|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:30 17. Sep 2013 |
|
|
kucik wrote: Na jednu stranu fajn akce. Na druhou stranu tanky, který jsem měl nejradši jako na potvoru srazili. T50, VKčko, arty  Takže zas musim nacházazt jiný zábavný tanky. Počky jak srazili VK? Ty máš VK3600 H? Vždyť to je ted parádní tank. Já ho sice nehraju, ale to povýšení HP je nejvíc ze všech 6 tier tanků.  Na druhou stranu jsem si říkal, že mu mohli dát nějaké dělo s lepší penetrací. Páč KV-1S má pořád neporovnatelně silný kanon na 6. tier.
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:30 17. Sep 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Puxina wrote: Počky jak srazili VK? Ty máš VK3600 H? Vždyť to je ted parádní tank. Já ho sice nehraju, ale to povýšení HP je nejvíc ze všech 6 tier tanků.  Na druhou stranu jsem si říkal, že mu mohli dát nějaké dělo s lepší penetrací. Páč KV-1S má pořád neporovnatelně silný kanon na 6. tier. Navíšení HP jsem si nevšimnul. Zato jsem si všimnul, jak ho zpomalili. To byla jedna z nej výhod tohodle tanku. Teď se plazí ja tiger. To takhle v bitvě koukám: ,,Hmm, máme jeden těžkej tank, ale kde sakra je?" Jaký bylo moje překvapení, že já jsem ten těžkej tank. Prostě z dobrýho rychlýho střeďáka jeď línej těžkej bez děla a pancíře.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:30 17. Sep 2013 |
|
|
Puxina wrote: kucik wrote: Na jednu stranu fajn akce. Na druhou stranu tanky, který jsem měl nejradši jako na potvoru srazili. T50, VKčko, arty  Takže zas musim nacházazt jiný zábavný tanky. Počky jak srazili VK? Ty máš VK3600 H? Vždyť to je ted parádní tank. Já ho sice nehraju, ale to povýšení HP je nejvíc ze všech 6 tier tanků.  Na druhou stranu jsem si říkal, že mu mohli dát nějaké dělo s lepší penetrací. Páč KV-1S má pořád neporovnatelně silný kanon na 6. tier. Hot Dog má víc. Tak 88 mm dělo na VK36.01(H) sice na KV-1S kanón nemá, ale stačí a je pekelně přesný, zrovinka včera jsem dvěma KV1S zatlačil oči - tedy lépe řečeno zatlačil kulomety zase zpátky do tanku. 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:32 17. Sep 2013 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Staré 6.tier VK 3601 H (medko) jsem "jen" vyexpil, tak nemám srovnání. "Nové" 5.tier VK 3601 H (heavy) - je to o 1/4 menší než KV, při správném úhlování spodek cinkne...věž moc ne, protože ta je k nepříteli větčinou "čelem" a má kolmý čenich (narozdíl od KV, které má čenich oblý a odráží mi daleko víc). Pokud jsem jako top tank, tak umí slabším kanónům dmg odlít (ale hůř jak KV). Mám na něm jen 85% (+/-) posádku a pořád nemám to nejlepší dělo (jen to předposlední). Až bude ve fullu ukecám někoho s KV a s Churchilama a potestujem je navzájem. Co jsem se měřil s KV, tak je to o tom, na jak blízko k sobě KV pustím a kdo vystřelí dřív + jak hodně padá bulhar. Obecně pokud na mě KV nebafne z poza rohu tak ho vyndám...nicméně mi moc HP nezbyde  . Na druhou, v "mém" KV z toho tanku, jako soupeře, nemám respekt, dost hráčů asi neumí do KV střílet, takže opět výhra...  ...protože KVéčko VKáčku dost odcinká... Jako zatím je závěr takový, že KV mi přijde furt lepší. Uvidím, až to bude ve fullu. "nové" 6.tier VK 30.02 (M) (medko) - chybí mi top motor (a top vysílačka), posádka tam byla 100% od začátku. Díky tomu, že prostřední motor pořád nemá ten "správný" odpich na jaký jsem (u medek) zvyklý, tak ho používám většinu bitvy jako "snipera" z druhý lajny, než klasický medko. Mám podezření, že má slušný camo faktor, protože mnohdy střílím naprosto beztrestně  , aniž by mě soupeř viděl. Díky klopené vaně tohle medko při úhlování i něco odcinká (k mému překvapení  ), to je u němců docela novinka  . Penetrace na dělu se kupodivu umí zakousat i do "měkčích" osmiček. Na hraní mi přijde o chlup lepší jak "nová" heavina (viz výše  ).
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Last edited by KaTo on 13:43 17. Sep 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:35 17. Sep 2013 |
|
|
kucik wrote: Puxina wrote: Počky jak srazili VK? Ty máš VK3600 H? Vždyť to je ted parádní tank. Já ho sice nehraju, ale to povýšení HP je nejvíc ze všech 6 tier tanků.  Na druhou stranu jsem si říkal, že mu mohli dát nějaké dělo s lepší penetrací. Páč KV-1S má pořád neporovnatelně silný kanon na 6. tier. Navíšení HP jsem si nevšimnul. Zato jsem si všimnul, jak ho zpomalili. To byla jedna z nej výhod tohodle tanku. Teď se plazí ja tiger. To takhle v bitvě koukám: ,,Hmm, máme jeden těžkej tank, ale kde sakra je?" Jaký bylo moje překvapení, že já jsem ten těžkej tank. Prostě z dobrýho rychlýho střeďáka jeď línej těžkej bez děla a pancíře. Kuciku, mě to až tak fatální nepřijde, s VKčkem mám naježděno opravnu hodně (nejvíc ze svých tanků) a jsem mile překvapen, že to nedopadlo nikterak katastrofálně, ba naopak si myslým, že je to teď ještě větší "hovado" než bylo. Včera večer jsem ho prohnal, v jedné misi jsem vyndal dvě KV1S co jeli spolu, v další jsem se popasova s ISkou a vyhrál (byl to trotl, co nepochopil, že naúhlované VK na 500m neprostřelí - ale to se taky počítá). Děj mu šanci, mě přijde hodně silný.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:45 17. Sep 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Theogil I wrote: Kuciku, mě to až tak fatální nepřijde, s VKčkem mám naježděno opravnu hodně (nejvíc ze svých tanků) a jsem mile překvapen, že to nedopadlo nikterak katastrofálně, ba naopak si myslým, že je to teď ještě větší "hovado" než bylo. Včera večer jsem ho prohnal, v jedné misi jsem vyndal dvě KV1S co jeli spolu, v další jsem se popasova s ISkou a vyhrál (byl to trotl, co nepochopil, že naúhlované VK na 500m neprostřelí - ale to se taky počítá). Děj mu šanci, mě přijde hodně silný. Možná jo. Mě prostě zklamala ta změna typu. Z rychlýho na línou potvoru. Ten rychlej pohyb mě tam bavil, takže se zas budu muset naučit s nim hrát jinak.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:46 17. Sep 2013 |
|
|
kucik wrote: ...Teď se plazí ja tiger. To takhle v bitvě koukám: ,,Hmm, máme jeden těžkej tank, ale kde sakra je?" Jaký bylo moje překvapení, že já jsem ten těžkej tank. Prostě z dobrýho rychlýho střeďáka jeď línej těžkej bez děla a pancíře. Btw - německý 5.tier VK je rychlejší jak ruský KV. Takže pláčeš na špatném hrobě  . Pokud myslíš 6.tier střeďáka, tak já mám osobně smůlu na nasazování mezi osmičky a tam moc nesoutěžím být někde "první", tak nevím, ale moc pomalý mi to nepřijde. Jo francouz to není  , ale to snad nikdo nečeká  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 14:33 17. Sep 2013 |
|
|
kucik wrote: Theogil I wrote: Kuciku, mě to až tak fatální nepřijde, s VKčkem mám naježděno opravnu hodně (nejvíc ze svých tanků) a jsem mile překvapen, že to nedopadlo nikterak katastrofálně, ba naopak si myslým, že je to teď ještě větší "hovado" než bylo. Včera večer jsem ho prohnal, v jedné misi jsem vyndal dvě KV1S co jeli spolu, v další jsem se popasova s ISkou a vyhrál (byl to trotl, co nepochopil, že naúhlované VK na 500m neprostřelí - ale to se taky počítá). Děj mu šanci, mě přijde hodně silný. Možná jo. Mě prostě zklamala ta změna typu. Z rychlýho na línou potvoru. Ten rychlej pohyb mě tam bavil, takže se zas budu muset naučit s nim hrát jinak. Tak je pravda, že já ho od počátku hrál hodně pozičně, přejezd, počkat, najet si nepříteli do boku, vykuchat, přesun kde to hoří. Nikdy jsem toho moc nenajezdil, spíš jsem si hledal dobré pozice, naúhloval se a 88 mm kanónem kuchal co se dalo, takže pro mě se moc nezměnilo. Pokud si ho hrál jako jezdící MT tak chápu zklamání.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:20 17. Sep 2013 |
|
|
Theogil I wrote: Hot Dog má víc. Jo ale to je premiák tssss, to se nepočítá. Prostě Vk má max 950 hp a to jiný nemá  . Že je pomalejší to jo. Dělo mohlo být lepší budiž. Ale pořád tu jsou zlaté náboje no. 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:22 17. Sep 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
KaTo wrote: Staré 6.tier VK 3601 H (medko) jsem "jen" vyexpil, tak nemám srovnání.
"Nové" 5.tier VK 3601 H (heavy) VK 36 01H Zůstalo furt Tier 6. jen se mu změnil status na heavy... Ty máš vyexpeno VK 30 01 ne ? Attachment:
Bez názvu.png [ 202.42 KiB | Viewed 4868 times ]
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:26 17. Sep 2013 |
|
|
Taky mi příjde, že kato plance. Asi už je předávkovaný pařením 
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 15:43 17. Sep 2013 |
|
|
Jasně, přepsal jsem se - má tam být "nula" a ne "šestka", vše ostatní platí.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 22:04 17. Sep 2013 |
|
|
Jsem k tomu dnes po opravdu dlouhé době sedl, zjišťuju že tančíky ale už nejsou co bejvaly. Těch větví už je moc, všechno je takové překombinované, ale asi je to jen o zvyku. KVčko ale změn moc nepocítilo, nadále jsem "vymazal" většinu strojů jednou nebo dvěma pufnutími a cinkalo to o mě opravdu moc hezky, už se těším na turnaj.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 12:39 23. Sep 2013 |
|
|
Teď o víkendu jsem hrál víc bitev s tankama od 4-10tier a občas to nasazování map je čudné. Osobně mi je fuk, když mě to s šestkou dává i mezi osmičky je to aspoň výzva. Ale přijde mi divné, když jsem měl třeba z 20 her 7x mapu Erlenberg a z toho jsem 6x útočil.  Taky hodně zažívám mapu Karelia a Sand river. Asi jsou nějak populární, nevím. Mapu Bažiny a Komarin jsem viděl snad 1-2x z XX her.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: World of Tanks Posted: 13:22 23. Sep 2013 |
|
|
Puxina wrote: ... Jo, to MM je totálně pošahaný...což tvrdím už dlouho. Teď o víkendu to posunulo na další lvl. Už v pátek jsem řval smíchy (ke konci, na začátku jsem byl "mírně" nakrklý) nad tím, jak můj 6tý tier německý meďák (VK 30.02 M) byl v 90% nasazován mezi 8mičky. Naštěstí jsem pochopil svoje místo a prostě jsem se "za-bush-campil" a nastřílel si skoro pokaždé svojí dmg, než mě nějaká osma vyndala na ránu (až dvě  ). V sobotu jsem ho střídal jen s 6tkovým čínským meďákem (mimochodem, kromě podprůměrné deprese děla je to moooc hezký střeďáček) a ten byl naopak 80% nasazován jako top  (tj. mezi sobě "rovným" 6.tierem) a zbytek 20% buď s 7 nebo 8. Vrtalo mi to hlavou, tak jsem v neděli k VK 30.02 M, už úmyslně bral jen 2.tier brita (Cruiser Mk III.), s kterým jsem si "cíleně" lovil "výhry" + expil z 90+% posádku (na dvojce razím teorii, že i prohraná bitva se "z křoví" dá zvrátit  a pernamentně to dokazuju praxí  ). A situace se opakovala. Němec pernamentně mezi osmičkami. Brit ze začátku jen mezi "svými" a pak najednou jen mezi trojky  , jak se ten podě...eee...vychytaný MM mi snažil vnutit "prohry" (za včerejšek mám něco přes 60% výher...systému navzdory  , hlavně díky britovi, který dokáže vystřílet...VŠECHNO  co uvidí). Když vidím po nahrátí díky XVM nasazení, je mi jasný o co se "systém MM" snaží...jak to říká ten Ruský mago...ee...developer: "Snažíme se o vyrovnání týmů za každou cenu"  ). P.S. Jediná bitva z neděle, kdy jsem byl s němcem výjimečně "top". Tak tam se pro změnu hezky ukázalo, jak "krásně" byly hozený čety, soupeřova byla (jak dle XVM a posléze, nečekaně, podle výsledku) "elitní"  a naše obě...tak nějak..."polské"  (o tom, že zbytek soupeřova týmu měl papírově naježdění "víc" a "líp" ani nemluvím... Attachment:
shot_058.jpg [ 741.45 KiB | Viewed 4858 times ]
|
|
Top |
|