|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Zyga
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 12:44 14. May 2008 |
|
|
Hele ja taky dojedu kamkoliv, i s tim vlakem v sest rano uz mam naky zkusenosti a neni to tak hrozny 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 12:49 14. May 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Někdy můžu u kolína zamluvit hájenku, třeba na celej vejkend, může se spát tam, je tam pípa a můžu sehnat i gril a muziku.. ale budem se muset nějak složit na sudy, z toho kolik nás je a kolik toho vypijem by jeden asi nevydržel na moc dlouho.. nebo kupovat petky z hospod okolo ale to neni to právý.. no třeba někdy Na sraz mi je jedno jesli to bude praha, plzen nebo brno.. tak nějak se dotanu snad na všechny strany, s pomocí Johnyho  , ale jesli bude plzen a jesli bude brát Theogil káru tak si zamlouvám místo jesli mohu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 15:24 14. May 2008 |
|
|
To len ja som tak trochu navrhoval nieco blizsie, bo uz konecne chcem dorazit na sraz a vidiet lidi z Thalie. Ale ako vravim, mame to dost daleko, takze by som sa prihovaral za sraz v sobotu, pripadne neviete niekto poradit nake lacne a solidne ubytovanie v Plzni, pre zatim asi 3-4lud????
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 15:28 14. May 2008 |
|
|
Minule kluci spali v naky ubytovne jeste z minulyho rezimu. 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 17:21 14. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
ja dneska videl z busu velikej napis ubytovna - 130Kc/noc, naproti pivovaru ale uprimne do tohohle bych asi nesel, ale videl sem to jenom z dalky, treba to zblizka nebude tak hrozny
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 17:22 14. May 2008 |
|
|
Byla docela dobrá, nomis měl celodení pískání vokna a telku zdarma a nám pod postelí koukal hřebík  .. no na ty 3 hodiny co jsme tam spali to šlo a bylo to i kouske od toho kde jsme měli sraz
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 17:32 14. May 2008 |
|
|
No ja potrebujem hlavne nieco normalne, aby som to po tej "party" riadne vyspal a mohol zas odsoferovat tu streku naspat.  To tam plzenaci nepoznate ziaden pekny utulny pensionik??? 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 17:43 14. May 2008 |
|
|
Daanri wrote: To tam plzenaci nepoznate ziaden pekny utulny pensionik???  Tak jasně že tu jsou pěkný a útulný, ale taky drahý... kdo by taky jezdil do nějakýho města kde nemá kde přespat, akorát cizincí nebo někdo na služební cestě... podle toho se asi taky odvíjí cena.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
steel_martin
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 17:43 14. May 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Aznar wrote: ja dneska videl z busu velikej napis ubytovna - 130Kc/noc, naproti pivovaru ale uprimne do tohohle bych asi nesel, ale videl sem to jenom z dalky, treba to zblizka nebude tak hrozny Jojo.. toho sem si nedávno z šestnáctky taky všim. Myslíš tu megabudovu, co vypadá jako paneláky ze hry Stalker? 
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Aznar
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 17:46 14. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
steel_martin wrote: Aznar wrote: ja dneska videl z busu velikej napis ubytovna - 130Kc/noc, naproti pivovaru ale uprimne do tohohle bych asi nesel, ale videl sem to jenom z dalky, treba to zblizka nebude tak hrozny Jojo.. toho sem si nedávno z šestnáctky taky všim. Myslíš tu megabudovu, co vypadá jako paneláky ze hry Stalker?  tu hru neznam, ale nejspis to bude ono 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 17:54 14. May 2008 |
|
|
Daanri: ten byt byl dobrej, v poho se tam dalo spát, čisto a klid.. teda my jsme měli klid, nomisovi celý večer asi hráli varhany 
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 19:09 14. May 2008 |
|
|
Tušim, že to byl Hotel Škoda...Fakt to tam bylo dobrý, výhled sme měli krásnej, z posledního patra, i záchod a sprcha na pokoji, Nomis měl možná i plnou lednici... 
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 20:37 14. May 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Byl to hotel Plzen teda v minulym rezimu.. ted to prejmenovali nenapadne na Ubytovna Plzen (a je to hafo vysokej barka viditelny snad odevsad)... tzn vse stejny jak pred 50 lety.. na tu dobu luxus na dnesni.. no nejakou tu udrzbu (treba opravit vetrani tak at nepiska jak varhany) by to chtelo. Ale vsechno cisty.. skoro kazdy valstni pokoj, vlastni socialku.. a uprimne.. jak sem byl ozralej. bylo mi to jedno. A za tu cenu byt max. ve dvou na pokoji nadhera..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 21:16 14. May 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kdybys byl ozralej, tak ti nejaky piskani nevadi 
|
|
Top |
|
Jonny
|
Post subject: Re: Predprazdninovy sraz Thalie 08 Posted: 00:09 15. May 2008 |
|
|
Zajimavy, koukal sem schvalne predtim na net, abych tady nerikal nejakou blbost, a vsude na turistickejch webech je jako Hotel Skoda, ale pravda je, ze sem taky mel zafixovany Plzen...No ale je to jedno...Proste kdo pojede zdaleka, nemusi mit strach, tam se da slusne prespat...A jak rika Nomis, uzijete si i trochu zaslyho predrevolucniho luxusu 
|
|
Top |
|