|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 10:52 14. May 2008 |
|
|
melvik wrote: DenGrasse wrote: nejde zpracovat list anděliky a z rostliny kde se dá najít (angelica) se nedá sbírat, místo toho se otevře inventář (zelené vršky - křižovatka nebo ta vedle) nenasel sem ji  , prosim o upresneni uz tam neni, zmizela po tve uprave na zelene suroviny... ale upravene poživatiny - česnek atd. jdou i po zpracování prodat v hospodě (a pořád mají bílé nápisy).
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 11:30 16. May 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: melvik wrote: DenGrasse wrote: nejde zpracovat list anděliky a z rostliny kde se dá najít (angelica) se nedá sbírat, místo toho se otevře inventář (zelené vršky - křižovatka nebo ta vedle) nenasel sem ji  , prosim o upresneni uz tam neni, zmizela po tve uprave na zelene suroviny... ale upravene poživatiny - česnek atd. jdou i po zpracování prodat v hospodě (a pořád mají bílé nápisy). po resu uz by nemely jit (nove udelane)
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 14:11 19. May 2008 |
|
|
melvik wrote: ... zkoušeno před dvěma dny: česnek vypisuje při sběru zelené hlášky, ale stackuje se s původním a prodat dohromady tudíž jde. včera večer se česnek vrátil do původního nastavení, vypisoval hlášku žlutě, popisek bílý a prodat šel i zpracovaný.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 17:07 19. May 2008 |
|
|
nojo prepsal se nam modulek 
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 18:47 23. May 2008 |
|
|
Entercapova žláza má správnou barvu, ale nejde zpracovat....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 23:16 02. Jun 2008 |
|
|
v alchymistické příručce je napsáno, že světelný odvar lze vyrobit ze surovin (mimo jiné) zázvor a včelí vosk. nezdálo se mi to a pokus jsem provedl. hláška: toto v kotli být nemělo, zranění (naštěstí jen za málo) a jako finále včelí vosk v kotli zůstal...
|
|
Top |
|
kaz
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 14:17 03. Jun 2008 |
|
|
I me pokusy potvrdili, ze se alchymista ve sve prirucce spletl alespon s jednou ingredienci, ktera jisto jiste nepatri mezi elementy. Vypada to, ze po stovkach pokusu s lektvary, alchymistum pamet zacne selhavat  . Jo jo, ceka nas to vsechny 
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 14:26 03. Jun 2008 |
|
|
DenGrasse wrote: v alchymistické příručce je napsáno, že světelný odvar lze vyrobit ze surovin (mimo jiné) zázvor a včelí vosk. nezdálo se mi to a pokus jsem provedl. hláška: toto v kotli být nemělo, zranění (naštěstí jen za málo) a jako finále včelí vosk v kotli zůstal... Jo jo produkty včeliček jsou prostě nezničitelné. Jo a nejsi ty náhodou ta mladá dívka co jsem jí daroval/a několik včelích vosků ??
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 15:07 03. Jun 2008 |
|
|
Jachym wrote: Jo jo produkty včeliček jsou prostě nezničitelné. Jo a nejsi ty náhodou ta mladá dívka co jsem jí daroval/a několik včelích vosků ?? ne, mladá dívka seš ty. já si svůj vosk sbírám vlastnožihadlově.
|
|
Top |
|
Morendred
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze zpracovat nektere suroviny Posted: 16:04 26. Jun 2008 |
|
|
monstera wrote: Entercapova žláza má správnou barvu, ale nejde zpracovat.... Problem s touhle surovinou stale pretrvava. Ze vsech Ethercapu na ktere jsem narazil lze vyriznout Ehercapova zlaza - ma zeleny popisek, jde prodat jako trofej, ale nejde zpracovat Na duhou stranu jednou jsem narazil na surovinu Ethercapova SNOVACI zlaza - ta ma bily popisek, nejde prodat jako trofej ale jde zpracovat (a netusim z ceho pada  )
_________________ Isabel
|
|
Top |
|