|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|
Author |
Message |
steel_martin
|
Post subject: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 17:27 14. May 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Lektvary u vetešníka v podtemnu nejdou prodávat. Jakýkoliv lektvar i ten funkční má stále cenu 1 Zl.
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 21:20 14. May 2008 |
|
|
mrknu
edit: snad po resu vyreseno
|
|
Top |
|
melvik
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 21:31 16. May 2008 |
|
|
tak sem to testoval a vypada ok, cena je zatim pro testovani navysena o 20 procent oproti nakladum
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 09:25 23. May 2008 |
|
|
no nevim, lektvary s 5% katalyzátorem se mi vykoupily za 3 zl, což je cena katalazátoru za neutrálních podmínek, v součtu s flaškou náklady dalece přesahujou výkup. u 15% jsem obdržel cca 6% navýšení...
PS: vetešník parecht v karathě nemá stolek.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 09:39 23. May 2008 |
|
|
Jak jsem již Melvikovi hlásil, vetešník v Ivory mi sebral lektvary při prodeji trofejí (i před avízo, že tomu už tak nebude). A lektvary vykoupil neskutečně levně, v podstatě koupil REZ + požehnání asi za 44 zlatých, což není ani polovina ceny s ohledem na katalyzátory.
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 19:12 30. May 2008 |
|
|
sím, sím, sem si při prodeji trofejí neuvědomil, že mám na prodej eště lektvary, vetešník mne zcela systémově okradl, zaplatil 111 zlatých za kůže, maso a 31 15% lektvarů! (přes stolek 2880 zl...) postava je zcela ekonomicky zruinována, najde se laskavé DM, které pomlčí o mé hlouposti a refunduje mi ztracené zdroje?
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 22:24 30. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
DenGrasse wrote: sím, sím, sem si při prodeji trofejí neuvědomil, že mám na prodej eště lektvary, vetešník mne zcela systémově okradl, zaplatil 111 zlatých za kůže, maso a 31 15% lektvarů! (přes stolek 2880 zl...) postava je zcela ekonomicky zruinována, najde se laskavé DM, které pomlčí o mé hlouposti a refunduje mi ztracené zdroje? *********** Tyjo...proč by to mělo dělat? To by byl support:)
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 22:46 30. May 2008 |
|
|
Erkwinn wrote: Tyjo...proč by to mělo dělat? To by byl support:) no, protože ve výkupním skriptu je chyba, respektive bere lektvary při prodeji trofejí, což dělat nemá a dává za ně 1 zl. ačkoli mají výkupní cenu 96 zl. stačí ti to jako vysvětlení?
|
|
Top |
|
Erkwinn
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 22:56 30. May 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
DenGrasse wrote: Erkwinn wrote: Tyjo...proč by to mělo dělat? To by byl support:) no, protože ve výkupním skriptu je chyba, respektive bere lektvary při prodeji trofejí, což dělat nemá a dává za ně 1 zl. ačkoli mají výkupní cenu 96 zl. stačí ti to jako vysvětlení? ******* Nojo..stačí, pravda-lektvar není trofej. 
_________________ Yorton "Válečné prasátko"-Trpasličí bojovník trpící silnou alergií na jablka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 23:28 02. Jun 2008 |
|
|
vzhledem k tomu, že se nikdo z DM neozval, chci se znava zeptat: mohu požádat o pomoc s navrácením lektvarů odebraných mi při výkupu trofejí?
- nebo aspoň řekněte že ne-
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 10:39 03. Jun 2008 |
|
|
Lektvary ti vratit nemuzeme, nejsou v palete.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 10:41 03. Jun 2008 |
|
|
Rejty wrote: Lektvary ti vratit nemuzeme, nejsou v palete. rozumim. je možné získat za ně tedy finance, které bych obdržel při standardním způsobu prodeje (přes stolek)? EDIT: nebo aspoň ty katalyzátory, esli ty v paletě jsou. vyrobím si nové.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 11:53 03. Jun 2008 |
|
|
Jo, ale nevim kolik staly.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Alchymie - nelze prodat lektvary Posted: 12:22 03. Jun 2008 |
|
|
Rejty wrote: Jo, ale nevim kolik staly. vykupujou se obvykle za 96 kus, x31 = 2976 zl. nevím ovšem, jestli je to fixní cena, nebo jsou v tom nějaké proměnné, to bude vědět superveverka.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 14 posts ] |
|