|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 14:46 29. Oct 2013 |
|
|
No, šestku žádnou nemám, ale až budete u sedmiček tak dejte echo, i když už teď tuším že to bude spoustakrát IS... Díky všem za odehrané zápasy a za turnaj. Díky Frynovi i Rofovi za zapisovaní a organizaci. Pro turnaj dvojic jsem všema deseti, klidně bych začal opět od 1.tieru.
Nechci kolem sebe vířit nějakou negativitu, tak se k debatě o čase logování vyjodovat nebudu, každý ať si sáhne do svědomí sám, já mám před prahem zameteno a těším se na další turnaj.
PS: Pohár tedy putuje za Kucikem (předání na srazu v Plzni), kdo chce medaili, bude muset taky dojít na Plzeňský sraz.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 19:39 29. Oct 2013 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Gratulace Kucikovi k jeho druhému titulu (třebaže jsem měl jiného favorita/přál nejvíc výhru těm, kteří ještě žádný titul nemají  ) a poděkování všem zůčastněným. Tímto tedy pátý Thalijský WoT turnaj oficiálně končí a Bahňák se zaměří na to, abych dostal jako cenu útěchy aspoň svou medaili (čili, nes ji všude tam, kde bys mohl očekávat i mou přítomnost  , na podzimní Thalijský sraz se asi nedostanu). Jedno speciální díky ještě Puxovi za tabulku. Ke zdržování atd... . Není to sice ještě na veřejné lynčování, ale (a to platí obecně pro všechny) když už se někdo přihlásí do turnaje, očekává se přece jen trochu aktivnější přístup. Mít možnost odehrát své zápasy pouze jeden den v týdnu, není vždy úplně nejvhodnější k tomu, aby na sebe hráči zvládli nějak rozumně natrefit a je třeba vynaložit o něco větší snahu v domlouvání (a to primárně ze strany té osoby, která toho času nemá tolik nazbyt). Do příště tedy více komunikovat, pokud dojde k těmto situacím (já taky neustále fórum nesleduju a není mým cílem ho pořád kontrolovat/při každém zádrhelu práskat bičem, abych někoho popoháněl k větší aktivitě). Moje představa byla taková, že aspoň dva dny v týdnu si každý zájemce o turnaj, okolo 30 min (?) na pár bitev k odehrání najde (uvažoval jsem, že bych to vtěsnal i do pravidel, ale je to celkem těžce vynutitelné - nikoho osobně navštěvovat a hnát ke kompu nebudu). Jinak jsem za Galliho účast rád (ostatně jako každého, kdo se míní zůčastnit a dohrát všechny své zápasy, případně bez dlouhého vyptávání se sám od sebe z turnaje umí omluvit) a uvítám ho i na dalších, s příhlédnutím na to co jsem psal výše (turnaj není časově tak náročný, aby se nedalo nějak rozumně domluvit a odehrát vše potřebné i pokud se jeden dostává k počítači na omezenou dobu - v prvé řadě to má být pořád zábava). Puxina wrote: Teď buď můžeme dát 6. tier a nebo ty dvojice a nebo se uvidí co Fryn vymyslí  Prozatím bych pokračoval v posloupnosti a zahájil turnaj v šestkách. O týmovém turnaji jsem ale uvažoval taky. Viděl bych to asi tak, že se ozvou všichni ti, kteří by měli o takový druh turnaje zájem, navrhnou max. dva tiery (pokud nemají tu potřebu, postačí jeden), ve kterých by se mohl turnaj odehrávat, jednoduchou matematikou by se vybral ten nejvíce zmiňovaný a pokud by se sehnali aspoň čtyři týmy (po dvou hráčích), mohlo by se (klidně i souběžně s právě probíhajícím turnajem) směle začít.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:10 29. Oct 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Diky, diky, tesim se na trofej  Jsem uz ani nevedel, ze jsem vyhral neco predtim. Takze dame sestky? A komu by se chtelo do dvojic? Me urcite.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:20 29. Oct 2013 |
|
|
Prestal jsem hrat WoT...to byl duvod proc jsem dal nepokracoval v turnaji ( na ten, ktery jsme se prihlasil, ten jsem dovalcil  ) Do dvojic bych se urco zase prihlasil.
|
Puxina
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 21:26 29. Oct 2013 |
|
|
Jo dvojice proč ne, nejsem proti. Jinak na šestky se samozřejmě hlásím, ikdyž ted si nedělám ambice, jen pro zábavu, pravda jako vždy  . Ale bude to stále bez zlaté munice a tak dále?  Tank: T-34-85 Mapa: LakevilleSystém samozřejmě každý s každým pro lepší vypovídací hodnotu  .
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Last edited by Puxina on 12:11 30. Oct 2013, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 11:49 30. Oct 2013 |
|
|
Dvojice bych taky bral a abych to zase neprodrbal přihlásím si hned i VI. tank.
VK 36.01 (H), mapa je mi fuk
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 12:33 30. Oct 2013 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Beru taky T34-85, ať je něco svižnějšího. Jen nechci potkat KVS  Mapa jedno jaká.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 15:41 30. Oct 2013 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Diemo wrote: Prestal jsem hrat WoT...to byl duvod proc jsem dal nepokracoval v turnaji ( na ten, ktery jsme se prihlasil, ten jsem dovalcil  ) Do dvojic bych se urco zase prihlasil. Vidím to stejně. Dvojce bych nejspíše zkusil.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 10:29 31. Oct 2013 |
|
|
Tabulka kde jsou shrnuty zatím všechny výsledky, ze všech turnajů 
Attachments: |

WoTcelkove.JPG [ 89.01 KiB | Viewed 5393 times ]
|
_________________ Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 09:02 01. Nov 2013 |
|
|
Jinak co ten turnaj dvojic? Já bych do toho šel a za sebe bych navrhl tier 2, 4, 5 nebo 6. To jsou vcelku oblíbené a dostupné tiery tanků  . Kdo další by šel a jaké tiery by preferoval? Jestli chcete ty dvojice, tak sem pište ty tiery a tak. Samo se to nějak neudělá 
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 09:35 01. Nov 2013 |
|
|
proc vynechavat 1 a 3 ? 
|
Puxina
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 09:41 01. Nov 2013 |
|
|
Diemo wrote: proc vynechavat 1 a 3 ?  Jak psal Fryn Fryn wrote: Puxina wrote: Teď buď můžeme dát 6. tier a nebo ty dvojice a nebo se uvidí co Fryn vymyslí  Prozatím bych pokračoval v posloupnosti a zahájil turnaj v šestkách. O týmovém turnaji jsem ale uvažoval taky. Viděl bych to asi tak, že se ozvou všichni ti, kteří by měli o takový druh turnaje zájem, navrhnou max. dva tiery (pokud nemají tu potřebu, postačí jeden), ve kterých by se mohl turnaj odehrávat, jednoduchou matematikou by se vybral ten nejvíce zmiňovaný a pokud by se sehnali aspoň čtyři týmy (po dvou hráčích), mohlo by se (klidně i souběžně s právě probíhajícím turnajem) směle začít. Prostě navrhni ty tiery a pak se něco vybere.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:25 03. Nov 2013 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
U těch tierů dvojic bych navrhoval začít rovnou s nějakýma vyššíma tierama, ať se tam víc projeví taktika a nekončí boj po pár zásazích 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Puxina
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:33 03. Nov 2013 |
|
|
Nejsme proti, jen by ostatní mohli vypsat s jakýma dalšíma tankama by jeli dvojice, aby se mohlo něco vybrat. 
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Thalijský WoT turnaj Posted: 18:49 03. Nov 2013 |
|
|
Puxina wrote: Nejsme proti, jen by ostatní mohli vypsat s jakýma dalšíma tankama by jeli dvojice, aby se mohlo něco vybrat.  Nám je to fuk, ale 10 nemáme.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|