|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Firefox_
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:57 26. Jul 2013 |
|
|
SC II ! 
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:19 26. Jul 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Tak to já teď ujíždím už jen na představě že tohle jednou vyjde (snad...nebyl by to první cancel hry na kterou se těším jako malý kluk  ) http://www.wodnews.net/Home.aspx
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:29 28. Jul 2013 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Je msutné, že i přes to jak dlouho trvalo dotu dvojku udělat, je pořád lolko nejlepší moba 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:59 09. Aug 2013 |
|
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:26 10. Aug 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:51 10. Aug 2013 |
|
|
Tak jsem opět nainstaloval Everquest II, co sony odemklo vechny classy a rasy je to o něčem jiném, opravdu to vypadá jako free to play.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:49 25. Aug 2013 |
|
|
The Temple of Elemental EvilAvšak pokud to někoho zaujme, doporučuji hrát v módu od Co8, bez kterého by jste o dost ochudili. Jednak doladili(ďují) chybky, rozšiřují hru a díky tomu právě je znatelnější požitek ze hry (samotná hra je docela krátká a trochu chaotická a neucelená). Tj. přidávají nové Q, umožnují díky módu si na začátku vytvořit až 8 PC postav, navyšují max. lvl a spousta dalších vychytávek, které by Vám v orig. určitě chyběli. Za sebe můžu říct, že si dali pořádnou práci a jejich preciznost je opravdu znatelná a nezaedbatelná. Projeví-li někdo zájem, tak klidně písněte do PM a pošlu potřebné linky.  PS: Málem jsem zapomněl...*koukne o post výš* Uvolnili všechny rasy a classy jo? :O Mám tam pár postav z kdysi dávných dob tak to možná omrknu. Pokud toho uvolnili ještě víc... mhm. 
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:31 03. Sep 2013 |
|
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:33 09. Sep 2013 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Outlast
Chcete-li si trošku nadělat do gatí tak doporučuju.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:38 09. Sep 2013 |
|
|
Outlast!!! doporučuju!!!
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|
soul1
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:57 09. Sep 2013 |
|
Joined: 14:04 24. Jul 2011 Posts: 525 Location: In your mind
|
D_E_K_A wrote: The Temple of Elemental EvilAvšak pokud to někoho zaujme, doporučuji hrát v módu od Co8, bez kterého by jste o dost ochudili. Jednak doladili(ďují) chybky, rozšiřují hru a díky tomu právě je znatelnější požitek ze hry (samotná hra je docela krátká a trochu chaotická a neucelená). Tj. přidávají nové Q, umožnují díky módu si na začátku vytvořit až 8 PC postav, navyšují max. lvl a spousta dalších vychytávek, které by Vám v orig. určitě chyběli. Za sebe můžu říct, že si dali pořádnou práci a jejich preciznost je opravdu znatelná a nezaedbatelná. Projeví-li někdo zájem, tak klidně písněte do PM a pošlu potřebné linky.  PS: Málem jsem zapomněl...*koukne o post výš* Uvolnili všechny rasy a classy jo? :O Mám tam pár postav z kdysi dávných dob tak to možná omrknu. Pokud toho uvolnili ještě víc... mhm.  vypada to užasně a ale než začnu něco hledat protože jsem linej mam otazku je k tomu i čeština? 
_________________ Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
|
|
Top |
|
D_E_K_A
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:22 11. Sep 2013 |
|
|
soul1 wrote: vypada to užasně a ale než začnu něco hledat protože jsem linej mam otazku je k tomu i čeština?  Netuším, namátkou jsem proletěl web a ostatní se tázali stejně, ale možná je. Pokud je, pak nejspíš jen na základní hru a určitě ne na ten mód. Bez toho módu ani ránu, jelikož by jsi se opravdu ochudil o dost nových věcí.  A abych nebyl OT... menší změna, ale taky fajn. Kingdoms of Amalur: ReckoningKingdoms of Amalur Reckoning Heroes Guide TrailerEnjoy
_________________ I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic? Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR) Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff." Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:02 12. Sep 2013 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:32 12. Sep 2013 |
|
|
|
|
Top |
|
radekdnb
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:37 12. Sep 2013 |
|
|
Prasokralik wrote: na to jsem už koukal, ale to si musíš koupit ne??
_________________ Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!! Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Quote: Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
|
|
Top |
|