Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 01:16 28. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Nejhezci lokace Thalie - duben 08
Podtemno - jezero Dhamon 12%  12%  [ 3 ]
Alwariel - posvatny hajek 12%  12%  [ 3 ]
Karatha 19%  19%  [ 5 ]
Ivory 12%  12%  [ 3 ]
Zeiruv chram v Karathe 12%  12%  [ 3 ]
Ivorske jezirko 0%  0%  [ 0 ]
Krynske hory 15%  15%  [ 4 ]
Udoli vetru - hrbitov + hrobka 4%  4%  [ 1 ]
Jina (napsat) 12%  12%  [ 3 ]
Vsechny jsou hnusny. 4%  4%  [ 1 ]
Total votes : 26
Author Message
 Post subject: Re: Naj lokace Thalie - duben 08
PostPosted: 11:19 13. May 2008 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Ja si naopak myslim, ze tu projevuju dost asertivity.

1. Takze ty ses tam nevydal, jenom jsi proste nahodou sel tim smerem. Ja jsem asi natvrdlej. Jaky je v tom rozdil?

2. Nemyslim si, ze bych ten post nejak prekroutil. Ano, citoval jsem jen jeho konec, ktery mi prisel nejkomictejsi. Nemyslim si, ze by absence zacatku odstavce nejak zasadne menila vyznam vety "já nebyl schopen zabít v podobě medvěda ani dva blbé obry".

Proc jsem na to upozornil? Protoze imho stoji za zamysleni, jestli se mam jako druid, at uz v jakekoliv podobe, vrhat mezi tlupu obru, ktere vidim poprve v zivote. Ja chapu, ze skusit se musi vsechno. Trebas nebudou tak silni, jak vypadaji. Jenze oni byli a jak vidno, nejsou asi tak uplne "blbi".
A tady je ten rozdil. Zatimco ja si reknu, ze jsem proste narazil na neco nad moje sily a nemel jsem se s tim poustet do krizku, Ty tu napises hromadu textu o tom, ze by se to melo zmenit.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 11:22 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

photter wrote:
jo tak tys tam vlez potřetí zasebou, přesněs věděl do čeho deš a stejně sis nedal pokoj ? ani nechtěj vědět, co bych ti udělal jako DM, kdybych tě u toho načapal 8)

Šlo o to, že za tou soutěskou byl Arto a chtěl se dostat ke mně. Tak já jsem chtěl ty dva oddělený obry, co jsem vylákal ze soutěsky a byli už notně načnutý, prostě dodělat. Jsem tam seděl půl hodiny u ohně a už jako fakt nevěděl, co dělat, opravdu se mi nechtělo jít celou Stříbrnou stezkou zase tu dlouhou štreku zpátky. Jsem už nelezl do soutěsky, jen na křižovatku cest, ale oni tam byli pořád ti dva vylákaní a hned za přechodem.

To KUCIK - já jsem o změně obrů nepsal vůbec nic. Já jsem psal úplně o něčem jiném. O tom, že když není otevřený Khar Dun ani to druhý město (barbarů), a přitom na ně ukazatele ukazujou po celý Stříbrný stezce, tak by byla taková pomoc pro poutníky, když dojdou do SLEPÝ uličky de facto, aby se zkratkou dostali pryč, dokud ty města nebudou otevřený. NIc jiného. To,ž e mně tam zabili dva blbý obři byla jen historka navíc, co se mi tam jako stalo. Takže jsi to celý překroutil.

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 11:38 13. May 2008 
Rytíř
 ICQ  Profile

Ad topic: mně se velmi líbí lokace vodopádu těch vil nebo jak se to jmenuje v Údolí větrů tuším. Jsem tam byl jen jednou, hihi, před smrtí, takže si to přesně nepamatuju... ale celkově se mi líběj ty lokace tam kolem toho Gruberiku (který jsem nějak nenašel, snad příště).

Kariena - zabita duergary chvíli po té, co jí byla poprvé v životě vyznána láska.... zemřela v lese, daleko od svého rodného hvozdu

Reply with quote  

PostPosted: 13:50 13. May 2008 
Mistr
 ICQ  Profile

[quote="Darien"][ opravdu se mi nechtělo jít celou Stříbrnou stezkou zase tu dlouhou štreku zpátky.

Takže jsi zvolil racionální řešení - nejkratší cesta je přes očistec !

Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]