů do Krynských hor, kde jsem bohužel zaplakal nad tím, že Khar Dun ani to město barbarů nefungují a nejsou přístupný, takže jsem tam včera při pokusu projít Krynské hory zpátky do Karathy samozřejmě umřel u horských obrů.... lokace jsou to vážně krásně udělaný! Ale zdá se mi, že tam na té štrece je kapku málo odpočívadel a díky tomu, že nejde dojít ani do Trpasličího města ani do barbarského, tak je to dost past - nemáte jinou šanci, než se pokusit probít přes průsmyk nebo to celý jít zpátky - a to zjistíte, že si teřba nemáte kde koupit lektvary, prodat nasbírané kůže atp.. - nedalo by se udělat nějaké dočasné řešení (nějaký průchod pod horama, který bude pak zavalen nebo nevím...?

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 11:29 12. May 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

V horach je hostinec U Hromburace a nekolik taborist. Jinak na Khar-Durnu se pracuje...

Reply with quote  

PostPosted: 11:38 12. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Rejty wrote:
V horach je hostinec U Hromburace a nekolik taborist. Jinak na Khar-Durnu se pracuje...

Zásadní problém je, že mezi hostincem a křižovatkou ke Khar-dunu je ten průsmyk, kde je asi 12 vyloženě smrtících obrů. A zatímco směrem od údolí větrů projdeš dlouhou trasu relativně bezpečně (relativně) tak právě přes ten průsmyk to nedal včera ani kamarád s levelem 15, co byl na druhé straně a já nebyl schopen zabít v podobě medvěda ani dva blbé obry, a to jsem měl naboostovaného vlka, ohnivého elementála a ještě ovládnutou lítou svini. Byla to otázka vteřin.

Z hlediska hráče je to prostě.... slepá ulička, protože ta cesta zpátky je dlouhá a taky nebezpečná a najednou není kam jít... takže jsem zbytečně umřel.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 11:46 12. May 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Darien wrote:
...

jo, zdejší obři jsou docela hardcore, taky jsme tam kdysi zařvali... ale neznamená že když něco nezvládáš, že se musí snížit obtížnost. Chodit tam nemusíš. Nás tam bylo myslim několik, level taky přes 15. a taky měl někdo problémy. Třeba se to upraví, když se zjistí že do toho města nikdo nechodí :)

Reply with quote  

PostPosted: 11:58 12. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

OMG Igore, já nemluvím o snížení obtížnosti, ale o tom, jestli by tam nešel "dočasně" udělat nějaký průchod, port nebo nevím co, protože když se tam postava zatoulá z druhý strany, jako ta moje, tak je ve slepý uličce v horním levým rohu celý mapy světa. Dvě města, co tam mají být tam nejsou a nazdar, zleva smrt a nebo předlouhá cesta zpátky do nejbližší civilizace.

Mně to může být fuk, já už tam podruhé nepolezu, ale pro ostatní..

Reply with quote  

PostPosted: 12:02 12. May 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Z Údolí větrů se nemusí přes Krynské skrz ten průsmyk, dá se to projít i jinudy...

Reply with quote  

PostPosted: 12:04 12. May 2008 
Libovej frajírek
 ICQ  Profile

Darien wrote:
...

tak je to defakto snížení obtížnosti, je jedno jestli únikovej průchod, hospodu nebo léčící fontánu. Myslim si že udělat tam takovej nějakej tunel či průchod je zbytečný odvádění práce od dodělání danejch lokací co tam maj bejt. Buď bych tam někam umístil ohniště pokud tam neni, nebo k těm obrům zrušil přechod aby se někdo nedostal do slepý uličky (ale proč by se tam taky dostat nemoh... prostě smůla).

Reply with quote  

PostPosted: 12:05 12. May 2008 
Vedoucí týmu Thalie
 WWW  ICQ  Profile

Ohnisti je tam dost...

Reply with quote  

PostPosted: 12:34 12. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Darien wrote:
... to nedal včera ani kamarád s levelem 15, co byl na druhé straně a já nebyl schopen zabít v podobě medvěda ani dva blbé obry, a to jsem měl naboostovaného vlka, ohnivého elementála a ještě ovládnutou lítou svini. Byla to otázka vteřin.

Pardon za offtopic, ale tohle je pro me fakt joke dne. Pro me, jako postavu i hrace je celkem nesmyslny, vydat se sam do hor, ktere neznam. Uz to slovo vesti nebezpeci. Rozcilovat se potom, ze jsem to solo nedal a proto je to spatne, mi prijde fakt smesny. Kdysi jsme to prosli. Taky jsme neznali hory, ale sli jsme tam v parte a obri nas tenkrat jen s velkou klikou nezabili.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 12:47 12. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

...a ke svodům zvrhlejch elfek zůstali úplně slepí, hajzlové !!!

Reply with quote  

PostPosted: 10:42 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Darien wrote:
... to nedal včera ani kamarád s levelem 15, co byl na druhé straně a já nebyl schopen zabít v podobě medvěda ani dva blbé obry, a to jsem měl naboostovaného vlka, ohnivého elementála a ještě ovládnutou lítou svini. Byla to otázka vteřin.

Pardon za offtopic, ale tohle je pro me fakt joke dne. Pro me, jako postavu i hrace je celkem nesmyslny, vydat se sam do hor, ktere neznam. Uz to slovo vesti nebezpeci. Rozcilovat se potom, ze jsem to solo nedal a proto je to spatne, mi prijde fakt smesny. Kdysi jsme to prosli. Taky jsme neznali hory, ale sli jsme tam v parte a obri nas tenkrat jen s velkou klikou nezabili.

Kuciku, víš, tobě by taky slušely kurzy asertivity.

1. Nevydal jsem se sám do hor! Dostal jsem se tam náhodou, když jsem odbočil na vlčí stezce na nějaký Gruberik, který jsem nenašel, ale místo toho mne to normální přírodou dovedlo pořád dál a dál a najednou do Krynských hor, kde se objevily cedule na ty dvě města - tak jsem si řekl, podívám se do nich. Bohužel jsem byl zklamán, že ani jedno město ještě není, tak jsem to chtěl vzít nějak rychle domů do Ivory z křižovatky zlaté a stříbrné stezky - netuše, že je to smrtelný průsmyk. Jinak jako druid se běžně pohybuju lesem sám jen se svým vlkem, tak nějak to patří k "práci člena Kruhu druidů", podle mně.

2. Skutečně se mne OSOBNĚ DOTÝKÁ - když ty nebo kdokoliv jiný překrucujete moje posty. Vadí mi to, protože to není už argumentace názoru proti názoru, to je MANIPULACE. Já se to tu totiž NEROZČILUJU. Já jsem jen napsal "hint", nápad - nijak jsem nebrečel a nestěžoval si, jen jsem popsal situaci, co se mi stala s tím, že když tam někdo takhle zabloudí, a ty města ještě nejsou hotový, že by to bylo fajn. Ale když DM řekl ne, tak jsem to nijak neřešil a tahle a podobné reakce na moje normální podněty (ne stížnosti či pláč) mi vadí. Skutečně vadí. Takže rozčiluju se až teď.

Reply with quote  

PostPosted: 11:03 13. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

když ty si vo to tak hezky koleduješ :D
voni ty cituju: "blbý obři" sou docela slušný řezníci a ta sestava cos vyjmenoval pro ně opravdu byla jenom svačinka, kdysi před wipem sem se tam s nima pošťuchoval s posavou lvl 17 nebo 18 a podporou další, cca. lvl 15 a sice sme prošli ale dostali sme slušnou nakládačku
to co ti kucik nejspíš chce naznačit je: netoulej se sám horama, neznámejma stezkama, ovládnutá svině a obrněnej vlček kdekomu moc strachu nenaženou :mrgreen:
pokud toulás, občas tě něco sežere :D
a čistě technicky - když vidíš problém, předhoď vlka, mentála i svini jako předkrm a zdrhéééééééééééééj

Reply with quote  

PostPosted: 11:06 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

photter wrote:
když ty si vo to tak hezky koleduješ :D
voni ty cituju: "blbý obři" sou docela slušný řezníci a ta sestava cos vyjmenoval pro ně opravdu byla jenom svačinka, kdysi před wipem sem se tam s nima pošťuchoval s posavou lvl 17 nebo 18 a podporou další, cca. lvl 15 a sice sme prošli ale dostali sme slušnou nakládačku
to co ti kucik nejspíš chce naznačit je: netoulej se sám horama, neznámejma stezkama, ovládnutá svině a obrněnej vlček kdekomu moc strachu nenaženou :mrgreen:
pokud toulás, občas tě něco sežere :D
a čistě technicky - když vidíš problém, předhoď vlka, mentála i svini jako předkrm a zdrhéééééééééééééj

Tož nesu blbé neee? To jsem udělal, já tam nedopsal, že to byl třetí pokus za sebou je zabít, že už byli nahlodaní:) Jenže při tom třetím pokusu čekali hned před přechodem, páč mne pronásledovali a já se díky tomu nějak zamotal mezi tři své pety (vlka, elementála a svini) a nestačil jsem zdrhnout:)

A toulat se musím, co má asi tak dělat druid v lese, než ho celej poznat? A jak jsem tak šel tím lesem, tak hups, jsem došel na rozcestí u úpatí Krynskej hor no...

Hele, založil jsem kecací Hydepark topic o Thalii, tam by to mohlo DMka přestat dráždit:)

Reply with quote  

PostPosted: 11:10 13. May 2008 
Čestný člen týmu Thalie
 ICQ  Profile

jo tak tys tam vlez potřetí zasebou, přesněs věděl do čeho deš a stejně sis nedal pokoj ? ani nechtěj vědět, co bych ti udělal jako DM, kdybych tě u toho načapal 8)

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]