|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:25 10. Oct 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Já teda nevim na westu už mam 30 nějakou dobu, ale jestli jsem narazil na někoho kdo by mluvil španělsky při hře si nepametám, ikdyž netvrdím že se to nestalo mám mizernou paměť  A co se týče Leony jasně souhlasím, plno charakterů jsou geniální na postech kde je všichni odsuzujou, já třeba hraju na topu akali a je to dost masakr  stejně tak lux nebo nidalee bot sup 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:07 10. Oct 2013 |
|
|
mandos wrote: Já teda nevim na westu už mam 30 nějakou dobu, ale jestli jsem narazil na někoho kdo by mluvil španělsky při hře si nepametám, ikdyž netvrdím že se to nestalo mám mizernou paměť  A co se týče Leony jasně souhlasím, plno charakterů jsou geniální na postech kde je všichni odsuzujou, já třeba hraju na topu akali a je to dost masakr  stejně tak lux nebo nidalee bot sup  Tak lux a nidalle jsou fajn supporti. Já hrával občas i Lulu jako ADC 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:54 10. Oct 2013 |
|
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 13:03 10. Oct 2013 |
|
|
Nejlepší je stejně Nami, ale tu jedu jen čistě na supporta 
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:28 10. Oct 2013 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Jo Lulu adc je hnusnej meta  Ale viděl jsem nedávno hrát i tu Lux adc a docela zajímavá hra.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 15:17 10. Oct 2013 |
|
|
Já měl jednou solo top proti AD/hybrid Lux a Lee Sinovi... jungler ani nechodil raději, věž jsme odepsali. Jakmile měli 6 oba, tak se proti nim nedalo absolutně hrát
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:07 12. Oct 2013 |
|
|
Ale má dobré video a hudbu ta Jinx http://eune.leagueoflegends.com/en/news ... _eune_jinxJinak hra z ní není špatná  To "W" a "R" má u ní neomezený dosah? Páč mi ten Zap! letěl daleko.
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 12:05 12. Oct 2013 |
|
|
Ulti je přes celou mapu, ale zap! je jenom dlouhý skillshot
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 12:07 12. Oct 2013 |
|
|
Firefox_ wrote: Ulti je přes celou mapu, ale zap! je jenom dlouhý skillshot Aha to je fajn, začíná se mi ta hrdinka líbit  stavím ji spíš na kritáky. Dala si sama i mastra Yi  Ty její bomby jsou taky fajn a to přehazování rotačáku a bazuky. Jen se ji musím naučit víc ovládat.
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:28 13. Oct 2013 |
|
|
Attachments: |

311dacd5b0c6da7ee3a1eb1194df83b4.jpg [ 237.6 KiB | Viewed 3245 times ]
|
|
|
Top |
|
Darius
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 10:43 14. Oct 2013 |
|
 |
Poutník |
|
|
Ta jinx je hodně op myslím že ju asi začas nerfnou. Co se týče leony tak na topu je ze začátku slabá ale když se člověk udrží a postaví forcku a sunrise tak pak už jen burtst do jjednoho nepřítele a ten nemá šanci,hlavně důležitý je mít armor,penetraci na armor a nějaké ty cooldowny v runach. Jinak viděl jsem i sonu na adc. V podstatě adc muže bejt cokoliv ale nejvíc se vyplácejí champove co maj přepočet dmg na ad
_________________ Never be ashamed of a scar.It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you - Unknown
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 11:49 14. Oct 2013 |
|
|
Darius wrote: Ta jinx je hodně op myslím že ju asi začas nerfnou. Co se týče leony tak na topu je ze začátku slabá ale když se člověk udrží a postaví forcku a sunrise tak pak už jen burtst do jjednoho nepřítele a ten nemá šanci,hlavně důležitý je mít armor,penetraci na armor a nějaké ty cooldowny v runach. Jinak viděl jsem i sonu na adc. V podstatě adc muže bejt cokoliv ale nejvíc se vyplácejí champove co maj přepočet dmg na ad Jo jinx je síla, taky se mi s ní daří pokud mi zrovna nekolísá ping. To že ji nerfnout je dle mě fuk. Jinak ADC se dá hrát skoro vše no, ale to tak máš i s jinýma šampionama a pozicema na mapě. Já viděl včera junglera Lulu  Jsem viděl aj jiné obrázky Jinx a nevím proč, ale už jí tam zvětšují zadek a prsa. Ten obrázek, co jsem dal já je asi nej. 
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 14:32 14. Oct 2013 |
|
|
Co je na Jinx tak OP? Skillshot ma sice dmg, ale je opožděný a je to skillshot. R musís snipnout někoho z kilometru aby mělo DMG a tak... Všichni ostatní šampioni mají podobné věci, jen u Jinx se to tolik řeší. Ale co no, až ji pronerfujou jako Zaca na hranici nepoužitelnosti, tak zas vydají něco nového podobně srandovního 
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Darius
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 15:44 14. Oct 2013 |
|
 |
Poutník |
|
|
Zac a nepoužitelnej?:D Jako jungler je neocenitelnej....
_________________ Never be ashamed of a scar.It simply means you were stronger than whatever tried to hurt you - Unknown
|
|
Top |
|
Firefox_
|
Post subject: Re: League of Legends Posted: 16:22 14. Oct 2013 |
|
|
Mno od 9. levelu (5. rank Q) má skoro stejnej range jak Trist na 18 (btw. o 50 větší než "dalekonosná" Cait). navíc ty její AoE autoattacky dávaj crit všemu co trefí, což je celkem drsný, když má IE, atp... Ta ulti má max. dmg po 1 vteřině takže daleko to taky moc letět nemusí. Její pasivka je úplně mimo v 5v5 a tak nějak každá její abilita je fakt hustá narozdíl od černocha, kterej má tu ulti prostě na ... Je fakt trochu jetá
_________________ Poupátko - :-O Legewiel R'rorrok (Zau'ndar) - qu'el'faeruk d'qu'ellar R'rorrok
|
|
Top |
|