|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Rejty
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 21:12 13. May 2008 |
|
|
Tak sraz bejt nemusi ani v Plzni. Zatim ho za celou historii Thalie krome me nebyl nikdo schopnej naplanovat... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Neithan1
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 21:14 13. May 2008 |
|
Joined: 17:49 27. Oct 2007 Posts: 992 Location: v každom ľudskom tele
|
ved ti vravim, urob si tu 7 hodinovu cestu k nam a dostane sa ti kralovskeho uvitania.. nemusis nic planovat poobede zabehnem do silveru, zajednam stol.. akorat pivo si budete musiet platit sami  sice niesme ziadne velkomesto, ale stolny fotbalek, sipky a pivo u nas najdes.
_________________ Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons (>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 21:18 13. May 2008 |
|
|
Rejty wrote: . A proc bych ho planoval v Brne, kdyz to mam do Plzne bliz? Pretoze to ma blizsie vacsina? ... len tak hadam ... a mozno pretoze by tak bola vacsia ucast? ...druhy moj tip Rejty wrote: Tak sraz bejt nemusi ani v Plzni. Zatim ho za celou historii Thalie krome me nebyl nikdo schopnej naplanovat...  Je to fajn ze to planujes, a nikto ti neberie tvoju snahu, dokonca ju cenim ale myslim si ze kompromis vo vybere mesta by nebol veru zly 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 23:20 13. May 2008 |
|
|
mě vomejou, to ste vy brňáci a jiný moraváci fakt takový lempli, že někdo neni schopnej napsat....dobře, já si to beru na starost a zařídim to ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 00:11 14. May 2008 |
|
|
Tak ja hlasuju pro Prahu  tam se taky kazdej dostane (a jentak mimochodem to mam nejbliz), ale kdyz to bude po 3.cervnu tak asi zase dorazim kamkoliv, termin mi je jedno, hlavne po 3.6.
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 06:36 14. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Ukažte mi místo a já sem tam už nějak dostanu  , ale kompromis by mohl být aby se dostavila většina
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 06:45 14. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: kompromis by mohl být aby se dostavila většina historicky nejvic obsazeny byly srazy v plzni, proc to menit? 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 07:28 14. May 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Žádný takový Pražáčci... hezky do Plzně. Srazy Equilibrie jsou v Praze, srazy Thalie ať jsou v Plzni 
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Rejty
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 08:30 14. May 2008 |
|
|
Presne tak, Plzen je takova Mekka Thalie. 
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 09:53 14. May 2008 |
|
|
Na druhou stranu - Praha je blíž tě Moravákům než Plzeň, že.... takovej pěknej kompromis.
Top |
|
pepa48
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 10:46 14. May 2008 |
|
|
kua vy ste fakt trubky... naplánujte někdo sraz v Praze a pojede se do Prahy, ale zatim naplánoval Rejty sraz v Plzni, tak bude v Plzni když všichni akorát remcaj že by bylo dobrý naplánovat, někdo naplánujte, tady je to blíž.. když už dojde na samotný plánování tak všichni mlčí jak hrob 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 11:21 14. May 2008 |
|
|
Uz se perou? Jo a jinak uz taky dorazim na srazek, pac sem hodil 20 na navrat a sem uz doma...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 11:22 14. May 2008 |
|
|
Tak si zapni ICQ. 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 11:24 14. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Zyga wrote: Tak ja hlasuju pro Prahu  tam se taky kazdej dostane (a jentak mimochodem to mam nejbliz), ale kdyz to bude po 3.cervnu tak asi zase dorazim kamkoliv, termin mi je jedno, hlavne po 3.6. V praze bych teda nechtel shanet ubytovani.. bude to tak 3x drazsi.. a do vlaku ve 5 rano ozralej nepolezu.. Plzen neni spatna... a jen tak mimochodem.. sraz v Brne sem zacal planovat a jak si muzete povsimnout, na ucast se moc lidi neobjevilo, takze ta Plzen ve sve podstate neni spatna. je to jen sakra daleko, ale jestli zase Theogil vezme auto.. tak urcite prijedu 
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 11:43 14. May 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Asi takhle... V Plzni je to Rejty ochotnej zorganizovat. Pokud by byly ohlasy pro Prahu, tak klidne hospodu zajistim, ale nepomuzu s bivakovanim, protoze v Praglu ani nebydlim.
Jinac ja jsem ochotnej dojet relativne kamkoliv, pokud se bude hodit termin a jestli bude tou dobou k dispozici auto, tak i nekoho odvezu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|